Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(ellymay @ 2013 01 31, 06:29)
va to ir bijau, nes su pirmu nestumu daznaio del gresiancio perselideimo gulejau. labai sunkus nestumas buvo. sako gydytoja matyt jau tada buvo negerai, bet jos tuo metu nieko nemate. labai noriu vaiku ne vieno. tik db taip nelaiku, nes po pirmo gimdymo ir pirmu auginimo metu dar neatsigavau. tikrai tas laikas toks tragiskas buvo, kad tiesiog esu dar matyt psichologiskai dar nepasiruosus. su gydytojos palaiminimu, bandysim pusmeti palaukti. o tada kibsim i darba biggrin.gif tikiuosi viskas bus gerai ir sulauksiu antro stebuklelio ir viskas bus nuostabu wink.gif

na va visi esam skirtingi ir tikėkimės, kad tas laikotarpis praeis skalndžiai, o tada jau ND kaip priklauso bigsmile.gif 4u.gif

mano visi nestuke.gif pradžioje turi kuriozų ..su antra ir terčia lelka pradėdavau kraujuot 11-12 sav , o šiaip nugara košmariškai skauda ir gyd sieja su endo sakė saaugos ir tt o dar pabrėžė kad endo įsimeta ir į stuburą ir tt vien žodžiu kas dieną po naujieną .. giniuks man įtaria kad ana gyd nemokėjo pažiūrėt gerai nes endo iš echo jau ji mato kad nemaža ir kad veši jau ne vienus metus ..nežinau iš ko ji tai sprendžia be LP, na echo technika pas ja nauja doh.gif po sekančio vizito bus aišku ką darysim toliau kadangi KT atmestas gydymo variantas..ištikro pastebėjau, kad šaltalankio arbata man visai į gerą, nes kol ją gėriau mėn laike dingę tepliojmai buvo ir va nutraukus vėl kaip tepa, skaumai stipresni ir pastoviai maudžia gimdos apčią lyg tuoj pareis mm..gal ir sutapimas net nežinau ką begalvot doh.gif

LP su siuntimu nekainuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 05 vasario 2013 - 11:18
o tai kaip tu ta arbata gerdavai? ax.gif Kasdien tam tikra kieki ar siaip karts nuo karto? ax.gif
Atsakyti
o kas nors esat vartoja gintaro rugsti? esu girdejsu,kad ji padeda salinti visokias cistas ir pan
Atsakyti
Nezinau, man echo buvo daryta daug kartu, skirtingu gydytoju ir aparatu (del cistos), bet nei vienas gydytojas net neuzsimine, kad mato endometrioze. Ja pamate tik per LP.
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2013 02 05, 13:32)
o kas nors esat vartoja gintaro rugsti? esu girdejsu,kad ji padeda salinti visokias cistas ir pan

as esu gerus, bet ar padeda negaliu pasakyti. Nes kai pradejau gert cistos jau buvo ir jos niekur neisnyko, tik tiek kad nepadidejo ...... dabar laukiu LP ir toliau bandysim gandrus kviestis.....
siaip toks pastebejimas del tos gintaro rugsties - man kuri laika ja pagerus pradejo skrandi skaudeti g.gif gal cia sutapimas, o gal ir ne.....
esu skaicius tikrai daug geru atsiliepimu apie ja, bet siuo metu nebegeriu.... gal po LP vel bandysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felem: 05 vasario 2013 - 15:29
Sveikos!
viena mamyte primine tai atejau ipusti vilties ir optimizmo, kazkada rasiau bet pasikartosiu. 2009 isoperavo 10cm endo cista ir saaugas vienoj pusej ir kitoj 1-2cm. Stadija 4, asaru daug, bet gydymas ND ir nestumas, spali pasijauciau nescia, 2010 gime dukryte, 2012 pavasari nusprendem kad reik vel gandru..ir po pirmo bandymo uzkibo ir 2012.11 gime dvynukes smile.gif. Vat se tau ir 4st. ir naturaliai daugiavaike mama blush2.gif Linkiu neuzsiciklint ir atsipalaiduot visoms nuosirdziai siunciu virusa riebu nestuke.gif tikekit tikekit ir dar karta tikekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2013 02 13, 18:07)
Sveikos!
viena mamyte primine tai atejau ipusti vilties ir optimizmo, kazkada rasiau bet pasikartosiu. 2009 isoperavo 10cm endo cista ir saaugas vienoj pusej ir kitoj 1-2cm. Stadija 4, asaru daug, bet gydymas ND ir nestumas, spali pasijauciau nescia, 2010 gime dukryte, 2012 pavasari nusprendem kad reik vel gandru..ir po pirmo bandymo uzkibo ir 2012.11 gime dvynukes smile.gif. Vat se tau ir 4st. ir naturaliai daugiavaike mama blush2.gif Linkiu neuzsiciklint ir atsipalaiduot visoms nuosirdziai siunciu virusa riebu nestuke.gif tikekit tikekit ir dar karta tikekit 4u.gif

Ech, nuostabu ax.gif wub.gif didziausi sveikinimai!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2013 02 13, 17:07)
Sveikos!

4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2013 02 13, 19:07)
Sveikos!

clap.gif thumbup.gif friends.gif

Saunuole, kad parasei ir ikvepei visoms vilties wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackNo1 @ 2013 02 14, 13:21)
clap.gif  thumbup.gif  friends.gif

Saunuole, kad parasei ir ikvepei visoms vilties wink.gif

drauge..tikiuos ir tau mano istorija ikvepia 4u.gif baigsis gripai uzlek gyvai su "virusiukais" dviem susipazint 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

norejau pasiteirauti o Jus nuo kurios dienos skaiciuojate ciklo pradzia, nuo tada kai pradeda teplioti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 16, 09:17)
Sveikos,

norejau pasiteirauti o Jus nuo kurios dienos skaiciuojate ciklo pradzia, nuo tada kai pradeda teplioti?  blush2.gif

as asmeniskai skaiciuoju nuo tos dienos, kai jau yra tikros menesines. pildau viena is internete esanciu menesiniu kalendoriu, tai tas pora dienu pries mmm, kai teplioja, pazymiu "tepliojimas", o jau su tom tikrojom menesinem pradedu naujaji cikla. aisku, nezinau, kaip kitos daro ax.gif
Atsakyti