Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(dulsyte @ 2012 08 23, 17:02)
Laabas visoms,nezinau ar mane pamenate dar blush2.gif
mergytes nepraraskite vilties Antra,raganiuxe  mirksiukas.gif  nosytes aukstyn ir viskas bus gerai as savo mazosios laukiau apie 16 metu.turejau 5 operacijas istisai cystos kiausideje endo III stadija,na zodziu.ir nei endo ir nei cystos nesugebejo sutrukdyti pastoti. mirksiukas.gif kvieskite mintimis ir garsiai savo angelelius i savo seimas ir tikrai jie pas jus ateis.
kam idomu kaip stengemes mes su vyru,ar siaip kokio patarimo tuo klausimu rasykit i az visada padrasinsiu ir gal koks patarimas bus i nauda 4u.gif  4u.gif  4u.gif o dabar siunciu jums virusiuku is pacios sirdies APCYYYYYYYYYYYYYY  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As atsimenu jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nieko sau...jus tikra saunuole,kad nenustojote tiketi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 08 23, 18:01)
Aciu uz virusiukus!!!
O gal cia pasidalintum ta stebuklinga patirtim, nes manau, kad dauk kam rupi ir ne visos isdris i a.z.?  blush2.gif

butinai pasidalinsiu,dabar ne namie,bet po savaitgalio parasysiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,na jei nesupyks cia niekas tij parasysiu savo istorija,su kuria laabai noriu jums ikvepti tikejimo vilties ir laabai linkiu jums visoms to begalinio stebuklo.

su vyru savo mazylio laukem 16 metu.per tuos metus istisai cystos,operacijos zodziu 5.endo nedingo tik paagresyvejo.daktaru verdiktas negincijamas tik IVF.
gal kas ir pasijuoks,bet turiu tokia pazystama mociute kuri meta is kortu.nuvaziavau ir sako ji bus lauk.dar po puses metu uvaziuoju bus 2012 metu vasari jau supsi.as apsidziaugiau,o ji nesidziaug jei nedarysi nieko,tai ir nebus.sako girdyk vyra vitaminais ir pati gerk.
tij va emiausi tu reikalu,nusispjoviau i visas endo,ar padides ar ne nuo vit man jau buvo dzin.tij va pati 4 menesius geriau Pregnacare vit nesciosioms.+nakvisu alieju,ir folio rugsti.tada vyruka savo girdziau spec vitaminais vyrams Visterox+nakvisu aliejus,folio rugstis ir vit A ir E.visus 4 menesius abu su vyru saziningai.as meciau papset(nors surukydavau tik per savaite kokias 3-5 cigaretes) meciau,vyras neruko,jis apribojo aluti,ir visokias pirteles.mylejomes aisku jau ne tik kada nori bet ir kada nenori.po myliuku as guledavau pakelus aukstyn kojas kad dupce butu pakelta nuo lovos.zodziu is pradziu juokinga buvo o paskui pripratom.matavau BT,zaidziau su ovuliacijos testais.nunesu savo gin BT grafikus o jis sako vaiku zaidimas as tau sakiau tik IVF.gryzau namo nuverkiau partija ir sakau vistiek mano angeliukas pas mus ateis.ir pati to nejausdama jau laukiausi.mes dar auginame suneli,kuri isivaikinome nuo 1 mensio amziaus,kadangi savu nesulaukeme vaiku,jam dabar greit 11 metu.tij va buvo jo komunijos pirmosios rytas,o man mm velavo jau 5 dienas,kai pirkau OV testukus dovanu idejo ir pora NT.testuku.sakau ai pameginsiu pasidaryti,nor tikrai netikiu kad kas bus,bus eilinis nusivilimo I bruksnelis.bet tik imerkus eme rysketi iskart II nemoku papasakot toliau kas dejosi mano viduje,tik zinau kad buvau laabai laiminga,baznycioje dekojau uz stebukla,ir niekas is saviskiu nesuprato kodel as asarojau,klause sakau is dziaugsmo,visi mane kad del sunelio pirmos komunijos. biggrin.gif nezinau ar viska labai aiskiai parasiau gal ir su klaidom bet skubu nes mazoji miega,jei koki klausima asmeniskai noresit uzduot nesidrovekit ir rasykit i AZ.
tai tokia mano laiminga istorija.
nenuleiskit ranku,net ir tada kai atrodo kad jau viskas ir net spindulelio sviesos nematyti,zinokit ir tada kai visiskai tamsu ir liudna mintimis kvieskit mazyli as ir kvieciau taip kad ateitu pas mus kad mama su teciu jau jo ilgai laukia ir atejo,ir jum ateis.sekmes sekmes ir dar kart sekmes. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dulsyte, kokia paguodzianti istorija smile.gif ACIU, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2012 08 27, 11:40)
sveikos,na jei nesupyks cia niekas tij parasysiu savo istorija,su kuria laabai noriu jums ikvepti tikejimo vilties ir laabai linkiu jums visoms to begalinio stebuklo.

