Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(DianaS @ 2012 10 07, 11:56)
Labutis visoms,
atejau pas jus nes gynekologe itaria ENDO, nors per apziura nieko neaptiko, gimda ir kiausides grazios, dare eschoskopija ir apziurejo gimdos kakleli, nes anksciau turejau zaizdele, kurie pridegino, bet apziure echoskopu buvo labai skausminga, tai gydytoja stebejosi.. o simptomi tai kaip ir nemazai sad.gif tepa rudai, skausmingos menesines, skausmingas tustinimasis, dubens maudimas, skausmingi lytiniai santykiai. Tesiasi apie 3- 4 men. gydytoja israse Zoely, pasake pagerti iki naujamecio ir jei nepageres darytis LP. Norejau paklausti patarimo jusu ar verta taip ilgai laukti?  4u.gif  geriu kontraceptikus jau 1 men bet skausmas nedingo.. esu pikta irzli,alkana kazkaip nzn... ir siaip bijau as tu ligoniniu  verysad.gif

Is skaudzios patirties: netempk, jei nori vaikiuku, net jei ne dabar. Nueik pasikonsultuoti pas chirurga/ginekologa. Jis tau atsakys, reikia operuoti ar ne (nors pagal tavo pozymius man atrodo, kad jau seniai reikejo...). Nes jei reikia, tai tas laiko tempimas kvailas. O jei ne, tai galesi buti rami.
Atleisk, kad mano zinios tokios liudnos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki

QUOTE(taskelis @ 2012 10 01, 16:14)
Vasara buvau nusteikus gana beviltiskai vaiku atzvilgiu, nutariau "nieko nedaryti" ir bumpt stebuklas smile.gif dabar jau 12 savaiteliu  nestuke.gif

QUOTE(urkis @ 2012 10 08, 14:55)

Atejo ir mano laikas cia pasisakyti. Siandien mano stebuklas jau nemazas ir aktyviai spurda pilvelyje wub.gif

Kokios superines naujienos bigsmile.gif Sveikinimai wub.gif O kad su endo galima naturaliai pastoti tai faktas ax.gif
ir as atejau pasidalinti su jumis savo naujiena-mes jau turime suneli wub.gif musu tiek lauktas burbuliukas gime spalio 2 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 10 09, 12:06)
ir as atejau pasidalinti su jumis savo naujiena-mes jau turime suneli  wub.gif musu tiek lauktas  burbuliukas gime spalio 2 d.  smile.gif

Sveikinu mama. wub.gif
Atsakyti
Visoms gerų naujienų nešėjoms patys patys didžiausi sveikinimai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

O aš kątik po gydytojos konsultacijos. Šiandien išgirdau verdiktą, kad man reikalinga antra laporoskopija doh.gif

Pirmą kartą laporoskopija man atlikta prieš du mėnesius, o dabar reikia vėl. doh.gif

Mane konsultuojanti gydytoja nebeapsiima LP daryti pati (ir pirmą LP darė ne ji, nes mane operavo skubos tvarka plyšus endometrioidnei cistai). Siunčia pas jos žodžiais labai ghera gydytoją Oldą Tamašauską į Antakalnį. Bent jau SM ir www.pincetas.lt atsiliepimai apie šį gydytoją tik patys geriausi. Gal kuri susidūrė su juo?

Pirmą LP turėjau tokią komplikuotą, bet šios kažkaip nebijau rolleyes.gif Labai tikiuosi, kad pridegins gražiai ir kruopščiai man endo židinukus ir rezultatas pasimatys greitai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2012 10 09, 12:48)
Bent jau SM ir www.pincetas.lt atsiliepimai apie šį gydytoją tik patys geriausi. Gal kuri susidūrė su juo?

