Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

QUOTE(Morepink @ 2012 07 17, 22:31)
Dekui uz konsultacija, bandysiu gelbet 4u.gif Koks ten dekoratyvumas siuo metu - apleista, isvirtusi i sonus doh.gif

Bet kokiu atveju išmest visad spėsit, tai kodėl nepabandyt išgelbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu - išmesti visada galima. Kai tokia vasara tai gali prigyti, net nepastebėjus persodinimo biggrin.gif

O mano Wim`s Red jau po truputį spalvinasi:

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=happy,2012 07 16, 17:01]
[quote=*Gizmo*,2012 07 16, 15:39]
Gal padesite man atpazinti savaja ax.gif Pardavejas nezinojo jos pavadinimo tik zino, jog tai sluoteline ir keicia siek tiek spalva i ruzava smile.gif
user posted image
user posted image
Panasi i Unique, jos ziedai link nuzydejimo pasidaro rausvi,tik ji pas mane dar nezydi.. Ziedai kraunami, bet dar nezydi
[/quote]
Na man tai labai į Pinky Vinky panaši blush2.gif
Pas mane taip pat atrodo šiuo metu , dar neraudonuoja , ryt gal foto įmesiu jei pavyks.
Atsakyti
Pasirodau ką šiuo metu pagaut sugebėjau - prie kitų dviejų šluotelinių (Limelight ir Kyushu) prieit arti negaliu nes vis lyja doh.gif

Taip šią akimirką atrodo Grandiflora

user posted image

...ir Tardiva

user posted image

O štai tokios "išsiganę" vazoninės didžialapės

Avantgarde

user posted image

Rožinės

user posted image

Ir rožinė su balta. Baltoji dabar juokingai atrodo - žydi ant pernykščių ūglių, kuriuos šiemetiniai ūgiu dvigubai pralenkė, todėl žiedai po lapais pasislėpė - kitais metais žydės ant naujų ūglių, tai didieji žiedai jau išdidžiai išorėj siūbuos thumbup.gif

user posted image

Ir trijų hortenzijų žiedų dydis palyginimui (Avantgarde, rožinės ir londonietės)- didžiausi Avantgarde, kaip dvi mano ištiestos plaštakos thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif mumriko hortenzijos. Šluotelinės dar nepražydę kaip reikalas. Tęskite toliau reportažą ax.gif Pinkiukės ir Limelight dar nėra ax.gif
O pati gražiausia man Avantgarde. thumbup.gif wub.gif Ir tokia tvirta atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 18, 18:10)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  mumriko hortenzijos. Šluotelinės dar nepražydę kaip reikalas. Tęskite toliau reportažą  ax.gif  Pinkiukės  ir Limelight dar nėra ax.gif
O pati gražiausia man Avantgarde.  thumbup.gif  wub.gif  Ir tokia tvirta atrodo.

Dėkui wub.gif

Pinky Winky prieš keletą dienų jau rožiau, tai vaizdelis ne kažin ką pasikeitė, o Limelight ir Kyushu bandysiu ryt pafotografuot - lyg ir geresnį orą žada, nes tik susiruošiu šiandien lėkt prie jų ir vėl liūtis prasideda doh.gif

Avantgarde turėtų būt dar ir tuo graži, kad pagal aprašymą žiedai keis spalvą iš baltos, į rožinę ir tada žalią, o kaip iš tikrųjų bus matyt 4u.gif
Atsakyti
Oho, kokios jūsiškės šluotelinės spartuolės ir be abejo - gražuolės wub.gif

Maniškės šiais metais visiškos tinginės.
Atsakyti
Maniškės šiemet irgi atrodo tinginiukės, bet svarbu, kad žiedų daug - matyt trūksta šilumos ir saulės, kad kaip reikiant žydėjimas įsibėgėtų g.gif

Taip šiandien atrodo Pinky Winky

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 19, 20:42)
Taip šiandien atrodo Pinky Winky

Gražuolė wub.gif Jau žinau - noriu šitos. man jos žiedynas labiausiai patinka. Ilgas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 19, 21:04)
Gražuolė  wub.gif  Jau žinau - noriu šitos. man jos žiedynas labiausiai patinka. Ilgas  ax.gif

dar trumpas - pernai kai pirkau buvo dvigubai ilgesnis ir laukiu nesulaukiu kol ir šiemet pailgės - labai įdomus procesas rolleyes.gif
Atsakyti
Apie šluotelines hortenzijas
Perskaičiau. gal ir kitoms bus įdomu. Man apie genėjimą šiek tiek naujiena g.gif
Atsakyti
manoji Limelight

user posted image

user posted image

Atsakyti