Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Arwena @ 2012 10 16, 08:03)
Simptomų jos daug, kai kurie yra panašūs ir nuo kitų negalavimų. Diagnozė jos tik LP. Žodžiu tiesiog daug įtarimų atvejų gali būt. Tačiau be to ir tikrų endo atvejų daugėja. O kartais gal nerandant negalavimo priežasties, suverčiama kaltė endo.

na aš jau po gyd. papasakojau apie savo temp. šuolius ir jai panašu kad tai endometriozė, gavau siuntima i endo skyrių ir kita trečiadieni laukia apžiūra unsure.gif
rusų forume radau parašyta, kad endometrioze dažniau serga aukštesnio socialinio sluoksnio moterys, hmm idomiai čia.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 10 18, 13:14)
na aš jau po gyd. papasakojau apie savo temp. šuolius ir jai panašu kad tai endometriozė, gavau siuntima i endo skyrių ir kita trečiadieni laukia apžiūra  unsure.gif
rusų forume radau parašyta, kad endometrioze dažniau serga aukštesnio socialinio sluoksnio moterys, hmm idomiai čia..  tongue.gif

*yra jau net endo skyriai? blink.gif
**čia gal kiek susiję, su mokslų siekimu ir vėlesniu bandymu pastoti. Nors endo užpuola ir studentes ir net paaugles (čia pagal simptomus kaimynės) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 10 18, 13:16)
*yra jau net endo skyriai?  blink.gif
**čia gal kiek susiję, su mokslų siekimu ir vėlesniu bandymu pastoti. Nors endo užpuola ir studentes ir net paaugles (čia pagal simptomus kaimynės)  doh.gif

čia ne LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 10 18, 14:16)

Aš irgi nustebau, kad atsirado endo skyriai... LT dar toli iki to.

Neprisiruošiu parašyti tau į el. paštą. Pasižadu, kad jau šiandien ir... Žodžiu, nepamiršau ir ne išdidi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 10 18, 13:30)
čia ne LT  4u.gif

Nu tai tu tada dalinkis savo gauta info iš jų kas ir kaip, jei ten kažkur taip jau pažengę

Kristinuke, ok.
Atsakyti
urkis, sveikinu su nuostabiu stebuklu.
kimberley7,sveikinu pagaliau susitikus su savo mažyliu.
Jūsų pavyzdžiai įkvėpia optimizmo.
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 10 18, 13:55)
Nu tai tu tada dalinkis savo gauta info iš jų kas ir kaip, jei ten kažkur taip jau pažengę

Kristinuke, ok.

parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Gal kuri esat darius Lap Klaipėdoje pas gydytoją Fabijonavičių? Aš neužilgo pas jį darysiuos ir sakė mane savaite laikys ligoninėj blink.gif Net išsigandau kai jis taip pasakė, nes kiek skaičiaus, tai beveik visas tą pačią diena paleidžia. Gal kuri galit pasidalinti informacija apie šį gydytoja. Būsiu dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2012 10 23, 16:15)
Sveikos.

Gal kuri esat darius Lap Klaipėdoje pas gydytoją Fabijonavičių? Aš neužilgo pas jį darysiuos ir sakė mane savaite laikys ligoninėj blink.gif Net išsigandau kai jis taip pasakė, nes kiek skaičiaus, tai beveik visas tą pačią diena paleidžia. Gal kuri galit pasidalinti informacija apie šį gydytoja. Būsiu dėkinga mirksiukas.gif

Apie gydytoją nieko nepasakysiu, bet, kad tą pačią dieną išleidžia, tikrai ne visas. Mane pirmą kartą laikė savaitę, antrą - tris dienas. O paskui dar po mėnesį nedarbingumo. Šalino cistas.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Noreciau patarimo,padrasinimo smile.gif
Eilini karta po lyt.santykiu pasirode sokoladines spalvos isskyros. Pries menesines ju kaip ir nebuna,na gal karta kita buvo,tuo tarpu po menesiniu tos tamsios isskyros tesdavosi nuo 2 iki 5dienu.Skausma irgi jauciu,bet nevisada buna taip,kad pasikelt is lovos negaliu,dazniausiai isaunu tablete kia jauciu,kad tuoj prasides smile.gif Per mm krecia saltis,atrodo,nemalonus jausmas pilve,lyg viduriuociau,bet kai pabandau - jauciu skausma ir nieko neiseina doh.gif Menesines nelabai reguliarios,bet mazdaug kas menesi buna.Tai va ir nezinau kas galetu buti..Kai anakart skundziausi gydytojai, kad skauda man,tai tiesiog parase ant lapuko,kad pirkt ibumetina stipresni verysad.gif
Del nevaisingumo neturiu bedu(kolkas),nes siuo metu vaiku neplanuoju,tik baisu,kad atejus laikui nieko nesigaus..Ar tai galetu buti kazkas rimto?
Atsakyti
Cukliuk, na tos "bėdos" ne itn "skaniai" skamba. Priklausomai nuo amžiaus tavo ir šeimyninės padėties, galvočiau apie pastojimą, t.y. rimtesnę konsultaciją, nes čia ne vien jau mmm skausmai, kad su tablete apsieiti.
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2012 10 24, 12:32)
Laba diena 4u.gif
Noreciau patarimo,padrasinimo smile.gif
Eilini karta po lyt.santykiu pasirode sokoladines  spalvos isskyros. Pries menesines ju kaip ir nebuna,na gal karta kita buvo,tuo tarpu po menesiniu tos tamsios isskyros tesdavosi nuo 2 iki 5dienu.Skausma irgi jauciu,bet nevisada buna taip,kad pasikelt is lovos negaliu,dazniausiai isaunu tablete kia jauciu,kad tuoj prasides smile.gif Per mm krecia saltis,atrodo,nemalonus jausmas pilve,lyg viduriuociau,bet kai pabandau - jauciu skausma ir nieko neiseina doh.gif Menesines nelabai reguliarios,bet mazdaug kas menesi buna.Tai va ir nezinau kas galetu buti..Kai anakart skundziausi gydytojai, kad skauda man,tai tiesiog parase ant lapuko,kad pirkt ibumetina stipresni verysad.gif
Del nevaisingumo neturiu bedu(kolkas),nes siuo metu vaiku neplanuoju,tik baisu,kad atejus laikui nieko nesigaus..Ar tai galetu buti kazkas rimto?

Beja buvau pakliuvus i ligonine,nes itare apendicita,nes labai smarkus skausmais buvo.Tikrono su echoskopu,sake,jog apendicito era,bet dubens srityje lyg ir vandenukas kaupiasi ar kazkas tokio,buvau labai issekus nuo skausmo ir temperaturos,tai negaliu atkartot zodis zodin g.gif
Atsakyti