Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2012 11 21, 12:33)
Pasiguosiu, nes jau kantrybė senka... Mano ciklas po gimdymo vėl pablūdo. Turėjau netrumpą mėnesį poilsį po paskutinių mm, o dabar kai susirgau, pratepliojo sumoj su kraujavimu 13 dienų, šiandien vėl pramušė kraują doh.gif Gal  agnucastoną man pagerti ar ką daryti... Marazmai kaip ir prieš nėštumą doh.gif

4u.gif 4u.gif bet tai ot zaraza unsure.gif

QUOTE(razzke @ 2012 11 21, 14:17)
Tai kiek suprantu naturaliai pastoti labai mažai šansų unsure.gif O dar kiašide apipjaustė doh.gif  Po operacijos tikėjaus geresnių rezultatų, o dabar net nebežinau nei ką galvoti, nei ką daryti unsure.gif

Su tais šansais tau nieks nepasakys kaip yra. Vienos su 4 stadija pastoja natūraliai, o kitoms su 1 nepavyksta.

QUOTE(Arwena @ 2012 11 21, 16:47)
Lassie po antrosios LP, man gydytojas ir pasakė, kad KT nesaugo organizmo taip kaip nėštumas ir mmm nebuvimas. Čia mano atveju, nes naujų židinių nebuvo tik tos endo cistos. Ir stadiją man sumažino iš 4 į trečia.

Na kiek teko girdėti, tai dabar jau yra KT specialios, kurias skiria prie endo, ten hormonų kiekiai kitaip sureguliuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 21 lapkričio 2012 - 19:26
žodžiu eisiu pas gyd. ir žiūrėsiu ką daryt smile.gif Gal kas galit parekomenduoti gerą gydytoją, kuri nusimano apie endo, nes maniškė žiūriu nelabai domisi šia sritim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2012 11 21, 19:26)
Na kiek teko girdėti, tai dabar jau yra KT specialios, kurias skiria prie endo, ten hormonų kiekiai kitaip sureguliuoti.

Na taip, bijau suklysti bet lyg estrogeno turi būt labai mažai, gėriau aš vienas tokių po pirmos LP. Bet kaip ir rašiau po antrosios LP gydytojas bent jau mano atveju tai labai pabrėžė, kad dabar KT skiria tiesiog tausot organizmui (t.y. sumažinant kraujavimus mmm) bet geresnio efekto pasiekiama nėštumu. Naivumas neišpasakytas, kad po šio nėštumo stadija galėtų dar sumažėt. Gaila, kad ne visoms nėštumas taip padeda, oir pastot, kad kartu pasigydyti nelengva.
Lassie, dėl gydytojo sunku ką patarti, nes man viską padarė, patarė ir pan, ne poliklinikos ginė, o tas operavęs gydytojas. Tai beliktų arba pas juos privačiai eiti, arba jau su siuntimu konsultuotis ligoninėj. Čia pavartyk LP sąrašiukus, Tamašauskas Antakalny, mane Žiobakas "patvarkė" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 11 22, 10:55)
Na taip, bijau suklysti bet lyg estrogeno turi būt labai mažai, gėriau aš vienas tokių po pirmos LP. Bet kaip ir rašiau po antrosios LP gydytojas bent jau mano atveju tai labai pabrėžė, kad dabar KT skiria tiesiog tausot organizmui (t.y. sumažinant kraujavimus mmm) bet geresnio efekto pasiekiama nėštumu. Naivumas neišpasakytas, kad po šio nėštumo stadija galėtų dar sumažėt. Gaila, kad ne visoms nėštumas taip padeda, oir pastot, kad kartu pasigydyti nelengva.
Lassie, dėl gydytojo sunku ką patarti, nes man viską padarė, patarė ir pan, ne poliklinikos ginė, o tas operavęs gydytojas. Tai beliktų arba pas juos privačiai eiti, arba jau su siuntimu konsultuotis ligoninėj. Čia pavartyk LP sąrašiukus, Tamašauskas Antakalny, mane Žiobakas  "patvarkė"  tongue.gif

Mane pirmą kart Garšvienė operavo, bet privačiai ji nekonsultuoja smile.gif Kaži Žiobaka BAK'e vis dar dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 11 21, 20:29)
žodžiu eisiu pas gyd. ir žiūrėsiu ką daryt smile.gif  Gal kas galit parekomenduoti gerą gydytoją, kuri nusimano apie endo, nes maniškė žiūriu nelabai domisi šia sritim schmoll.gif

Mane Tamašauskas "remontavo". Konsultavausi Antakalny su siuntimu. Paliko labai gerą įspūdį. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 11 22, 10:40)
Mane pirmą kart Garšvienė operavo, bet privačiai ji nekonsultuoja  smile.gif  Kaži Žiobaka BAK'e  vis dar dirba? g.gif

