Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sweetvanilla @ 2012 06 22, 20:16)
Sveikos, 4u.gif
Man 28 metai. Menesiniu diena- 6 valandas pries prasidedenat teplioja rudomis isskyromis, po to prasideda normaliai ir kraujuoja gausiai. Pirma diena labai skauda, o po to viskas gerai. Trunka apie penkias dienas. Paskutine diena taip pat buna tik rudos spalvos isskyros. Menesines reguliarios. Ar verta sunerimti? Labai bijau isgirsti atsakyma- endometrioze. Zadu apsilankyti kita menesi pas ginekologe.
Su vyru kol kas vaiku neplanuojam. Bet  jei vaikelis ateis, bus labai laukiamas. 2 metus saugomes tik nutrauktiniu lytiniu aktu. Skaiciau, kad tai jokia apsisaugojimo priemone ir kad jei per tiek laiko nepastoji, reikia susirupinti del nevaisingumo... unsure.gif

Teplioti gali ir del kitu priezasciu, nebutinai tai endo.
O nutrauktas lytinis aktas nera bandymas pastoti. Jei intensyviai planuojat, reguliariai mylites ir baigiat viduje metus laiko ir nepavyksta pastoti, tada gal but yra problemu. Bet ir tai tik gal but. Dazniausiai poroms reikia labai taikliai "saudyt" norint susilaukti vaikelio, seniai praejo tie laikai, kai uztekdavo dviese nuogiems lovoj pagulet ir pastot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 06 23, 17:09)
seniai praejo tie laikai, kai uztekdavo dviese nuogiems lovoj pagulet ir pastot smile.gif

bet iš kai kurių žmonių tai atrodo, kad taip ir įvyksta doh.gif arba pirmą kart viskas vyskta, pirma kart ir pastoja doh.gif nesuprantu kaip taip įmanoma... ir užtaiko dienas..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 06 23, 17:11)
bet iš kai kurių žmonių tai atrodo, kad taip ir įvyksta  doh.gif  arba pirmą kart viskas vyskta, pirma kart ir pastoja  doh.gif  nesuprantu kaip taip įmanoma... ir užtaiko dienas..

Na taip. Kas daugiau nori/planuoja, tam ilgiau pasikankint reikia vaikucio belaukiant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 06 20, 13:39)
Perskaiciau pirmus zodzius ir pagalvojau kad Siguliuka vel aplanke gandrai, o cia LP  verysad.gif Po gimdymo ir metai nepraejo...ir vel endo rasta doh.gif

Oi, bus, būtinai, dirbam. Kad endo pranyks nesitikėjau, didžiausia naujiena kad ji "aprimo". Operavęs gydytojas jau tikėjosi baisiau rasti. O čia pora cistų, pora sąaugų. mirksiukas.gif
Atsakyti
patarkite moterys ka daryti kai po 2metu gimdimo man vel prasideda atsijaunina endo...
ka daryt,kad neskausmingos butu ir nebutu tiek blogai?
gal zinot gera gyditoja mazeikiuose ir klaipedoje privatu...nes matau privatus gerai ziuri nei taip.. verysad.gif
Atsakyti
Bernadeta, perduosiu tau savo gydytojo žodžius: jei planuoji pastoti - planuok. jei ne - imkis KT. KT endo negydys bet tikrai mažins kraujavimą ir taip tiesiog apramins mmm. Ir šiaip patausos organizmą. Kita vertus, kai skauda, nevaidink didvyrės ir imkis nuskausminamųjų. Man asmeniškai su mmm dabar tik Diclofenak žvakutės padeda, nebeimu tablečių jokių.
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 06 26, 13:39)
Bernadeta, perduosiu tau savo gydytojo žodžius: jei planuoji pastoti - planuok. jei ne - imkis KT. KT endo negydys bet tikrai mažins kraujavimą ir taip tiesiog apramins mmm. Ir šiaip patausos organizmą. Kita vertus, kai skauda, nevaidink didvyrės ir imkis nuskausminamųjų. Man asmeniškai su mmm dabar tik Diclofenak žvakutės padeda, nebeimu tablečių jokių.

zadu eiti pas gyditoja viena ziuresiu ka sakys(radau gyditoja kur seniau mane priziurejo)..pradejau kontraceptikus vartoti,nes seniau geriau,o as kitas tabletes isvemdamau..nieks nepadedavo.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš vis karts nuo karto paskaitinėju, bet nebeparašau. Naujienų jokių kaip ir neturiu. Gydausi dabar pas homeopatą. Kol kas neaišku ar man padeda, ar kenkia, nes pirmą kartą ciklas taip stipriai išsireguliavo - sutrumpėjo.Jau keli ciklai iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 06 27, 22:35)
Sveikutės, aš vis karts nuo karto paskaitinėju, bet nebeparašau. Naujienų jokių kaip ir neturiu. Gydausi dabar pas homeopatą. Kol kas neaišku ar man padeda, ar kenkia, nes pirmą kartą ciklas taip stipriai išsireguliavo - sutrumpėjo.Jau keli ciklai iš eilės.

Homeopatinio gydymo teigiamas poveikis is viso atsiranda po metu ar pusantru, taip kad kantrybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 06 28, 00:35)

o hemopatas palengvina menesiniu skausmus ar kitus simtomus? o kelintoje stadijoje esat? ejote tikrintis gal pagerejo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bernadeta274: 01 liepos 2012 - 09:11
QUOTE(Glamour @ 2012 06 27, 21:35)

as irgi taip paskaitineju, bet niekur nieko nerasau... plaukiu pasroviuj ir del nieko galvos nebesuku, kaip bus taip bus...o vat geriau neseniai nakvisu alieju, tai man tokia neigiama reagcija buvo ir tokie skausmai kad ojoj ohmy.gif nesupratau kas cia darosi, nes siaip nakvisou aliejus, tai turetu sumazinti pms ir tt... tik nustojau jas gerti iskart skausmai dingo..o siaip ant duphastono sedziu dabar 3 men. tai lafa jauciuosi thumbup.gif tik va kita men. pabaigti turiu, tai baisoka kazkaip...
Atsakyti
sveikos. paskutiniu metu man baisiai baisu, vis vaidenasi, kad galiu turėti šitą "džiaugsmą". Nugaros apačios skausmas vargina jau kone 10 metų, bet ginekologė buvo pasakius, kad nesusiję su jų sritim, o šeimos gydytojas diagnozavo stuburo šaknelių uždegimą. Bet gal abu gydytojai suklydo?? Skausmas būna tai beveik nejaučiamas, tai paūmėja, ir padeda vaistai nuo uždegimo.. Mėnesinės šiaip reguliarios, buvo kaip laikrodukas 28 dienų ciklas. Gėrėm antibiotikus dėl ureaplazmos, tai anas ciklas savaitę užsitesė, o šį ir vėl grįžo į vietą. Jokių kitų skausmų nejaučiu, bet mane gąsdina tai, kad nuo ovuliacijos iki pat mm maudė pilvo apačią ir truko apie 2 savaites, o seniau nebūdavo taip...Maust imdavo max dvi dienas prieš mm... Rudų išskyrų kaip ir nėra, nebent baigiantis mm vieną dieną šiek tiek patepa. paskutinius du mėnesius dažnai lankiaus pas ginekologę, bet nieko daugiau neužsiminė, cistų neturiu. Ar verta prašytis nuodugnesnių tyrimų, nes poryt vėl eisiu? Ir dar mes planuojam susilaukt vaikelio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 01 liepos 2012 - 22:26