Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(ahh @ 2013 01 03, 09:35)
ar padejo tas brudas?  blush2.gif

Sunku pasakyti, ar tas brudas, ar ne tas padejo, bet dabar 6 men nestuke.gif smile.gif
Nors man po 6 men difo naudojimo labai greitai atsinaujino cistos (buvo 4st endo, pavasri dariausi IVF, nesekmingai. Vasara pastojau be pagalbiniu proceduru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 02, 13:40)
Ačiū motiejuss2 ir Arwena už info  smile.gif

Nebežinau dabar ką galvot, ar verta iškart darytis laparaskopiją jau..  g.gif  unsure.gif  nepastojimo stažas pas mus dar nedidelis - kažkur metai laiko.

metų štažo jau pakanka kad pasidaryt LP+histeroskopiją ir labai tą rekomenduočiau.
Atsakyti
Sveikos, noriu visoms perduoti po virusuota 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nors ir nedrasiai, bet prisiduodu, jog pavyko su tokia diagnoze prisisaukti gandrus ax.gif jau buvome su vyru nesprende, kad paskutinis menesis kai dedam viltis i pastojima naturaliu budu...ir bac pavyko ax.gif negalejome atsidziaugti smile.gif zinoma, pakol nelaikysim ant ranku savo stebuklelio, tai nedrasu apie tai sakyti. Bet pamaniau, jog vioms kurios stengiasi tai pades neprarasti vilties ir ikveps nauju jegu. Pavyko man su 3 stadija.

Siunciu dar po viena 4u.gif 4u.gif 4u.gif visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 03 sausio 2013 - 18:58
QUOTE(Amarok @ 2013 01 03, 16:57)
Sveikos, noriu visoms perduoti po virusuota  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Nors ir nedrasiai, bet prisiduodu, jog pavyko su tokia diagnoze prisisaukti gandrus  ax.gif  jau buvome su vyru nesprende, kad paskutinis menesis kai dedam viltis i pastojima naturaliu budu...ir bac pavyko  ax.gif negalejome atsidziaugti  smile.gif zinoma, pakol nelaikysim ant ranku savo stebuklelio, tai nedrasu apie tai sakyti. Bet pamaniau, jog  vioms kurios stengiasi tai pades neprarasti vilties ir ikveps nauju jegu. Pavyko man su 3 stadija.

Siunciu dar po viena 4u.gif  4u.gif  4u.gif  visoms.

Labai labai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2013 01 03, 19:57)
Nors ir nedrasiai, bet prisiduodu, jog pavyko su tokia diagnoze prisisaukti gandrus  ax.gif  jau buvome su vyru nesprende, kad paskutinis menesis kai dedam viltis i pastojima naturaliu budu...ir bac pavyko  ax.gif negalejome atsidziaugti  smile.gif zinoma, pakol nelaikysim ant ranku savo stebuklelio, tai nedrasu apie tai sakyti. Bet pamaniau, jog  vioms kurios stengiasi tai pades neprarasti vilties ir ikveps nauju jegu. Pavyko man su 3 stadija.

amarok nuostabu wub.gif sveikinu 4u.gif kiek laiko jums jau?

taskeli o ka po sirdele nesioji gal zinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 01 03, 20:02)
amarok nuostabu  wub.gif sveikinu  4u.gif kiek laiko jums jau?
taskeli o ka po sirdele nesioji gal zinai  blush2.gif

Aciu merginos blush2.gif
meskute102, kai praeita karta klausei kaip man seksi, jau turejau sia naujiena, tik dar per daug bijojau pasisakyti. turi tu kazkokia nuojauta 4u.gif
mums jau 7 menesiukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2013 01 03, 22:41)
Aciu merginos  blush2.gif
meskute102, kai praeita karta klausei kaip man seksi, jau turejau sia naujiena, tik dar per daug bijojau pasisakyti. turi tu kazkokia nuojauta  4u.gif
mums jau 7 menesiukai  ax.gif

agam kazkaip atsimenu tada kai atsakei tai ir pamislijau kad matyt jau sirdele dziugauja wub.gif tai jau jus labai dideli wub.gif o kas po sirdele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2013 01 03, 22:43)
agam kazkaip atsimenu tada kai atsakei tai ir pamislijau kad matyt jau sirdele dziugauja  wub.gif tai jau jus labai dideli  wub.gif o kas po sirdele blush2.gif

nesirodo dorai, tai bent kol kas nezinom. drovuole arba drovuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2013 01 03, 22:56)
nesirodo dorai, tai bent kol kas nezinom. drovuole arba drovuolis  biggrin.gif

wub.gif oi teveliams bus smagu kai jau pasirodys wub.gif
Atsakyti
Amarok, sveikinimai DIDELIAUSI! Aciu uz tokias viltingas geras naujienas 4u.gif
Atsakyti

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2013 01 03, 12:47)
Sunku pasakyti, ar tas brudas, ar ne tas padejo, bet dabar 6 men  nestuke.gif  smile.gif
Nors man po 6 men difo naudojimo labai greitai atsinaujino cistos (buvo 4st endo, pavasri dariausi IVF, nesekmingai. Vasara pastojau be pagalbiniu proceduru smile.gif

Labai tikiuos kad spesiu pastot, kad nereiketu vartuot difo rolleyes.gif P.V. leido pusmeti naturaliai, o paskui reiketu leistis difa.
Labai, labai jus sveikinu 4u.gif Kaip dziugu girdeti tokias zinias smile.gif

Kaip faina! Nuosirdziai dziaugiuos uz visas kas pastoja su sita zaraza ir dar naturaliai. o kiek menesiu praejo po LP?
Virusiuka imu ax.gif
Sveikinu jus dar karta su tokia laime 4u.gif
Atsakyti