Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sky17 @ 2012 12 29, 07:19)
Labas, teko LP  nukelti i sausi, nes gripai uzpuole, tai nepavyko pasveikti iki jos. Labai tikiuosi, kad per ta cikla nelaboji dar labiau neisvese, nes kip keista, bet sios mmm kad ir labai skausmingos, bet labai negausios buvo, tik labai ilgai tepliojo. Sako ji per mmm ir vesi labiausiai, tai tikiuosi, jei sios tokios lengvos, daug neprisivalge smile.gif

tikėkimės tik geryn 4u.gif
manosios irgi šį mėn mm pirmosios po persileidimo parėjo labai neblogos ir ciklas kaip prieš visas bėdas pailgėjo vėl iki 29 d rolleyes.gif sakau mažu trumpas nestuke.gif sudorojo truputį židinių doh.gif vasarį bus skanas o tada ir spręsim ar darom histeroskopiją ar dar laukiam ...pradėjo pulti nelaboji pienligė ir osteohondrozė labai paūmėjo su nugara vargstu baisiai ..gyd minėjo kad pastaroji taip pat turi daug įtakos endo doh.gif

tuomet linkiu kad nebetektų nukelti, sveikit ir lauksim optimistinių žinių po Lp 4u.gif 4u.gif Nauji metai -nauji tikslai, siekiai ir optimistinis nusiteikimas tikslo link 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 12 30, 00:14)
m ...pradėjo pulti nelaboji pienligė ir osteohondrozė labai paūmėjo su nugara vargstu baisiai ..gyd minėjo kad pastaroji taip pat turi daug įtakos endo  doh.gif

o tau sake kaip endo su tuo susije, kad mmm metu labaiu ja skauda ? man ir ta diagnoze del nugaros..
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 12 30, 01:01)
o tau sake kaip endo su tuo susije, kad mmm metu labaiu ja skauda ? man ir ta diagnoze del nugaros..

Man irgi pries mmm labai skauda nugara ir per mmm skauda, bet taip priezasciu ir neiskojau, sieju tai su endo, o gal klystu? ar kitoms taip pat skauda nugaros apacia, link strenu?
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 12 30, 12:59)
Man irgi pries mmm labai skauda nugara ir per mmm skauda, bet taip priezasciu ir neiskojau, sieju tai su endo, o gal klystu? ar kitoms taip pat skauda nugaros apacia, link strenu?

Turiu endo 1 st, bet nugaros niekad neskauda...cia matyt kaip kam
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 12 30, 11:59)

Man skauda ir pries mm, ir pirmomis mm dienomis. Turiu endo.
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 12 30, 09:59)

Labas 4u.gif

man labai labai strenas skauda pries mm ir per mm, pas mane endo 4 stadija ir ji bent per pirma LP buvo isbujojusi uzgimdineje sienoje, tai gyd sake,kad del jos man ir skauda nugara verysad.gif sausi laukia antra LP ziuresiu ka dabar ras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 12 30, 14:31)
Labas  4u.gif

man labai labai strenas skauda pries mm ir per mm, pas mane endo 4 stadija ir ji bent per pirma LP buvo isbujojusi uzgimdineje sienoje, tai gyd sake,kad del jos man ir skauda nugara  verysad.gif  sausi laukia antra LP ziuresiu ka dabar ras  doh.gif

labai labai labai tikiuos kad tau ta endo nebus isvesejusi ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 12 30, 14:31)
Labas  4u.gif

man labai labai strenas skauda pries mm ir per mm, pas mane endo 4 stadija ir ji bent per pirma LP buvo isbujojusi uzgimdineje sienoje, tai gyd sake,kad del jos man ir skauda nugara  verysad.gif  sausi laukia antra LP ziuresiu ka dabar ras  doh.gif

Manoji LP irgi sausi, pries tai buvo I stadija, bet db bijau jos, nes endo i kiausides metasi, tai tikrai stadija augs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 12 30, 15:05)
Manoji LP irgi sausi, pries tai buvo I stadija, bet db bijau jos, nes endo i kiausides metasi, tai tikrai stadija augs verysad.gif

Labai tikiuosi , kad nepadides ta stadija 4u.gif o kodel daraisi antra LP ?
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 12 30, 18:05)

sky tikiuos kad neras didesnes stdaijos , o kai sutvarkys panaikins zidinukus tada jau lengviau ir pastoti bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 12 30, 18:07)
Labai tikiuosi , kad nepadides ta stadija  4u.gif  o kodel daraisi antra LP ?

Nes per echo mato, kad ji plinta i kiausides, o ir 5 stimuliacijos bei 2 IUI rezultato neatnese, tai vel nusprende operuoti. O kodel tau antraja daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sky17: 30 gruodžio 2012 - 18:02
QUOTE(sky17 @ 2012 12 30, 16:01)
Nes per echo mato, kad ji plinta i kiausides, o ir 5 stimuliacijos bei 2 IUI rezultato neatnese, tai vel nusprende operuoti. O kodel tau antraja daro?

Pas mane nei 2 metam nepraejus vel 2 didziules cistos verysad.gif
Be to nepavyke 2IUI ir 1IVF verysad.gif
Atsakyti