Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Arwena @ 2012 11 23, 10:27)
O kaip su skydliauke, jei ir su ja kažkas yra ir dar PKS (man irgi šiokia tokia buvo) tai dar rekomenduočiau pasirodyti Zabulienei   mirksiukas.gif  O Rolandas tai su endo susiduria daug, nes gi atlieka visas LP, tai ir mato tuojau kas ir kaip, na ir tuo pačiu ją tvarko.  thumbup.gif
Man net su IV stadija nebuvo bėdų nors sąaugos buvo "pririšę" tiesiają žarną. Žodžiu buvo supančiotas visas žarnynas bei gimdos organai sąaugomis.

Pamenu tau buvo PKS smile.gif Skydliaukę tipo tyrė.. Poliklinikoj, echo darė ir tiek.. Nors hormonai PKS nerodo, bet LP metu gyd. sakė matosi policistiškos kiaušidės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 11 23, 10:58)
Pamenu tau buvo PKS smile.gif  Skydliaukę tipo tyrė.. Poliklinikoj, echo darė ir tiek.. Nors hormonai PKS nerodo, bet LP metu gyd. sakė matosi policistiškos kiaušidės doh.gif

tai tuo metu mano hormonai apart PRG buvo irgi ok, bet kas kiek laiko verta pakartot. Žodžiu, žinai kur jei reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 11 23, 15:15)
tai tuo metu mano hormonai apart PRG buvo irgi ok,  bet kas kiek laiko verta pakartot. Žodžiu, žinai kur jei reikėtų.

O pas ją su siuntimu tik? Šiandien jau užsienio forumuose skaičiau kaip žaliavalgystė gydo endo, tai esu žiauriai užsimotyvavus lotuliukas.gif Žiūriu, kad čia su operacijom ir hormonais toli nenueisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 11 23, 16:11)
O pas ją su siuntimu tik?

su siuntimu arba tradicinis valdiškas mokamas vizitas
Atsakyti
Sveikos, man kilo toks kvailas klausimelis blush2.gif Jei per pirma LP rasta I stadijos endo, tai db gydytoja ja mato kiausideje ir dar neaisku kur, jei pasidarysiu antraja LP, jau tikrai ji bus sunkesnio laipsnio? ar jei zidinuku nedaug, gali buti ir I laipsnio?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 11 21, 10:59)
Sveikos merginos 4u.gif  Lankiausi šiame skyrelyje prieš porą metų, tada man rado endo cistą ir išoperavo, po pusės metų pavyko pastoti, bet dabar vėl panašu, kad ta kvaraba atsinaujina verysad.gif  Nebenoriu daryti daugiau jokių operacijų, negi šita bjaurybė taip ir atauginės kas kelis metus? doh.gif

Man toks pat klausimas kyla nors ir zinau atsakyma doh.gif

Kazkaip cia prisiskaiciau apie tas ginekol tabletes, sakau gal tikrai jas pabandyti pagerti, bet Kur ju rast musu kaime ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.A.R.I.S: 23 lapkričio 2012 - 23:15
QUOTE(sky17 @ 2012 11 23, 17:01)
Sveikos, man kilo toks kvailas klausimelis blush2.gif  Jei per pirma LP rasta I stadijos endo, tai db gydytoja ja mato kiausideje ir dar neaisku kur, jei pasidarysiu antraja LP, jau tikrai ji bus sunkesnio laipsnio? ar jei zidinuku nedaug, gali buti ir I laipsnio?

Man per 1 LP nustate II st. endo (+buvo cista), o per 2 LP diagnoze buvo 1 st. Nezinia,nuo ko tai priklauso ar ji dideja,ar mazeja g.gif Bet tikrai neturi but sunkesnio laipsnio schmoll.gif 2 LP buvo daryta del polipu gimdoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 24 lapkričio 2012 - 08:10
QUOTE(Glamour @ 2012 11 22, 21:52)
Man 2 stadija buvo nustatyta prieš 1,5 metų. Paskutiniu metu pablogėjo šitie reikalai, bet man neskauda tuštinimosi metu, tik kietėja ir į tualetą didelio vėliau einu arba išvis naktį.

Mane neramina, kad teplioja  ilgai, kad ir po nedaug, bet vis tik teplioja. Jau vaisingos gleivės pasirodo, o man vis dar teplioja. Daktarė pastebėjo tai, bet neturėjo, ką pasakyti, nes gleivinė kaip ir augo visai pakankamai nepaisant tepliojimų.

Tai jei teplioja (nuo endo), vadinasi neauga gleivine? ?! g.gif sudomino sis postas todel, kad man iki LP vis sakydavo giniai kad plona geivine, o po LP ji tokio, kokia reikia smile.gif niekad nesusiejau su endo sito dalyko...

QUOTE(lassie172 @ 2012 11 23, 17:11)
O pas ją su siuntimu tik? Šiandien jau užsienio forumuose skaičiau kaip žaliavalgystė gydo endo, tai esu žiauriai užsimotyvavus lotuliukas.gif   Žiūriu, kad čia su operacijom ir hormonais toli nenueisi doh.gif

Nezinau, man ta zaliavalgyste tokia mada kvepia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 24 lapkričio 2012 - 20:31
QUOTE(barbarise @ 2012 11 24, 22:29)
Tai jei teplioja (nuo endo), vadinasi neauga gleivine? ?!  g.gif sudomino sis postas todel, kad man iki LP vis sakydavo giniai kad plona geivine, o po LP ji tokio, kokia reikia smile.gif niekad nesusiejau su endo sito dalyko...
Nezinau, man ta zaliavalgyste tokia mada kvepia...

Kvepia kvepia biggrin.gif Bet kai nenori operuotis ir t.t., griebiesi šiaudo. Bet kokia intervencija yra labai kenksminga smile.gif Šimtą kartų labiau nei bet kokia dieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2012 11 23, 23:15)
Kazkaip cia prisiskaiciau apie tas ginekol tabletes, sakau gal tikrai jas pabandyti pagerti, bet Kur ju rast musu kaime ?

Priklauso kur tavo kaimas yra. Internete įvesk Ginekol, esu tikra, kad ir internetu gali užsisakyt, tik pasidomėk kaip jos geriamos.
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 11 25, 10:51)
Priklauso kur tavo kaimas yra. Internete įvesk Ginekol, esu tikra, kad ir internetu gali užsisakyt, tik pasidomėk kaip jos geriamos.

Mano kaimas tai Panevezys, bet man kazkaip gerti tai ko gydytojas nerekomenduoja. g.gif o ka gydytojai siulo t.y. KT man kazkaip schmoll.gif as kakzkaip padarius sau isvada, kad nuo KT ir prasidejus ta Endo g.gif
Atsakyti
Paris, aš KT be pertraukos gėriau 7 metus, tai po pirmos LP irgi gydytojo klausiau ar ne nuo to, tai jis užgarantavo, kad jei ne toks KT stažas, tai senai jau kovočiau su endo.

Be KT, siūlo dirbtinį klimaksą arba pastoti.
Atsakyti