QUOTE(ellymay @ 2013 01 24, 23:52)
sveikos, noriu prisijungti i Jusu bureli, as va pora dienu po laporoskopijos. man nustatyta isvesejusi jau endometrioze. viska pasailino. bet sake nemazai saaugu yra. zodziu nelabai cia ka paaiskino man. nieko as nesuprantu. tik pasake viena dalyka iseinant. kadangi turiu dukryte 1.5 metuku liepe netempti ir kuo greiciau pasigimdyti antra leliuka ( tokie planai pas amne buvo nu dar po kokiu geru dvieju metu) bet pasak gydytojos labai didele tikimybe kad busiu nevaisinga. sake ji rekomeduoja vaikiuka pradeti jau po dvieju savaiciu. esu pasimetus. ar galit kazka pakomentuoti. niekaip nzn ka daryti, ar cia taip panikuoti ar dar galeciau palaukti bent metelius kokius?
Sveika
mano gimda kaip rėtis todėl sakė planuot ,nelaukt..taigi turim angeliuką 2,5 mėn jau
todėl noriu pasakyti,kad ilgai nelaukit nes nežinia ar greit pastosi ir kaip visa
eiga,ne visada viskas būna kaip norim ..endo bjauri tuom,kad nuo menkiausio streso "kaifuoja" veši, ir šiai d nebeplanuoju
o laukiu lp ir vėl tepliiojimai ir mm nenormalios
...kadangi turiu 3 stebukliukus lakstančius su kt
kaip D duos, o jums jau smagu visai antras lelius manosios pametinės beveik tai liuks drauge augti
nebent kt nuansai neleidžia
..
bjauriausia kai reikia greitai apsispręsti
Papildyta:
QUOTE(sky17 @ 2013 01 30, 09:07)
Klaipedoje, susitariau su S, kad operuotu. penktadieni reik paskambint, patikslins data, tai vus vasario 26, ar 27 diena. Pradedu jau bijoti, nes vyras netures galimybes but salia, tai teks vienai viska isgyventi
o kaip tarėtės tiesiog kgn ar asmeniškai ..gerras S
linkiu stiprybės, drąsos viskas bus ok ir po visko lauksim optimistiškų naujienų