su vyru savo mazylio laukem 16 metu.per tuos metus istisai cystos,operacijos zodziu 5.endo nedingo tik paagresyvejo.daktaru verdiktas negincijamas tik IVF.
gal kas ir pasijuoks,bet turiu tokia pazystama mociute kuri meta is kortu.nuvaziavau ir sako ji bus lauk.dar po puses metu uvaziuoju bus 2012 metu vasari jau supsi.as apsidziaugiau,o ji nesidziaug jei nedarysi nieko,tai ir nebus.sako girdyk vyra vitaminais ir pati gerk.
tij va emiausi tu reikalu,nusispjoviau i visas endo,ar padides ar ne nuo vit man jau buvo dzin.tij va pati 4 menesius geriau Pregnacare vit nesciosioms.+nakvisu alieju,ir folio rugsti.tada vyruka savo girdziau spec vitaminais vyrams Visterox+nakvisu aliejus,folio rugstis ir  vit A ir E.visus 4 menesius abu su vyru saziningai.as meciau papset(nors surukydavau tik per savaite kokias 3-5 cigaretes) meciau,vyras neruko,jis apribojo aluti,ir visokias pirteles.mylejomes aisku jau ne tik kada nori bet ir kada nenori.po myliuku as guledavau pakelus aukstyn kojas kad dupce butu pakelta nuo lovos.zodziu is pradziu juokinga buvo o paskui pripratom.matavau BT,zaidziau su ovuliacijos testais.nunesu savo gin BT grafikus o jis sako vaiku zaidimas as tau sakiau tik IVF.gryzau namo nuverkiau partija ir sakau  vistiek mano angeliukas pas mus ateis.ir pati to nejausdama jau laukiausi.mes dar auginame suneli,kuri isivaikinome nuo 1 mensio amziaus,kadangi savu nesulaukeme vaiku,jam dabar greit 11 metu.tij va buvo jo komunijos pirmosios rytas,o man mm velavo jau 5 dienas,kai pirkau OV testukus dovanu idejo ir pora NT.testuku.sakau ai pameginsiu pasidaryti,nor tikrai netikiu kad kas bus,bus eilinis nusivilimo I bruksnelis.bet tik imerkus eme rysketi iskart II nemoku papasakot toliau kas dejosi mano viduje,tik zinau kad buvau laabai laiminga,baznycioje dekojau uz stebukla,ir niekas is saviskiu nesuprato kodel as asarojau,klause sakau is dziaugsmo,visi mane kad del sunelio pirmos komunijos. biggrin.gif nezinau ar viska labai aiskiai parasiau gal ir su klaidom bet skubu nes mazoji miega,jei koki klausima asmeniskai noresit uzduot nesidrovekit ir rasykit i AZ.
tai tokia mano laiminga istorija.
nenuleiskit ranku,net ir tada kai atrodo kad jau viskas ir net spindulelio sviesos nematyti,zinokit ir tada kai visiskai tamsu ir liudna mintimis kvieskit mazyli as ir kvieciau taip kad ateitu pas mus kad mama su teciu jau jo ilgai laukia ir atejo,ir jum ateis.sekmes sekmes ir dar kart sekmes. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu uz nuostabią istorija!:) Tik norejau pasiteirauti, gal galetum duoti tos bobulytes kontaktus? Gal ji man ir kanors gero pasakys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mer @ 2012 06 05, 10:02)
Be to uždraudė bet kokius sportus ir sunkesnių nei 3 kg daiktų kilnojimą, kad ji neplyštų, nes tada viskas išsilieja į pilvo ertmę ir jau ne laparoskopiją daro, o pjauną pilvą ir greičiausiai šalina kiaušidę, kurioje buvo cista.

