Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(ellymay @ 2013 01 26, 20:45)
merginos paaiskinkit mna. antradieni operavo mane, o va snd pradejau kraujuoti ( menesisnes pagal cikla dar uz dvieju savaiciu) tai cia uzskaityt kaip menesines, ar cia kazkas negerai?

neturetu taip buti, gal geriau pasiskambink operavusiam gydytojui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
jungiuosi prie jusu smile.gif man treciadieni atliko LP, nustate endo III stadijos, pries sia operacija nieko nezinojau apie endo, kreipaiusi pas gyd. nes negalejau pastoti, jokie skausmai nekamavo, mm buvo reguliarios, tik va paskaiciusi si foruma radau vieninteli budinga dalyka- pries ir po mm buvo rusvos isskyros, kiek suprantu su III endo nera daug vilciu pastoti, bet svarbiausia ju yra, ligonineje isbuvau 4d, kol buvo istatytas drenas as nekraujavau, ji isemus vis dar kraujuoju, bet nezymiai, manau valosi organizmas, sake normalu, tai ir nepanikuoju smile.gif
linkiu visoms iveikti emociskai sias ligas nes man tai buvo sunkiausia, turekime vilties ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Ellymay, skambinkis gydytojui, nors gali mmm ir sukvailioti, arba tau pooperacinis "kraujavimas/tepliojimas"
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2013 01 27, 12:07)
Ellymay, skambinkis gydytojui, nors gali mmm ir sukvailioti, arba tau pooperacinis "kraujavimas/tepliojimas"

na ryt keliauju siulus issiminti ir gydytoja liepe pas ja uzsukti taio ir pasiklausiu nors jau cia i tepliojima nepanasu smile.gif pasimeciau maniau kad dar laiko yra iki menesiniu (jai nezadu bandyt pastot liepe gerti kt) nzn ka daryti su tuo pastojimu, kazkokios dvejones kamuoja (vaiku noriu tikrai daugiau nei vieno) bet taip truksta to pusmecio dar, kaip gyvenimas viska paroreguoja siaubas. kazkaip giliai sirdi dar tikiu kad cia nieko baisaus pastosiu as veliau, bet literatura ir zmoniu patirtys kalba ka kita.sad.gif
Atsakyti
Ellymay, kiekvienos patirtis kitokia. Jei tu galvoji apie pusmetį, gal ir verta sulaukus tikrųjų mmm pagerti KT ir tada intensyviai startuoti. Prisiduok ką sakys gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2013 01 27, 11:48)
Sveikos merginos,
jungiuosi prie jusu smile.gif man treciadieni atliko LP, nustate endo III stadijos, pries sia operacija nieko nezinojau apie endo, kreipaiusi pas gyd. nes negalejau pastoti, jokie skausmai nekamavo, mm buvo reguliarios, tik va paskaiciusi si foruma radau vieninteli budinga dalyka- pries ir po mm buvo rusvos isskyros, kiek suprantu su III endo nera daug vilciu pastoti, bet svarbiausia ju yra, ligonineje isbuvau 4d, kol buvo istatytas drenas as nekraujavau, ji isemus vis dar kraujuoju, bet nezymiai, manau valosi organizmas, sake normalu, tai ir nepanikuoju smile.gif
linkiu visoms iveikti emociskai sias ligas nes man tai buvo sunkiausia, turekime vilties ir viskas bus gerai smile.gif

stiprybes, endo III stadija, dar ne nuosprendis smile.gif
svarbu emocijos, nepasiduok ir vsikas bus gerai smile.gif
aš jau žinau nestuke.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
jei gerai supratau adiavvvtai sveikinimai thumbup.gif 4u.gif

as buvau pas gine, pasikalbejom fainai. zodziu db visko gali buti,kad menesines prasidejo (sake si operacija gali cikla sujaukti) tai va liepe nuo snd pradet gerti kt. pasikalbejom apie pastojima. sake pusmetis nieko cia baisaus tikrai galiu palaukti, nuramino. zodziu grizau pilna vilties ir geros nuotaikos wink.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kuriai dare LP su jau zinoma diagnoze -ENDOMETRIOZE... Snd susitariau del antrosios LP, pirmos metu endo buvo I stadijos. Praeita karta po operacijos jau antra diena namo isleido, sikart sako, cia nera viskas taip paprasta, tai 2-3 dienas laikysim. Keista... Ar kuriai taip buvo, nes siaip visas sekancia diena isleidzia namo jau. Gal del to, kad tuo paciu metu ir histero atliks?
Atsakyti
Sky, man darė, tik man atvirkščiai, po pirmos ilgai gulėjau, po antros jau kitą dieną namo važiavau. ir endo stadiją po antros LP sumažino
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2013 01 29, 21:42)
Sky, man darė, tik man atvirkščiai, po pirmos ilgai gulėjau, po antros jau kitą dieną namo važiavau. ir endo stadiją po antros LP sumažino

o kur tave operavo? sakau gal ci anuo klinikos vidaus taisykliu priklauso.
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2013 01 29, 20:44)
o kur tave operavo? sakau gal ci anuo klinikos vidaus taisykliu priklauso.

VGN, nemanau kad nuo klinikos, tiesiog bus matyt ko ir kiek ras, pirmu atveju man net dietą skyrė nes LABAI daug žarnyną laisvino iš sąąaugų, o antru atveju tik pora cistų.
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2013 01 29, 20:20)
Sveikos, ar kuriai dare LP su jau zinoma diagnoze -ENDOMETRIOZE... Snd susitariau del antrosios LP, pirmos metu endo buvo I stadijos. Praeita karta po operacijos jau antra diena namo isleido, sikart sako, cia nera viskas taip paprasta, tai 2-3 dienas laikysim. Keista... Ar kuriai taip buvo, nes siaip visas sekancia diena isleidzia namo jau. Gal del to, kad tuo paciu metu ir histero atliks?

Mane irgi laike 3 dienas, bet as po narkozes labai prastai jauciausi ax.gif
Atsakyti