Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(regata @ 2012 09 25, 11:24)
Merginos, jeigu kas norėtų paaukoti Afrodite69 dar kartelį arba gal kuri prisidėtų aukodama pirmą kartą, tai informuoju, kad PARAMOS AKCIJA pratęsta  4u.gif

Regata, mielai prisijungčiau prie akcijos pratęsimo! 4u.gif

Manau, kad būtų tikslinga ir šioje temoje paskelbti sąskaitos duomenis ar bent nuorodą, kur viską rasti galima.. smile.gif thumbup.gif

Damos, dirbdamos petys į petį, gali kalnus nuversti!!!

thumb_yello.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DATTA: 25 rugsėjo 2012 - 11:25
Sveikos merginos, noreciau vieno klausimo paklausti pas mane ir gi yra endometrioze sad.gif man siuo metu yra leidziami vaista Prostap, nu kaip ir visoms nuotaiku kaita ir visos linksmybes bet didziausia problema yra akys sad.gif as kuo toliau tuo labiau pradedu nematyt, nesioju akinius ir lindzes, neseniai pasidariau naujus akinius nes jau akys buvo nusilpe o po situ vaistu man dar pablogejo rega, ir as nesupratu ar man ji atsistatys ar ne sad.gif Gal kam taip yra buve ????
Atsakyti
Sveikos merginos.
Turiu ir aš įtarimą dėl endo....eisiu pas gydytoją ketvirtadienį...man prieš mėnesines ir po jų kelias dienas teplioja, mėnesinės pasidarė ilgesnės, būdavo penkios dienos, o dabar septynios. Skauda keista bet ne mėnesinių metu o po jų...bet ištisai iki kitų mėnesinių....visur šoną, pilvo apačią......nuotaikų žiauri kaita....., galvą skauda. bet kaip endo nustato? juk apžiūros metu tikrai nenustato? kokius tyrimus reikia atlikti?
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2012 10 01, 13:33)
bet kaip endo nustato? juk apžiūros metu tikrai nenustato? kokius tyrimus reikia atlikti?

jos buvimą arba nebuvomą patvirtina tik laparoskopinės operacijos metu. Šiaip tavo simptomai labai jau jai būdingi, nors man endo ir be jokių simptomų apart nepastojimo buvo net IV stadijos doh.gif
Atsakyti
Labas
Tupiu sitame skyrelyje jau ~1.5 metu ir si karta ateinu pasidalinti viltimi, kad ir su IVst endo galima pastoti naturaliai! smile.gif
Man buvo LP metu diagnozuota IVst endo, 6 men diferelina leidausi, kai nustojau, labai greitai atsinaujino tepliojimai, dariausi IVF, nesekmingai. Vasara buvau nusteikus gana beviltiskai vaiku atzvilgiu, nutariau "nieko nedaryti" ir bumpt stebuklas smile.gif dabar jau 12 savaiteliu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 10 01, 15:14)
Vasara buvau nusteikus gana beviltiskai vaiku atzvilgiu, nutariau "nieko nedaryti" ir bumpt stebuklas smile.gif dabar jau 12 savaiteliu  nestuke.gif

Taskeli, didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir, žinoma, prašome virusiukų... blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vasara buvau nusteikus gana beviltiskai vaiku atzvilgiu, nutariau "nieko nedaryti" ir bumpt stebuklas smile.gif dabar jau 12 savaiteliu  nestuke.gif

Smagaus nešiojimo wub.gif
Atsakyti
Labas
Tupiu sitame skyrelyje jau ~1.5 metu ir si karta ateinu pasidalinti viltimi, kad ir su IVst endo galima pastoti naturaliai! smile.gif 
Man buvo LP metu diagnozuota IVst endo, 6 men diferelina leidausi, kai nustojau, labai greitai atsinaujino tepliojimai, dariausi IVF, nesekmingai. Vasara buvau nusteikus gana beviltiskai vaiku atzvilgiu, nutariau "nieko nedaryti" ir bumpt stebuklas smile.gif dabar jau 12 savaiteliu  nestuke.gif

Sveikunu labai wink.gif smagu kad pasidalinai sekme ir iziebei vilties smile.gif
Atsakyti
Labas
Man buvo LP metu diagnozuota IVst endo, 6 men diferelina leidausi, kai nustojau, labai greitai atsinaujino tepliojimai, dariausi IVF, nesekmingai. Vasara buvau nusteikus gana beviltiskai vaiku atzvilgiu, nutariau "nieko nedaryti" ir bumpt stebuklas smile.gif dabar jau 12 savaiteliu  nestuke.gif

taskeli wub.gif kaip gera girdeti tokias naujienas , lengvo nesiojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2012 10 01, 13:33)
Sveikos merginos.
Turiu ir aš įtarimą dėl endo....eisiu pas gydytoją ketvirtadienį...man prieš mėnesines ir po jų kelias dienas teplioja, mėnesinės pasidarė ilgesnės, būdavo penkios dienos, o dabar septynios. Skauda keista bet ne mėnesinių metu o po jų...bet ištisai iki kitų mėnesinių....visur šoną, pilvo apačią......nuotaikų žiauri kaita....., galvą skauda. bet kaip endo nustato? juk apžiūros metu tikrai nenustato? kokius tyrimus reikia atlikti?

skausmas ir tepliojimas gali būti gimdos polipų požymiai, man taip yra/buvo, bet man dar ir PKS 4u.gif
Atsakyti
Kokios nuostabios naujienos. Taskeli, Arwena

Atsakyti
[Sveikos,
pernai per 2LP nustate 1 endo stadija,bet siemet sausi viena gydytoja lyg ir pamate polipa,o dabar kita gydytoja sako,kad tai mioma,bet nelabai trukdanti.
O man 2 sav. iki mm prasideda nemazi pilvo skausmai, nuo dubens einantys per visa nugara, prie to prisideda pykinimai...Na aisku,po mm visada budavo ir dabar buna tepliojimai...Nors per mm kraujavimai niekad nebuvo dideli,sakyciau net per mazi. Tai dabar galvoju,negi mano endo pradeda vel bujuot unsure.gif
o gal visi skausmai nuo polipo-miomos g.gif

Tai visoms kenciancioms panasius skausmus siunciu 4u.gif
Atsakyti