Labas vakaras noriu paklausti ar gali būt vienas iš endometriozės požymių: pakyla aukšta temp. per mėnesines.. man jau trečia kart, kas antra mėnesi pirma mmm diena ( naktimis ) užkyla temp. iki 38, kita diena temp. normali.. išgirdau, kad taip gali būt sergant endometrioze, ji man nebuvo nustatyta gyd. tik itarė, kadangi turiu endo cista.. gal kuriai taip yra buvę?
Allegria, na man taip nebūdavo, bent jau reguliariai. Gal tik per vienas mmm prieš pirmąją LP krėtė šaltis, tai gal ir karščiavau, bet ten buvo pusvalandžio skausmo priepolis.
O dėl endo įtarimų, kažkaip manau kad ją jau ims (jei dar ne) įtarinėti kiekvienai jau.
O dėl endo įtarimų, kažkaip manau kad ją jau ims (jei dar ne) įtarinėti kiekvienai jau.
Taškeli, Urki, sveikinu , kaip smagu girdėti apie sėkmę
Kimberley7, sveikinu sulaukus burbuliuko . Kaip jaučiatės visi?
Kimberley7, sveikinu sulaukus burbuliuko . Kaip jaučiatės visi?
QUOTE(Allegria @ 2012 10 14, 19:53)
Labas vakaras noriu paklausti ar gali būt vienas iš endometriozės požymių: pakyla aukšta temp. per mėnesines.. man jau trečia kart, kas antra mėnesi pirma mmm diena ( naktimis ) užkyla temp. iki 38, kita diena temp. normali.. išgirdau, kad taip gali būt sergant endometrioze, ji man nebuvo nustatyta gyd. tik itarė, kadangi turiu endo cista.. gal kuriai taip yra buvę?
Na man kai uzkilo pirma mm dieną temperatūra, tai buvo kiaušidžių uždegimas, gydė gydė antibiotikais, paskui pasirodžiau "praktikuojantiems" daktarams, tai iš kart paguldė, padarė lp ir išpjovė dvi cistas, vieną endometrinę, kitą folikulinę.
sveiki
aciu uz sveikinimus Jauciames puikiai, gimdymas buvo greitas ir lengvas, nors musu burbuliukas visai nemaziukas gime
aciu uz sveikinimus Jauciames puikiai, gimdymas buvo greitas ir lengvas, nors musu burbuliukas visai nemaziukas gime
Man temperatura pakildavo ciklo vidury, gal tikslaiu net i gala, kokia savaite pries menesines. Budavo 37.4-37.6. Cia, man rodos, del cistos taip buvo
QUOTE(Arwena @ 2012 10 15, 09:03)
didelis ačiū visoms, kad atsiliepėt..
tik kaip ta suprast, ar klaidingai diagnozuojama ar labai dažnai pasitaikanti..?
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 15, 11:41)
Na man kai uzkilo pirma mm dieną temperatūra, tai buvo kiaušidžių uždegimas, gydė gydė antibiotikais, paskui pasirodžiau "praktikuojantiems" daktarams, tai iš kart paguldė, padarė lp ir išpjovė dvi cistas, vieną endometrinę, kitą folikulinę.
na, bet prie kiaušidžių uždegimo yra ir simptomai.. man temp. vakar vakare užkilo iki 38, buvo skausmas bet kaip ir per kiekvienas mmm o šiandien jaučiuosi puikiai, temp. taip pat nukrito nei vaistų negėriau..
QUOTE(mamulioka @ 2012 10 15, 16:18)
Man temperatura pakildavo ciklo vidury, gal tikslaiu net i gala, kokia savaite pries menesines. Budavo 37.4-37.6. Cia, man rodos, del cistos taip buvo
pas mane taip pat yra cista, bet temp. pradėjo kilt paskutinius kelis mėn. na bėgsiu ketvirtadieni pas gyd. jau prašysiuos tyrimų arba siuntimo LP..
QUOTE(Allegria @ 2012 10 15, 23:29)
tik kaip ta suprast, ar klaidingai diagnozuojama ar labai dažnai pasitaikanti..?
Simptomų jos daug, kai kurie yra panašūs ir nuo kitų negalavimų. Diagnozė jos tik LP. Žodžiu tiesiog daug įtarimų atvejų gali būt. Tačiau be to ir tikrų endo atvejų daugėja. O kartais gal nerandant negalavimo priežasties, suverčiama kaltė endo.
QUOTE(joop @ 2012 10 17, 12:14)
Noreciau paklaust kurios pastojo esant endo. Ar pastojus jums tepliojo rudai?
Man ne. Nei su vienu. Netgi su pirmuoju nėštumu kai dar nežinojau jog pastojau, buvo 13DPO o buvo visai švaru, tai viena iš dalyvių net rašė "žiūrėk, o tau neteplioja". pranašė
QUOTE(joop @ 2012 10 17, 12:14)
Man 6 savaites pradzioje vos vos dvi dienas po kelis lasus tepliones radau.
QUOTE(taskelis @ 2012 10 01, 16:14)
dabar jau 12 savaiteliu
Didžiausi sveikinimai
Kažkada šita tema tokiam mirties slėny buvo, o per pastaruosius metus, žiūriu, tiek daug įkvepiančių vilties
Papildyta:
QUOTE(urkis @ 2012 10 08, 14:55)
Siandien mano stebuklas jau nemazas ir aktyviai spurda pilvelyje
Labai smagu girdėti tokias žinias
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2012 10 09, 13:06)
atejau pasidalinti su jumis savo naujiena-mes jau turime suneli musu tiek lauktas burbuliukas gime spalio 2 d.
Ramių naktų ir pienelio tavo sūnui. Sveikinu
Papildyta:
QUOTE(joop @ 2012 10 17, 13:14)
NE,nė dėmelės visą