Su Garšviene kovojau dėl biuletenio taisymo, tai nebenorėčiau susitikti su ja daugiau doh.gif baisiai kompiuteriškai neraštinga ax.gif o Žiobakai abu dabar Northway klinikoj vėl.
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 11 22, 13:01)
Su Garšviene kovojau dėl biuletenio taisymo, tai nebenorėčiau susitikti su ja daugiau  doh.gif baisiai kompiuteriškai neraštinga  ax.gif  o Žiobakai abu dabar Northway klinikoj vėl.

reiks pas kazkuri is ju uzsirasyt:)) gal kokia zaliavalge tapt, kad ta kvaraba neataugtu:D tradicine medicina kaip matau pries ja bejege:D
Atsakyti
Lassie, manau kad jei turi valios gali bandyti ir netradicinę, tik reikia daug paskaityti ir ne LT kalba, yra kas akupunktūrą bando, bet jei jau medikų mažai dirbančių su šia liga, tai ir tu alternatyviosios medicinos atstovų nedaug kompetetingai išmanančių reikalą yra. Yra net dietų skirtų endo prevencijai, iš esmės estrogeno mažinimas, tuo pačiu taip tiesiant prastesnį kelią pastojimui.
Tiesa, jei rašydama pas kažkurį" turėjai omenyje abu Žiobakus, tai pasidomėk kas kame labiau specializuojasi privačioj sferoj, nes jis daugiau šiaip operuoja ir ginekologija, o ji pastojime atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arwena: 22 lapkričio 2012 - 13:07
QUOTE(Arwena @ 2012 11 22, 15:06)
Lassie, manau kad jei turi valios gali bandyti ir netradicinę, tik reikia daug paskaityti ir ne LT kalba, yra kas akupunktūrą bando, bet jei jau medikų mažai dirbančių su šia liga, tai ir tu alternatyviosios medicinos atstovų nedaug kompetetingai išmanančių reikalą yra. Yra net dietų skirtų endo prevencijai, iš esmės estrogeno mažinimas, tuo pačiu taip tiesiant prastesnį kelią pastojimui.
Tiesa, jei rašydama pas kažkurį" turėjai omenyje abu Žiobakus, tai pasidomėk kas kame labiau specializuojasi privačioj sferoj, nes jis daugiau šiaip operuoja ir ginekologija, o ji pastojime atrodo.

Kiek pamenu Rolandas endo gydyme nemažai išmano, tad greičiausiai eisiu pas jį smile.gif Norėčiau dar kokį pusmetį pratempt ir vėl bandyti pastoti, nes pas mane dar PKS tai gydytojai ir taip stebėjosi, kad pastojau doh.gif Ta dieta, tai iš esmės visų gyvulinės kilmės produktų atsisakymas smile.gif Sakau, ne juokais jau pradedu galvot apie žaliavalgystę biggrin.gif
Atsakyti
Sakykite tos kurioms jau gerai pazengusi endometrioze,ar jums sunkiau tustintis, man kazkodel pradejo labai kieteti, bet kartais ir ner labai kieti viduriai bet vistiek sunkiau tustintis,ar negali buti,kad ta zaraza isaugo ir ten,nes teko skaityti kad daznai persimeta ir i storaja zarna blink.gif
Atsakyti
Man 2 stadija buvo nustatyta prieš 1,5 metų. Paskutiniu metu pablogėjo šitie reikalai, bet man neskauda tuštinimosi metu, tik kietėja ir į tualetą didelio vėliau einu arba išvis naktį.

Mane neramina, kad teplioja ilgai, kad ir po nedaug, bet vis tik teplioja. Jau vaisingos gleivės pasirodo, o man vis dar teplioja. Daktarė pastebėjo tai, bet neturėjo, ką pasakyti, nes gleivinė kaip ir augo visai pakankamai nepaisant tepliojimų.
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2012 11 22, 16:34)
Kiek pamenu Rolandas endo gydyme nemažai išmano, tad greičiausiai eisiu pas jį smile.gif  Norėčiau dar kokį pusmetį pratempt ir vėl bandyti pastoti, nes pas mane dar PKS tai gydytojai ir taip stebėjosi, kad pastojau doh.gif 

O kaip su skydliauke, jei ir su ja kažkas yra ir dar PKS (man irgi šiokia tokia buvo) tai dar rekomenduočiau pasirodyti Zabulienei mirksiukas.gif O Rolandas tai su endo susiduria daug, nes gi atlieka visas LP, tai ir mato tuojau kas ir kaip, na ir tuo pačiu ją tvarko. thumbup.gif

QUOTE(padima @ 2012 11 22, 18:08)
Sakykite tos kurioms jau gerai pazengusi endometrioze,ar jums sunkiau tustintis

Man net su IV stadija nebuvo bėdų nors sąaugos buvo "pririšę" tiesiają žarną. Žodžiu buvo supančiotas visas žarnynas bei gimdos organai sąaugomis.
Atsakyti