Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(dziosefina @ 2013 01 31, 13:13)
Kaune baltijos saliu klinikoje. Gal patartum geresne klinika,kur is ties matosi rezultatai

o tai kur Kaune tokia yra? Pirma kart girdziu g.gif blush2.gif
as VK lankausi , Kaune nelabai daugiau yra kur , Vilniuj didesnis kliniku pasirinkimas
Atsakyti
Si klinika yra senamiesTYJE,RADAU PILNA PAVADINIMA -VAISINGUMO KLINIKA, Lietuvos, JAV ir Izraelio UAB Kauno padalinys
Papildyta:
Siandiena kazkaip su klaidomis vis rasau smile.gif
Papildyta:
Matai,si klinika kaip ir butu nieko,taciau pastebejau,jog ima pinigus ir jokiu rezultatu. O Vilniuje kokios kainos uz vienkartini vizita? Cia ima 100 lt
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 01 31, 13:30)
Si klinika yra senamiesTYJE,RADAU PILNA PAVADINIMA -VAISINGUMO KLINIKA, Lietuvos, JAV ir Izraelio UAB Kauno padalinys
Papildyta:
Siandiena kazkaip su klaidomis vis rasau smile.gif

aaa, nu tai cia ta pati biggrin.gif as ir joje lankausi 4u.gif
Dar Kaune Motina ir vaikas yra , gal kuri mergaite pakomentuos kazka daugiau apie sia klinika 4u.gif
Atsakyti
Dekui,o tu Kaune ar Vilniuje lankaisi
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 01 31, 13:38)
Dekui,o tu Kaune ar Vilniuje lankaisi

Kaune 4u.gif
mano stazas irgi 2 metai, tik as jau turejau 2 nesikmingas IUI ir viena IVF , o dabar atsigaudineju po antros LP verysad.gif
Atsakyti
Uzjauciu,bet nenukabink nosies,gal pasiseks. As daktares,prasiau,kad is karto darytu dirbtini apvaisinima,kur auginamas embrionas megintuvelyje,taciau pasake,kad kol neismeginsiu visus variantus,tol nedarys
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 01 31, 17:01)
Uzjauciu,bet nenukabink nosies,gal pasiseks. As daktares,prasiau,kad is karto darytu dirbtini apvaisinima,kur auginamas embrionas megintuvelyje,taciau pasake,kad kol neismeginsiu visus variantus,tol nedarys

na čia kaip ir pinigėlių švastymas jau, jei jau gali sau leisti IVF kam eikvoti laiką ir pinigus IUI g.gif Nėra juk tokios sąlygos neginčtytinos kad tik po N nepavykusių IUi daro dirbtinį
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2013 01 30, 21:07)
Klaipedoje, susitariau su S, kad operuotu. penktadieni reik paskambint, patikslins data, tai vus vasario 26, ar 27 diena. Pradedu jau bijoti, nes vyras netures galimybes but salia, tai teks vienai viska isgyventi verysad.gif

na mano vyras irgi tik po operacijos uzbego 10 minuciu, nes dukryte saugojo. visa kita laika buvau viena. nieko baisaus, aiksu truko palaikymo,bet uz tai kai grizau, plepino wink.gif laikykis, viskas bus gerai 4u.gif

Papildyta:
[quote=samantila,2013 01 31, 14:23]
Sveika 4u.gif
mano gimda kaip rėtis todėl sakė planuot ,nelaukt..taigi turim angeliuką 2,5 mėn jau verysad.gif todėl noriu pasakyti,kad ilgai nelaukit nes nežinia ar greit pastosi ir kaip visa nestuke.gif eiga,ne visada viskas būna kaip norim ..endo bjauri tuom,kad nuo menkiausio streso "kaifuoja" veši, ir šiai d nebeplanuoju nestuke.gif o laukiu lp ir vėl tepliiojimai ir mm nenormalios doh.gif ...kadangi turiu 3 stebukliukus lakstančius su kt nestuke.gif kaip D duos, o jums jau smagu visai antras lelius manosios pametinės beveik tai liuks drauge augti rolleyes.gif nebent kt nuansai neleidžia nestuke.gif ..
bjauriausia kai reikia greitai apsispręsti doh.gif

va to ir bijau, nes su pirmu nestumu daznaio del gresiancio perselideimo gulejau. labai sunkus nestumas buvo. sako gydytoja matyt jau tada buvo negerai, bet jos tuo metu nieko nemate. labai noriu vaiku ne vieno. tik db taip nelaiku, nes po pirmo gimdymo ir pirmu auginimo metu dar neatsigavau. tikrai tas laikas toks tragiskas buvo, kad tiesiog esu dar matyt psichologiskai dar nepasiruosus. su gydytojos palaiminimu, bandysim pusmeti palaukti. o tada kibsim i darba biggrin.gif tikiuosi viskas bus gerai ir sulauksiu antro stebuklelio ir viskas bus nuostabu wink.gif
Atsakyti
Noreciau jusu pasiteirauti,po lapaskopijos,praejo 2 metai,taciau pastaruoju metu uzeina skausmo priepuoliai kiausidziu srityse.Aisku,nenuolat,kas 3 men. Ar jums kazkas panasaus buvo,kadangi bijau,kad vel gali prireikti operacijos. Gydytojai taip pat liepe kuo greiciau pastoti,tik nesiseke
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 01 31, 19:17)
Noreciau jusu pasiteirauti,po lapaskopijos,praejo 2 metai,taciau pastaruoju metu uzeina skausmo priepuoliai kiausidziu srityse.Aisku,nenuolat,kas 3 men. Ar jums kazkas panasaus buvo,kadangi bijau,kad vel gali prireikti operacijos. Gydytojai taip pat liepe kuo greiciau pastoti,tik nesiseke

na man buvo istisus metus priepoliai tokie (menesiniu kazkuria diena kokia valanda kankindavausi, raitydavausi is skausmo, net negaledavau vaikscioti) is pradziu puse metu buvo kas menesi, veliau daresi kas du tris, kol nepadare laparaskopijos ir nepamate kaip ten baisu sad.gif
Atsakyti
Sveikos, visos. Sita temute apie endometrioze matau daug aktyvesne, nei skyriuje Ligos, taigi uzsukau cia jusu paklausti.

Kiek laiko po LP jums tempe/skaudejo sona ar pilva? Man be endometriozes dar cista salino ir kiausintakiu praeinamuma tikrino, operavo sausio 23 d., bet iki siol dar tempia/skauda operuota sona. Aisku, jauciuos geriau nei po operacijos, bet pradedu galvot ar man ten tikrai viskas ok g.gif
Atsakyti
Leticija o endo židinių, sąaugų buvo? šalino. aš į darbą tik po 10dienų išėjau nes daug visko darė ir ligoninė davė maximalų savo biuletenį, ginė primygtinai siūlė dar pratęsti, bet kur tau, negi man reikėjo biggrin.gif Žodžiu realiai į darbą išėjau per anksti, dar labai negera buvo, taip kad savaitė manau dar nieko, tausok save, juk ne veltui išrašo su "tausojančio rėžimo sąlyga" wink.gif
Atsakyti