Sveikutes merginos
, uzsukau papasakot jums savo istorija
Taigi. 2006metais turejau nesivystanti nestuma, niekas negalejo atsakyti i klausima -kodel?. Po metu gyd nustate kad turiu endo, po operacijos paaiskejo, kad ten buvau tiesiog -suzydejusi-tai issireiske gyd. Zodziu, nieko nepasalino, bet buvo jau 4stadija. kiausintakiai liko praeinami. Seke ilgi vaistu vartojimo metai...ir laukimas...Kol galu gale netekau vilties, gydytoja pasiule kreiptis i vaisingumo klinika. Deja, metai ne tie kad vaikytis rozine svajone- isleisti pinigus ir nebuti tikram rezultatu, juk pasiseka ne visada is pirmo karto. Nenorejom del to sulysti i bankus, buvom realistai. taigi.
2011 nutarem persikelti i Vokietija, nes vyras gavo gera darbo pasiulyma. As, nors LT turejau mylima darba, baiginejau studijas ir turejau nemazai perspektyvu, isvaziavau kartu. Cia pasirodo, ligoniu kasos kompensuoja puse sumos dirbtiniam apvaisinimui, o konsultacijos ir tyrimai nemokami. Nutarem i juos kreiptis. Taigi, atlikom visus tyrimus. POkalbis pas juos vyko 04men (kaip tik tom dienom man buvo MM), paskyre susitikima apvaisinimui liepos men( as turejau men grizti i Lt studijoms pabaigti, po ti musu gydytojo atostogos...). Isejom su toookia gera nuotaika ir toookia viltim:)norejosi dainuoti. O po menesio man suvelavo MM, na pamaniau kad eilinis bajeris, net bijojau prisisvajot apie nestuma, nes kiek asaru islieta ziurint i neigiama testa turbut net pasakot nereikia....ir ka jus sau manote- visdelto testas parode II -be jokiu dirbtiniu apvaisinimu
. Taigi, esu nescia, tikiuosi sekmingai baigti nesioti savo mazaji stebukleli, liko tik 2men
...
Galop padariau isvada, kad geriausi vaistai buvo absoliutus poilsis(dirbau tikrai labai itempta darba, nes norit gerai uzdirbt reikejo atsiduot darbui 100proc- cia telekomunikaciju bendroveje). Atvaziavus galejau sau leist siek tiek nedirbt, buvau suplanavus pradet darbo paieskas birzeli-liepa:) Zinoma, matyt padejo absoliutus atsipalaidavimas, nes akto metu nebekirbejo mintis-o gal si karta...be to, buvau priaugus siek tiek svorio(kad papildomi kg turi kazkokia itaka galiu pasakyt ne tik is savo patirties).
Tad noriu JUMS visom palinket nenustoti tiketi stebuklu, net tada kai atrodo nebera vilties. Uz menesio kaledos.Gal jos jums padovanos stebuklu
Juk kai dievas uzdaro duris, palieka atvira langa