Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Arwena @ 2012 11 25, 16:21)
Paris, aš KT be pertraukos gėriau 7 metus, tai po pirmos LP irgi gydytojo klausiau ar ne nuo to, tai jis užgarantavo, kad jei ne toks KT stažas, tai senai jau kovočiau su endo.

Be KT, siūlo dirbtinį klimaksą arba pastoti.

Galėtų tik pasakyti kaip pastoti lotuliukas.gif Jaučiu gresia man 2 LP unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2012 11 25, 12:32)
Mano kaimas tai Panevezys, bet man kazkaip gerti tai ko gydytojas nerekomenduoja.  g.gif  o ka gydytojai siulo t.y. KT man kazkaip  schmoll.gif  as kakzkaip padarius sau isvada, kad nuo KT ir prasidejus ta Endo  g.gif

Labas. As vienas is pvz. kur su 4st endo pastojau naturaliai, gerdama ginekol (pirkau is safora.lt). O gydytojas tavo grieztai nerekomenduoja? As savo gydytojai pasakiau, kad geriu, tai sake gerk , pakenkti neturetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 11 26, 10:35)
Labas. As vienas is pvz. kur su 4st endo pastojau naturaliai, gerdama ginekol (pirkau is safora.lt). O gydytojas tavo grieztai nerekomenduoja? As savo gydytojai pasakiau, kad geriu, tai sake gerk , pakenkti neturetu smile.gif

As kazkaip labai smarkiai su ja apie tai nesikalbejau, bet uzsiminus kazkaip nelabai palaike. O nu jauciu reikia pabandyti man juos nusipirkti g.gif ax.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės... Užsukau pasiguosti... verysad.gif

Man pirmos mmmm po antros LP ir pradėjo PRIEŠ mmm teplioti, ko niekada anksčiau nebūdavo doh.gif doh.gif

Ir ką man dabar mąstyt? g.gif Ar čia mane ėda endometriozė ar tiesiog po LP kas nors ten valosi blush2.gif Nebesuprantu, kas darosi su kūnu doh.gif

Jaučiu atšvęsiu Kalėdas, pailsėsiu po naujų ir lėksiu vasario pradžioje pas Latviukus - nėr ko tempt čia tos gumos.. schmoll.gif

Supykau ant savo kūno mad.gif
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2012 11 26, 13:43)
Labas, mergaitės... Užsukau pasiguosti...  verysad.gif

Man pirmos mmmm po antros LP ir pradėjo PRIEŠ mmm teplioti, ko niekada anksčiau nebūdavo  doh.gif  doh.gif

Ir ką man dabar mąstyt?  g.gif  Ar čia mane ėda endometriozė ar tiesiog po LP kas nors ten valosi  blush2.gif  Nebesuprantu, kas darosi su kūnu  doh.gif

Jaučiu atšvęsiu Kalėdas, pailsėsiu po naujų ir lėksiu vasario pradžioje pas Latviukus - nėr ko tempt čia tos gumos..  schmoll.gif

Supykau ant savo kūno  mad.gif

Man atrodo dar nėra ko nervuotis, čiau gal po LP taip vyksta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2012 11 26, 15:44)
Man atrodo dar nėra ko nervuotis, čiau gal po LP taip vyksta.  ax.gif

Uoj tikiuosi.. ax.gif Jau šiandien ryte tai net viriau iš piktumo.. ax.gif
Atsakyti

Laba 4u.gif As taip pat turiu endo, tik III st. verysad.gif Ui kaip dziugina, kai skaitai, jog su endo naturaliai pastojama wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnest: 26 lapkričio 2012 - 16:57

O kiek laiko jau geri ginekol? As geriau "borovaja matka" arbata du menesius,bet didelio pagerejimo nepastebejau g.gif Gal net kraujavimas padidejo...As turiu endo 1st. ir dar mioma uzaugus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 26 lapkričio 2012 - 17:19
Sveikos, likimo drauges 4u.gif ar jums taip nebuna, kad daznai kyla ir krenta temperatura? man daznai ji pakyla iki 37, o jau po valandos jos nebera. Ir taip beveik kasdien, pajauciu, kad akys padirusios, pasimatuoju - jau kokie 37, po kiek laiko jos nebera. Tai galvoju, ar gali cia buti endometriozes padariniai...
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2012 11 26, 14:43)
Labas, mergaitės... Užsukau pasiguosti...  verysad.gif

Man pirmos mmmm po antros LP ir pradėjo PRIEŠ mmm teplioti, ko niekada anksčiau nebūdavo  doh.gif  doh.gif

