Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(DATTA @ 2012 11 18, 10:52)
Dėl siūlų nesibaimink-nemaloni procedūra, bet čia tikriausiai dėl didelių baimės akių.. smile.gif jausmas toks, tarsi žnybimas toks stipresnis, bet tai vyksta labai greit, taigi eik drąsiai!!! 4u.gif  4u.gif

As kai nusiteikiu, kad skaudes, kazkaip lengviau ta procedura eina istverti. Na jei sakot, kad nelaibai skauda, tai dar smagiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2012 11 18, 11:18)
O kai siūlus traukia labai skauda? Manes ryt laukia ši procedūra, tai noriu nusiteikti ko tikėtis.

Tikrai neskauda wink.gif as jau toookia baile, bet kai gydytojas trauke, tai nusisukau kad nematyciau, tada tik pokst ir viskas, sukuteno tik tongue.gif
Man zymiai labiau skaudejo kai po operacijos pleistrus nulupo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 11 18, 19:49)
Tikrai neskauda wink.gif as jau toookia baile, bet kai gydytojas trauke, tai nusisukau kad nematyciau, tada tik pokst ir viskas, sukuteno tik  tongue.gif
Man zymiai labiau skaudejo kai po operacijos pleistrus nulupo  blink.gif

Na šeip aš skausmo nebijau, bet visada nusiteikiu, kad skaudės, tada lengviau viskas praeina. Kai keičiau pleistriukus truputi prilietus siūlus, šiektiek suskausdavo. Tai nusiteikiau, kad biški reiks pakentėt rolleyes.gif

O po operacijos praėjus beveik 2 savaitėm gali dar kilti temperatūra? Nesuprantu dėlko pakilus man biški tempa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2012 11 18, 21:25)
Na šeip aš skausmo nebijau, bet visada nusiteikiu, kad skaudės, tada lengviau viskas praeina. Kai keičiau pleistriukus truputi prilietus siūlus, šiektiek suskausdavo. Tai nusiteikiau, kad biški reiks pakentėt  rolleyes.gif

O po operacijos praėjus beveik 2 savaitėm gali dar kilti temperatūra? Nesuprantu dėlko pakilus man biški tempa unsure.gif

man irgi temperatura laikosi 37.1. jau 2 savaites po LP. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 11 18, 20:28)
man irgi temperatura laikosi 37.1.  jau 2 savaites po LP. mastau.gif

Man šiandien buvo pakilus iki 37,7, kai gryžau iš miesto, po kurio laiko bebuvo 37,3. O šeip dažnai ir man buna 37,1 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2012 11 18, 21:33)
Man šiandien buvo pakilus iki 37,7, kai gryžau iš miesto, po kurio laiko bebuvo 37,3. O šeip dažnai ir man buna 37,1 doh.gif

atsimenu man po LP neleido plauti galvos, o as nepaklausiau tai man ir sukilo tempa. bet tik kelias dienas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 18, 20:36)
atsimenu man po LP neleido plauti galvos, o as nepaklausiau tai man ir sukilo tempa. bet tik kelias dienas.  blush2.gif

Man tai nieko panašaus nesakė. Ir to pati klausiau sesutės ar galėsiu maudytis, tai tada pasakė, kad ne. Galva ploviau antra diena po lap, šeip gerai jaučiaus, tik pastarosioms dienom kaip suvažinėta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 18, 21:36)
atsimenu man po LP neleido plauti galvos, o as nepaklausiau tai man ir sukilo tempa. bet tik kelias dienas.  blush2.gif

Man po LP irgi patarė galvos neplauti porą dienų. O priežastis paprasta - vengti peršalimo. rolleyes.gif be to, po pirmos LP turėjau drenažą pilve, tuo pačiu daug antibiotikų lašino, organizmas silpo, tai reikėjo žiūrėtis. Po antros LP vamzduko nebeturėjau, tai paprasčiau viskas buvo. Net skylučių neužsiuvo - patepė klijukais kažkokiais, suveržė su plestriukais, užklijavo tvarsčius ir išspyrė namo.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DATTA: 19 lapkričio 2012 - 14:16
Aš jau po visų procedūrų. Paskutini siūla, kai traukė tai skaudžiai buvo. Pasak sesutės per stipriai buvo užveržtas, todėl ji daugiau patempė. Pasiėmiau išraša, o ten diagnozė parašyta tokia:endometriosis ovari, sterilitas primaria. Na visiškai nieko nesuprantu ką tai reiškia doh.gif reiks bandyt kažką ieškot internete. O gal kuri supranta, ką ta diagnozė reiškia?

Gaila, kad sportuot dar negalėsiu eiti unsure.gif O taip tikėjaus nuo gruodžio pradėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2012 11 19, 15:15)
Aš jau po visų procedūrų. Paskutini siūla, kai traukė tai skaudžiai buvo. Pasak sesutės per stipriai buvo užveržtas, todėl ji daugiau patempė. Pasiėmiau išraša, o ten diagnozė parašyta tokia:endometriosis ovari, sterilitas primaria. Na visiškai nieko nesuprantu ką tai reiškia doh.gif reiks bandyt kažką ieškot internete. O gal kuri supranta, ką ta diagnozė reiškia?

Gaila, kad sportuot dar negalėsiu eiti unsure.gif  O taip tikėjaus nuo gruodžio pradėti  ax.gif

Endometriosis ovarii - kiašidės (-džių) endometriozė... O ta antra-nežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2012 11 19, 14:24)
Endometriosis ovarii - kiašidės (-džių) endometriozė... O ta antra-nežinau...  g.gif

Man išoperavo cista nuo kiaušidės. Dar gydytojo klausiau ar ji nebuvo endometriozinė, tai atsakė, kad ne. Ir šeip sunkiai aš su juo po operacijos susišnekėjau. Nelabai atvirai nori pasakoti, ką rado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2012 11 19, 15:43)
Man išoperavo cista nuo kiaušidės. Dar gydytojo klausiau ar ji nebuvo endometriozinė, tai atsakė, kad ne. Ir šeip sunkiai aš su juo po operacijos susišnekėjau. Nelabai atvirai nori pasakoti, ką rado  doh.gif

Oho unsure.gif tas jau nelabai gerai. Man abu kartus pasisekė labiau. Tiesa, pasak mano ginės ir antrą LP atlikusio giniaus, išrašas iš raudonojo kryžiaus (man ten atliko pirmąją LP) yra labai skurdus. Taip pat, kaip pas tave - sausai parašyta diagnozė ir tiek. Jokių smulkmenų neparašyta, ar pašalinta bent dalis kiaušidės - irgi jokių žinių. Bet mano ginė, kai gavo išrašą iš ligoninės, paskambino į raudoną kryžių, pašnekėjo su mane operavusiais medikais ir viską išsiaiškino thumbup.gif thumbup.gif Likau žiauriai nustebinta - tokio dėmesingumo tikrai nesitikėjau.. blush2.gif

Gavau vėliau saldainiukų nešti thumbup.gif

Šiaip tavo DGN ir nenurodo endometrioidinės cistos. Kalba eina apie endometriozę, bet ne apie cistą. g.gif namo grįžus pamėginsiu dar su savo išrašais palyginti, gal ką atseksim.. g.gif
Atsakyti