Žinau, kad visos dalinamės savo nuomonėmis, tačiau noriu pataisyti vieną mergaitę.
- Sportuoti galima, svarbu nepersistengti ir atsižvelgti į savo savijautą. Aš ilgus metus gyvenau su cista (to net neįtardama, sportavau, sunkius daiktus kilnojau ir viskas ok buvo, kol cista nesuseno...)
- Trūkus cistai taip pat daro LP ir viską puikiausiai išvalo. Svarbiausia, kad nekiltų komplikacijų, nes kai kurios komplikacijos baigiasi mirtimi. Tiesa, gali prireikti daugiau skylučių, bet ir pas tas, kurių stadija didesnė, jų yra daugiau. Pas mane keturi randukai, turėjau dvi LP. Žinoma, geriau išsioperuoti laiku, nesulaukus cistos trūkimo, nes po to žymiai sunkiau (ilgiau ligoninėje laiko, ilgiau pilvą skaudena ir pan.)
- Kiaušidę šalina tik tada, kai kitaip cistos pašalinti kitu būdu neina (cista kiaušidės viduje)

Pastebėjau, kad yra naujų merginų. Tai galiu nuraminti, kad diagnozė ENDO dar ne mirties nuosprendis ir tikrai vaikučių įmanoma susilaukti. Gi gydytojai nežino kaip smarkiai liga pažeidė jūsų organizmą. Būna vienos lengvai pastoja su IV stadija, o kitos nepastoja ir su I. Reikia tik tikėti ir visos turėsit vaikučių mirksiukas.gif Stebuklų būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 27 rugpjūčio 2012 - 19:16
QUOTE(tildushka @ 2012 08 27, 20:13)
Žinau, kad visos dalinamės savo nuomonėmis, tačiau noriu pataisyti vieną mergaitę.
- Sportuoti galima, svarbu nepersistengti ir atsižvelgti į savo savijautą. Aš ilgus metus gyvenau su cista (to net neįtardama, sportavau, sunkius daiktus kilnojau ir viskas ok buvo, kol cista nesuseno...)
- Trūkus cistai taip pat daro LP ir viską puikiausiai išvalo. Svarbiausia, kad nekiltų komplikacijų, nes kai kurios komplikacijos baigiasi mirtimi. Tiesa, gali prireikti daugiau skylučių, bet ir pas tas, kurių stadija didesnė, jų yra daugiau. Pas mane keturi randukai, turėjau dvi LP. Žinoma, geriau išsioperuoti laiku, nesulaukus cistos trūkimo, nes po to žymiai sunkiau (ilgiau ligoninėje laiko, ilgiau pilvą skaudena ir pan.)
- Kiaušidę šalina tik tada, kai kitaip cistos pašalinti kitu būdu neina (cista kiaušidės viduje)

Pastebėjau, kad yra naujų merginų. Tai galiu nuraminti, kad diagnozė ENDO dar ne mirties nuosprendis ir tikrai vaikučių įmanoma susilaukti. Gi gydytojai nežino kaip smarkiai liga pažeidė jūsų organizmą. Būna vienos lengvai pastoja su IV stadija, o kitos nepastoja ir su I. Reikia tik tikėti ir visos turėsit vaikučių mirksiukas.gif Stebuklų būna...

Dekui, mes tik stebuklo ir laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 08 27, 20:13)

drinks_cheers.gif tikrai labai svarbu tiketi nors zinoma labai sunku laukti ... cool.gif
Atsakyti
Dulsyte, kokia įkvepianti istorija wub.gif , kuo didžiausios sėkmės jūsų šeimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2012 08 27, 12:40)

wub.gif nu negaliu be asaru skaityti cray.gif Daug daug laimes jusu seimai 4u.gif

Kai tik pradejome planuoti nestuke.gif (2010m.) as buvau parasius vienai forumietei, kuri pagal gimimo data,vieta ir laika pasako kada laukti seimos pagausejima, tai gavau atsakyma kad tik 2012 m. pradzioj doh.gif tada man sokas buvo kiek laukti reikia, 2011 m. parasiau dar vienai forumietei, kuri Taro kortom buria, pasake kad 2012 m. sausio antroj pusej pastosiu ir ka....sausio 17 d. jau teste pamaciau II bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=dulsyte,2012 08 27, 11:40]

Uaau.. kokia istorija thumbup.gif Aukit ir bukit sveiki 4u.gif Tikrai ikvepe vilties,nors mums dar toli iki 16metu. Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 08 29, 12:57)
wub.gif  nu negaliu be asaru skaityti  cray.gif Daug daug laimes jusu seimai  4u.gif

Kai tik pradejome planuoti  nestuke.gif (2010m.) as buvau parasius vienai forumietei, kuri pagal gimimo data,vieta ir laika pasako kada laukti seimos pagausejima, tai gavau atsakyma kad tik 2012 m. pradzioj  doh.gif tada man sokas buvo kiek laukti reikia, 2011 m. parasiau dar vienai forumietei, kuri Taro kortom buria, pasake kad 2012 m. sausio antroj pusej pastosiu ir ka....sausio 17 d. jau teste pamaciau II  bigsmile.gif

gal būtų galima tu forumiečių nikus sužinoti ? blush2.gif
Labai norisi žinoti ar iš vis kada nestuke.gif
jeigu nenorit viešai skelbti, lauksiu į a.ž.
Atsakyti