QUOTE(sky17 @ 2013 01 30, 21:07)
Klaipedoje, susitariau su S, kad operuotu. penktadieni reik paskambint, patikslins data, tai vus vasario 26, ar 27 diena. Pradedu jau bijoti, nes vyras netures galimybes but salia, tai teks vienai viska isgyventi
na mano vyras irgi tik po operacijos uzbego 10 minuciu, nes dukryte saugojo. visa kita laika buvau viena. nieko baisaus, aiksu truko palaikymo,bet uz tai kai grizau, plepino
laikykis, viskas bus gerai
Papildyta:
[quote=samantila,2013 01 31, 14:23]
Sveika
mano gimda kaip rėtis todėl sakė planuot ,nelaukt..taigi turim angeliuką 2,5 mėn jau
todėl noriu pasakyti,kad ilgai nelaukit nes nežinia ar greit pastosi ir kaip visa
eiga,ne visada viskas būna kaip norim ..endo bjauri tuom,kad nuo menkiausio streso "kaifuoja" veši, ir šiai d nebeplanuoju
o laukiu lp ir vėl tepliiojimai ir mm nenormalios
...kadangi turiu 3 stebukliukus lakstančius su kt
kaip D duos, o jums jau smagu visai antras lelius manosios pametinės beveik tai liuks drauge augti
nebent kt nuansai neleidžia
..
bjauriausia kai reikia greitai apsispręsti
va to ir bijau, nes su pirmu nestumu daznaio del gresiancio perselideimo gulejau. labai sunkus nestumas buvo. sako gydytoja matyt jau tada buvo negerai, bet jos tuo metu nieko nemate. labai noriu vaiku ne vieno. tik db taip nelaiku, nes po pirmo gimdymo ir pirmu auginimo metu dar neatsigavau. tikrai tas laikas toks tragiskas buvo, kad tiesiog esu dar matyt psichologiskai dar nepasiruosus. su gydytojos palaiminimu, bandysim pusmeti palaukti. o tada kibsim i darba
tikiuosi viskas bus gerai ir sulauksiu antro stebuklelio ir viskas bus nuostabu