sveikos,na jei nesupyks cia niekas tij parasysiu savo istorija,su kuria laabai noriu jums ikvepti tikejimo vilties ir laabai linkiu jums visoms to begalinio stebuklo.
su vyru savo mazylio laukem 16 metu.per tuos metus istisai cystos,operacijos zodziu 5.endo nedingo tik paagresyvejo.daktaru verdiktas negincijamas tik IVF.
gal kas ir pasijuoks,bet turiu tokia pazystama mociute kuri meta is kortu.nuvaziavau ir sako ji bus lauk.dar po puses metu uvaziuoju bus 2012 metu vasari jau supsi.as apsidziaugiau,o ji nesidziaug jei nedarysi nieko,tai ir nebus.sako girdyk vyra vitaminais ir pati gerk.
tij va emiausi tu reikalu,nusispjoviau i visas endo,ar padides ar ne nuo vit man jau buvo dzin.tij va pati 4 menesius geriau Pregnacare vit nesciosioms.+nakvisu alieju,ir folio rugsti.tada vyruka savo girdziau spec vitaminais vyrams Visterox+nakvisu aliejus,folio rugstis ir vit A ir E.visus 4 menesius abu su vyru saziningai.as meciau papset(nors surukydavau tik per savaite kokias 3-5 cigaretes) meciau,vyras neruko,jis apribojo aluti,ir visokias pirteles.mylejomes aisku jau ne tik kada nori bet ir kada nenori.po myliuku as guledavau pakelus aukstyn kojas kad dupce butu pakelta nuo lovos.zodziu is pradziu juokinga buvo o paskui pripratom.matavau BT,zaidziau su ovuliacijos testais.nunesu savo gin BT grafikus o jis sako vaiku zaidimas as tau sakiau tik IVF.gryzau namo nuverkiau partija ir sakau vistiek mano angeliukas pas mus ateis.ir pati to nejausdama jau laukiausi.mes dar auginame suneli,kuri isivaikinome nuo 1 mensio amziaus,kadangi savu nesulaukeme vaiku,jam dabar greit 11 metu.tij va buvo jo komunijos pirmosios rytas,o man mm velavo jau 5 dienas,kai pirkau OV testukus dovanu idejo ir pora NT.testuku.sakau ai pameginsiu pasidaryti,nor tikrai netikiu kad kas bus,bus eilinis nusivilimo I bruksnelis.bet tik imerkus eme rysketi iskart II nemoku papasakot toliau kas dejosi mano viduje,tik zinau kad buvau laabai laiminga,baznycioje dekojau uz stebukla,ir niekas is saviskiu nesuprato kodel as asarojau,klause sakau is dziaugsmo,visi mane kad del sunelio pirmos komunijos.
nezinau ar viska labai aiskiai parasiau gal ir su klaidom bet skubu nes mazoji miega,jei koki klausima asmeniskai noresit uzduot nesidrovekit ir rasykit i AZ.
tai tokia mano laiminga istorija.
nenuleiskit ranku,net ir tada kai atrodo kad jau viskas ir net spindulelio sviesos nematyti,zinokit ir tada kai visiskai tamsu ir liudna mintimis kvieskit mazyli as ir kvieciau taip kad ateitu pas mus kad mama su teciu jau jo ilgai laukia ir atejo,ir jum ateis.sekmes sekmes ir dar kart sekmes.