Sveikos,
užsuko
Siguliukas į svečius trumpam.
Virusėlis praše
QUOTE(sky17 @ 2012 09 11, 14:43)
Ar yra jusu tarpe tokiu merginu, kurioms pavyko pastoti su endo? ir ar irgai teko laukti to issvajoto stebuklelio?
Nesigąsdink.
Metusi KT bandžiau pastoti 2 metus, užaugo cista, CA125 tyrimas buvo jau virš normos, sekė pirma LP, po jos 4 stadija su DAUG sąaugų, židinių ir t.t. Požymių man jokių apart nepastojimo nebuvo
. 4 mėnesiai ant KT, po jų davė 6 ciklus planuot, pastojau šeštąjį ciklą, kai jau ėmiau derinti IUI planą, TAČIAU LP man buvo tik tarkim mechaninis patvarkymas, toliau tvarkiau skydliaukės veiklą, ir manau labiau jos dėka pastojau, man stipriai trūko Feritino (grynosios geležies). Šiandien mergaitei metai ir mėnuo jau. Kai jai buvo 7,5mėn grįžo mano mmm visą laiką nuo gimdymo sekėm vėl atsiradusią cistą sveikoje kiaušidėje.
praeina dvejos mmm ir cista pasiekia 6cm
baisu, juk vienos tik pusė telikę o dabar kita, derinu tuojau antrąją LP, tai praeina dar vienos mmm, LP rytą cista jau 6,66cm ir dar viena apie 2,5cm kitoje kiaušidėje, abi endo. Tačiau po LP gydytojas pasako gerą žinią, kad naujų židinių ir sąaugų nėra, vadinasi nėštumas padarė tikrai gerą darbą, tiesiog susidarė tos dvi šokoladukės. Taigi sėkmingai "krentu" iš 4st į trečią stadiją. ČIa gydytojas pasako "visgi geriausias vaistas nuo endometriozės - nėštumas" net dėl KT dabar abejojama. Aptariam tolesnę pastojimo galimybę, siūlo bent vieną ciklą susilaikyti, kad apgyčiau, o paskui jei jau norim, bandyti. Jei ne, organizmo patausojimui pagerti KT. Grįžus namo labai vienas išsiilgom, o ir taip po gimdymo tie reikalai stipriai pagerėjo. Ciklas kaip ir tuščias, juk 2 cistos pašalintos. Bet va atėjus mmm laikui, vyras jų pasigedo, aš irgi, nes nei tepliojo, nei maudė ar pan. Dar savaitę laukiau ėmė pykinti. O va dabar pilvas jau bando atsikišti.
Žodžiu pastojama net ir su 4 stadija, o būna kad didelės bėdos yra ir pirmąja. Viena galiu patarti - nenumesti skydliaukės reikalų, iš dalies mes esame "po Černobylio karta" negalėjo tas be pasekmių praeiti. Ir BŪTINAI guldamos daryti LP vyrus siųskite pilnai spermogramai.
QUOTE(Amarok @ 2012 09 11, 19:04)
Kuri laika pageriau diuphastona ir cista pranyko savaime.
Matomai ten ned endo cista buvo, endo zarazos tik didėja.
QUOTE(barbarise @ 2012 09 12, 11:02)
Beje, o stimuliacijos kaip atsiliepia endometriozei?
stimuliuojant juk skatinama gleivinės augimas kad apvaisintas kiaušinėlis turėtų kur patogiai įsitaisyti, tai va tuo pačiu ir paskatinami visi endo židinukai vešėti.