QUOTE(ellymay @ 2013 01 31, 06:29)
va to ir bijau, nes su pirmu nestumu daznaio del gresiancio perselideimo gulejau. labai sunkus nestumas buvo. sako gydytoja matyt jau tada buvo negerai, bet jos tuo metu nieko nemate. labai noriu vaiku ne vieno. tik db taip nelaiku, nes po pirmo gimdymo ir pirmu auginimo metu dar neatsigavau. tikrai tas laikas toks tragiskas buvo, kad tiesiog esu dar matyt psichologiskai dar nepasiruosus. su gydytojos palaiminimu, bandysim pusmeti palaukti. o tada kibsim i darba tikiuosi viskas bus gerai ir sulauksiu antro stebuklelio ir viskas bus nuostabu
na va visi esam skirtingi ir tikėkimės, kad tas laikotarpis praeis skalndžiai, o tada jau ND kaip priklauso
mano visi pradžioje turi kuriozų ..su antra ir terčia lelka pradėdavau kraujuot 11-12 sav , o šiaip nugara košmariškai skauda ir gyd sieja su endo sakė saaugos ir tt o dar pabrėžė kad endo įsimeta ir į stuburą ir tt vien žodžiu kas dieną po naujieną .. giniuks man įtaria kad ana gyd nemokėjo pažiūrėt gerai nes endo iš echo jau ji mato kad nemaža ir kad veši jau ne vienus metus ..nežinau iš ko ji tai sprendžia be LP, na echo technika pas ja nauja po sekančio vizito bus aišku ką darysim toliau kadangi KT atmestas gydymo variantas..ištikro pastebėjau, kad šaltalankio arbata man visai į gerą, nes kol ją gėriau mėn laike dingę tepliojmai buvo ir va nutraukus vėl kaip tepa, skaumai stipresni ir pastoviai maudžia gimdos apčią lyg tuoj pareis mm..gal ir sutapimas net nežinau ką begalvot
LP su siuntimu nekainuoja