Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(*Star* @ 2012 12 02, 12:38)
Ačiū, siunčiu irgi  4u.gif draugiškai  smile.gif

Nu va kaip gerai, kad pasiskaitinėju,  kažkaip net nepagalvojau, kad tam reikalui irgi  žolelių arbatėlių galima rast  unsure.gif

4u.gif 4u.gif taip taip smile.gif
išbandysiu visas žolelines kiek bus mano jėgose nes KT tikrai negersiu ...
Papildyta:
QUOTE(rossa @ 2012 12 02, 12:45)
o gal kas nors iš jūsų, esa bandę gintaro rūgštį pagerti? ar buvo kokia nors nauda?

žinau kad gintaro arbata yra gerai tačiau su gintaru reikai atsargiai jis taip pat turi ir daug negerų dalykų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 12 02, 23:06)
dar tas ginokalio tabletytes  g.gif

ta pati barovaja matka
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 12 03, 11:02)
ta pati barovaja matka

drinks_cheers.gif

man atrodo ginekol tabletes lengviau vartoti. isgerei tablete ir ramu. o su arbatom reikia pazaisti biski. ax.gif
Atsakyti
...oo net nepagalvojau visai ta pati sudėtis g.gif o jai ir ta ir tą pavartojus stipresnis rezultatas biggrin.gif man arbatos gerai lenda jai jau lb neskani atvesinu ir vienu maukt išgeriu biggrin.gif
Atsakyti
..Labos kaip sveikatos 4u.gif
geriančios Ginekol ar jaučiat kokį poveikį ar nėra blogą nuo jų ar panaš. kaip mm veikia gal mažu kraujuojama mažiau blink.gif
Atsakyti
Laba vakarą mergaitės ,
kažkuri ko gero darėtės histereskopiją, ar važiuojant su siuntimu reikės dar susimokėti už kokius tai vaistukus ar narkozę ar nebe

Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuss2: 13 gruodžio 2012 - 20:41
QUOTE(motiejuss2 @ 2012 12 13, 21:38)
Laba vakarą mergaitės ,
kažkuri ko gero darėtės histereskopiją, ar važiuojant su siuntimu reikės dar susimokėti už kokius tai vaistukus ar narkozę ar nebe

Ačiū

Labas, ziurint kur tave operuos wink.gif as KGN mokejau 100lt anesteziologui.
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2012 12 13, 20:38)
Laba vakarą mergaitės ,

Ačiū

Oficialiai - ne. O į kišenę tai pagal tavo "sugedimo laipsnį" biggrin.gif t.y. jei esi prieš kyšius - vis tiek nieko, jei esi "už" duosi turbūt anesteziologui.
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 24, 21:29)
Tai jei teplioja (nuo endo), vadinasi neauga gleivine? ?!  g.gif sudomino sis postas todel, kad man iki LP vis sakydavo giniai kad plona geivine, o po LP ji tokio, kokia reikia smile.gif niekad nesusiejau su endo sito dalyko...
Nezinau, man ta zaliavalgyste tokia mada kvepia...

Na kiek tyrė tai ji auga neblogai, gal ne pati geriausia, bet 10-11 mm ( ar kokie ten matavimo vnt.) užauga iki O.
Atsakyti
Labutės
na man minėjo, kad mano gleivinė labai stora blink.gif čia gerai ar blogai ..blogai tame kad mm lb gausios ir skausmingos g.gif

kokį pms jaučiat ? unsure.gif per o man baisiai atsiradęs apetitas, o senais laikaisi tai kaiptik nieko nenorėdavau valgyti kaip ir per mm doh.gif

kolkas po praradimo nė karto netepliojo g.gif net nežinau ar džiaugtis ar ne , sakau gal kad ir trumpas nestuke.gif kažkiek sutvarkė endo g.gif pas giniu tik sausio mėn doh.gif , bet kad vis dar laisvo skysčio už gimdos yra per daug labai jaučiu doh.gif kaip viskas atsibodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 12 01, 03:31)
Sveikos, as pas jus su nekokiomis nuotaikomis unsure.gif  Vakar ejau pas gine, kad paziuretu kaip foliukai ir gleivine naturaliam cikle auga, o gavau siuntima jau antra Kaledu diena gultis antrajai LP, po pirmos, kuri daryta balandi, buvo rasta pirma stadija, liepe kuo greiciau pastoti.  5 stimuliacijos, 2 IUI, endo atsinaujina, pleciasi, rezultato nera. 3 menesiai homeopatijos(arbatos, akupunkturos, deles), o vakar kaip is giedro dangaus zinia, kad endo apeme ir sveikaja antraja kiauside, tai laukti nebegalima. Kaedos - stebuklu metas, bet ne man....

Sveiki , kaip jum sekasi gal jau po LP 4u.gif Visgi su praėjusiom ir artėjančiais Naujaisiais ..naujom viltim ir žengiam i 2013 linkiu vaisingų metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 12 29, 17:25)
Sveiki , kaip jum sekasi gal jau po LP  4u.gif Visgi su praėjusiom ir artėjančiais Naujaisiais ..naujom viltim ir žengiam i 2013  linkiu vaisingų metų  4u.gif

Labas, teko LP nukelti i sausi, nes gripai uzpuole, tai nepavyko pasveikti iki jos. Labai tikiuosi, kad per ta cikla nelaboji dar labiau neisvese, nes kip keista, bet sios mmm kad ir labai skausmingos, bet labai negausios buvo, tik labai ilgai tepliojo. Sako ji per mmm ir vesi labiausiai, tai tikiuosi, jei sios tokios lengvos, daug neprisivalge smile.gif
Atsakyti