QUOTE(DATTA @ 2012 11 19, 14:52)
Oho tas jau nelabai gerai. Man abu kartus pasisekė labiau. Tiesa, pasak mano ginės ir antrą LP atlikusio giniaus, išrašas iš raudonojo kryžiaus (man ten atliko pirmąją LP) yra labai skurdus. Taip pat, kaip pas tave - sausai parašyta diagnozė ir tiek. Jokių smulkmenų neparašyta, ar pašalinta bent dalis kiaušidės - irgi jokių žinių. Bet mano ginė, kai gavo išrašą iš ligoninės, paskambino į raudoną kryžių, pašnekėjo su mane operavusiais medikais ir viską išsiaiškino Likau žiauriai nustebinta - tokio dėmesingumo tikrai nesitikėjau..
Gavau vėliau saldainiukų nešti
Šiaip tavo DGN ir nenurodo endometrioidinės cistos. Kalba eina apie endometriozę, bet ne apie cistą. namo grįžus pamėginsiu dar su savo išrašais palyginti, gal ką atseksim..
Gavau vėliau saldainiukų nešti
Šiaip tavo DGN ir nenurodo endometrioidinės cistos. Kalba eina apie endometriozę, bet ne apie cistą. namo grįžus pamėginsiu dar su savo išrašais palyginti, gal ką atseksim..
Aprašyme buvo parašyta, kad rado nedidelius endometriozės židinukus. Ir taip gydytojas sakė. Aš tikėjaus, kad aiškiau bus parašyta, o dar ten klaidų pilna Dabar su savim to išrašo neturiu, palikau namie.