Endo sąrašėly tikrink kuri pas jį LP darė.
Atsakyti
Sveiki
Kokios superines naujienos  bigsmile.gif Sveikinimai  wub.gif O kad su endo galima naturaliai pastoti tai faktas  ax.gif
ir as atejau pasidalinti su jumis savo naujiena-mes jau turime suneli  wub.gif musu tiek lauktas  burbuliukas gime spalio 2 d.  smile.gif

oi kimberly sveikinimai didziausi wub.gif aukit sveiki ir labai laimingi wub.gif
mes su tavo suneliu gimtadieni svesim viena diena blush2.gif faini tie svarstykliukai cool.gif lotuliukas.gif

urki dar karteli noriu pasidziaugti uz jusu laime wub.gif tokiu pavyzdziu kuo daugiau ir nuotaikos belaukiant savo stebuklu praskraides wub.gif super urki thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki
Kokios superines naujienos  bigsmile.gif Sveikinimai  wub.gif O kad su endo galima naturaliai pastoti tai faktas  ax.gif

Sveikinimai dideliausi!Aukit sveikuciai,o mamytei daug pienuko ir ramiu nakteliu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 10 09, 11:06)

Sveikinimai visai jus seimai wub.gif ,aukit dideli ir stiprus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,man taip pat nustatyta endometrioze 2 stadija.Pries metus isoperavo,taciau vel pajutau,jog atsinaujino. Gal delto negaliu pastoti ax.gif .
Na,bet nenukabinu nosies,viliuosi,kad viena diena ir i mano namus atkeliaus gandras nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2012 10 08, 13:55)
Laba diena 4u.gif

Atejo ir mano laikas cia pasisakyti. Praeita vasara man dare LP ir rado 3 st. endometrioze. LP metu pasalino beveik visa kaire kiauside, nes ji buvo per daug suzalota cistu ir zidiniu. Jokio gydymo neskyre, nes planavom vaikeli. Bandem puse metu po LP naturaliai, dariausi hormonu tyrimus ir jie nebuvo geri. Gydytojai liudnai kraipe galvom ir siule pradeti galvoti apie IVF, nes ju zodziais tariant mano buvo like tik dvi iseitys: arba laukti ir tiketis naturalaus stebuklo arba IVF. Tada du ciklus pasiskaicius geru atsiliepimu geriau Borovaja Matka arbatas. Trecia cikla dariau pertrauka nuo arbatu ir ... pamaciau II. Pastoti pavyko naturaliai 9 men. po LP.
Siandien mano stebuklas jau nemazas ir aktyviai spurda pilvelyje wub.gif
Pasiskaicius sekmingas mano ir kitu merginu istorijas galima tikrai teigti, kad endometrioze nera nuosprendis, galima pastoti naturaliai net ir su pazengusia stadija ir dziaugtis motinyste. Niekada nepraraskit vilties ir tikejimo 4u.gif

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif labai džiaugiuosi, jog temelėje vis daugėja merginų kurioms pavyksta vienaip ar kitaip apeiti endo ir džiaugtis nestuke.gif Sėkmes ir lengvo nėštumo iki finišo clap.gif
Papildyta:
QUOTE(taskelis @ 2012 10 01, 15:14)
Labas
Tupiu sitame skyrelyje jau ~1.5 metu ir si karta ateinu pasidalinti viltimi, kad ir su IVst endo galima pastoti naturaliai! smile.gif 
Man buvo LP metu diagnozuota IVst endo, 6 men diferelina leidausi, kai nustojau, labai greitai atsinaujino tepliojimai, dariausi IVF, nesekmingai. Vasara buvau nusteikus gana beviltiskai vaiku atzvilgiu, nutariau "nieko nedaryti" ir bumpt stebuklas smile.gif dabar jau 12 savaiteliu  nestuke.gif

taškeli , labai džiaugiuosi ir už tave thumbup.gif ir linkiu lengvo nėstumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2012 10 13, 17:18)

amarok , kaip tu 4u.gif taip seniai tave girdejau o gal visgi kokiu nuostabiu naujienu turi wub.gif
Atsakyti
Sveiki

Oi kimberley7 džiugiają naujiena paržiopsojau blush2.gif Siunčiu dideliausius sveikinimus 4u.gif aukit dideli, sveiki, laimingi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute102 @ 2012 10 13, 18:11)
amarok , kaip tu  4u.gif taip seniai tave girdejau o gal visgi kokiu nuostabiu naujienu turi  wub.gif

meskute102, procesas eigoje blush2.gif tikiuosi, kad jau greitai galesiu kokią gražią istoriją papasakoti ax.gif laikas viską parodys ax.gif Kaip pati laikaisi? Kas geresnio? Mane darbai spaudžia visada nuo rudens iki naujujų..taip ir užsuku tik retkarčiais blush2.gif Kartais net ne visas naujienas iš karto sužiūriu..bėgu ilsėtis 4u.gif
Atsakyti