QUOTE(ikea @ 2012 11 14, 23:25)
labas
as irgi ruošiuosi LP daryti Northway centre. Gal gali papasakoti kaip ten prieziura, kaip personalas? koks pasiruosimas pries operacija ir kiek dienu po js laike ?
kiek reikejo primokėti už operaciją? nes žinau kad reikai sumokėti skirtumą tarp TLK kompensuojamos ir Northway kainos
as irgi ruošiuosi LP daryti Northway centre. Gal gali papasakoti kaip ten prieziura, kaip personalas? koks pasiruosimas pries operacija ir kiek dienu po js laike ?
kiek reikejo primokėti už operaciją? nes žinau kad reikai sumokėti skirtumą tarp TLK kompensuojamos ir Northway kainos
Priežiūra be priekaištų. Gydytojas Oldas išvis nerealus (bet čia, žinoma ne nuo klinikos, o nuo specialsto priklauso). Pasiruošimas operacijai vyksta labai sklandžiai, atėjo anesteziologė, pašnekėjom, vėliau pasirodė dakrtaras, aptarėm operacijos eigą (kadangi man tai - ne pirmas kartas, viskas vyko greit), persirengiau (viską - tapkytes, chalatą, operacijos "rūbą" davė ligoninėje), rami nuėjau į operacinę. Ten jau zujo būrys darbuotojų, įstatė kateterį, pamatavo spaudimą, dar pasijuokėm ir palinkėjo saldžių sapnų. Nežinau, ar sutapimas, tačiau pirmą kartą šitaip lengvai narkozę "pernešiau". Po operacijos per porą valandų visiškai atsigavau Kadangi jaučiausi labai gerai, taip pat MB buvo pasiėmęs laisvadienį ir galėjo mane visą laiką prižiūrėti, taigi vakare jau važiavome namo.
Jei neturėsi, kas tavimi pasirūpins, tą pačia dieną namo važiuoti nesiūlyčiau. Taip pat pasiimk savo naktinukus trikotažinius - po narkozės tai šilta, tai šalta, o tas operacijos sintetinis drabužis labai jau nemalonus..
Klinikai primokėjau 600 litų, dalį finansavo TLK. Bet man nuolaidėlę suorganizavo MB traumatologas . Šiaip priemoka, kiek minėjo daktaras, yra ~1000 lt. Tiksliai turėtų paaiškėti po LP, įvertinus kokie vaistukai ir kiek jų tau buvo panaudota..
Iš esmės, manau, nėra didelio skirtumo, ar valstybinė, ar privati ligoninė, nes pirmą LP man atliko raudonojo kryžiaus ligoninėje (Santariškių centro filiale), ten gulėjau 4 dienas, niekam jokių pinigėlių nedaviau , tačiau ir operacija buvo atlikta labai gerai (taip sakė gydytojas po antros LP) ir priežiūra buvo labai nuoširdi (šitas žodis puikiai tinka)