Ir ką man dabar mąstyt?  g.gif  Ar čia mane ėda endometriozė ar tiesiog po LP kas nors ten valosi  blush2.gif  Nebesuprantu, kas darosi su kūnu  doh.gif

Jaučiu atšvęsiu Kalėdas, pailsėsiu po naujų ir lėksiu vasario pradžioje pas Latviukus - nėr ko tempt čia tos gumos..  schmoll.gif

Supykau ant savo kūno  mad.gif

Man pries LP visad tepliojo pries, po ir tarp mmm, dabar beliko pries, po LP l.nezymiai, o tarp mmm visai isnyko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif , uzsukau papasakot jums savo istorija

Taigi. 2006metais turejau nesivystanti nestuma, niekas negalejo atsakyti i klausima -kodel?. Po metu gyd nustate kad turiu endo, po operacijos paaiskejo, kad ten buvau tiesiog -suzydejusi-tai issireiske gyd. Zodziu, nieko nepasalino, bet buvo jau 4stadija. kiausintakiai liko praeinami. Seke ilgi vaistu vartojimo metai...ir laukimas...Kol galu gale netekau vilties, gydytoja pasiule kreiptis i vaisingumo klinika. Deja, metai ne tie kad vaikytis rozine svajone- isleisti pinigus ir nebuti tikram rezultatu, juk pasiseka ne visada is pirmo karto. Nenorejom del to sulysti i bankus, buvom realistai. taigi.
2011 nutarem persikelti i Vokietija, nes vyras gavo gera darbo pasiulyma. As, nors LT turejau mylima darba, baiginejau studijas ir turejau nemazai perspektyvu, isvaziavau kartu. Cia pasirodo, ligoniu kasos kompensuoja puse sumos dirbtiniam apvaisinimui, o konsultacijos ir tyrimai nemokami. Nutarem i juos kreiptis. Taigi, atlikom visus tyrimus. POkalbis pas juos vyko 04men (kaip tik tom dienom man buvo MM), paskyre susitikima apvaisinimui liepos men( as turejau men grizti i Lt studijoms pabaigti, po ti musu gydytojo atostogos...). Isejom su toookia gera nuotaika ir toookia viltim:)norejosi dainuoti. O po menesio man suvelavo MM, na pamaniau kad eilinis bajeris, net bijojau prisisvajot apie nestuma, nes kiek asaru islieta ziurint i neigiama testa turbut net pasakot nereikia....ir ka jus sau manote- visdelto testas parode II -be jokiu dirbtiniu apvaisinimu thumbup.gif . Taigi, esu nescia, tikiuosi sekmingai baigti nesioti savo mazaji stebukleli, liko tik 2men wub.gif ...
Galop padariau isvada, kad geriausi vaistai buvo absoliutus poilsis(dirbau tikrai labai itempta darba, nes norit gerai uzdirbt reikejo atsiduot darbui 100proc- cia telekomunikaciju bendroveje). Atvaziavus galejau sau leist siek tiek nedirbt, buvau suplanavus pradet darbo paieskas birzeli-liepa:) Zinoma, matyt padejo absoliutus atsipalaidavimas, nes akto metu nebekirbejo mintis-o gal si karta...be to, buvau priaugus siek tiek svorio(kad papildomi kg turi kazkokia itaka galiu pasakyt ne tik is savo patirties).
Tad noriu JUMS visom palinket nenustoti tiketi stebuklu, net tada kai atrodo nebera vilties. Uz menesio kaledos.Gal jos jums padovanos stebuklu smile.gif
Juk kai dievas uzdaro duris, palieka atvira langa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwmama @ 2012 11 27, 11:06)
Sveikutes merginos 4u.gif , uzsukau papasakot jums savo istorija

Juk kai dievas uzdaro duris, palieka atvira langa 4u.gif

wwwmama, nuostabi istorija.. wub.gif wub.gif

malonu klausytis laimingų pabaigų istorijų.. 4u.gif Imk balionuką ir laikyk paskutinius mėnesius. Tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif

Atostogos tikrai daro stebuklus drinks_cheers.gif

Na, o mūsų šeimyna šiuo metu pasiryžus nuversti kalnus dėl savo stebuklo.. mirksiukas.gif nelauksim mes to atverto lango - važiuosim į LV, jei iki vasario bus tuščia schmoll.gif Gal ten gydytojai atvers, atlups mums visas duris ir langus mirksiukas.gif Labai tikiu tuo, kad JAU GREIT viskas įvyks (nors kažkur giliai tikiu, kad net į LV baladotis neprireiks... blush2.gif
Čia gal tikrai Kalėdos tokį tikėjimą parneša.. newyear.gif
Atsakyti