[quote=*Gizmo*,2012 07 16, 15:39]
Gal padesite man atpazinti savaja Pardavejas nezinojo jos pavadinimo tik zino, jog tai sluoteline ir keicia siek tiek spalva i ruzava
Panasi i Unique, jos ziedai link nuzydejimo pasidaro rausvi,tik ji pas mane dar nezydi.. Ziedai kraunami, bet dar nezydi
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 12, 19:16)
grazu jeigu ziemotu lauke sios gelytes mielai priimciau i savo darzeli, bet neturiu kur ziema laikyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 13, 08:58)
Wim`s Red tikrai fantastiska ar ji ziemoja lauke?
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 07 16, 16:39)
nors ir nezinoma, bet labai grazi
o mano senovine is mociutes atvezta siemet beprotiskai daug ir didelius ziedus sukrove (matyt lietus patiko )
http://public.fotki....2/p1060968.html
http://public.fotki....2/p1060969.html
QUOTE(happy @ 2012 07 16, 14:01)
Panasi i Unique, jos ziedai link nuzydejimo pasidaro rausvi,tik ji pas mane dar nezydi.. Ziedai kraunami, bet dar nezydi
Aciu Na gal veliau, kai pilnai suzydes tada bus galima tiksliau ja ivardint
QUOTE(vava717 @ 2012 07 17, 11:52)
Ačiū.
Taip. Žiemoja lauke. Pas mane tik pirmi metai grunte auga. Pirkau didelę, vazone augintą.
Rašo, kad visos šluotelinės gerai peržiemoja. Bet... būna visko
QUOTE(vava717 @ 2012 07 17, 08:52)
nors ir nezinoma, bet labai grazi
Aciu Man tos senoviskos irgi labai grazios Tikrai ateityje bus pas mane
Sveiki,
noriu pasiteirauti, ar tas senoviskas hortenzijas butu galima judinti dabar kai zydi? Reikia skubiai perkelti, tik reikia rinktis ar i nauja vieta, ar komposto kruvon
noriu pasiteirauti, ar tas senoviskas hortenzijas butu galima judinti dabar kai zydi? Reikia skubiai perkelti, tik reikia rinktis ar i nauja vieta, ar komposto kruvon
QUOTE(Morepink @ 2012 07 17, 13:15)
numirt nenumirs, jei su kuo didesniu kupstu perkelsit, nuolat laistysit ir apgenėsit, žydėt nebeleisit. Tik jau aišku dekoratyvumo šiais metais nebebus
Vat taip šią akimirką atrodo maniškė Pinky Winky - pernai kai rudenį pirkau, tai buvo du pagaliukai su dviem žiedukais, o šiemet tie patys du pagaliukai, tik žiedų gausiai sukrovė Kitą pavasarį smarkiau genėsiu, kad augtų krūmo forma
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 17, 17:09)
Graži Žydėti dar tik pradeda, ar ne?
Parodykit visą žydėjimo ciklą: kaip keičiasi žiedynai, spalvingumas
Įdomu
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 17, 17:24)
Graži Žydėti dar tik pradeda, ar ne?
Įdomu
Įdomu
Taip, dabar pati pradžia ir stebėsiu, ir fiksuosiu kaip didėja žiedynas, kaip skleidžiasi ir kaip kinta spalvos - pažadu "prisiduot" su foto medžiaga
Dar reikia palyginimui nubėgt pafotografuot turimas Limelight, Grandiflorą ir Tardivą
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 17, 17:59)
Taip, dabar pati pradžia ir stebėsiu, ir fiksuosiu kaip didėja žiedynas, kaip skleidžiasi ir kaip kinta spalvos - pažadu "prisiduot" su foto medžiaga
Dar reikia palyginimui nubėgt pafotografuot turimas Limelight, Grandiflorą ir Tardivą
Butinai reikia fotografuoti kad butu galima palyginti Man tai labai idomu tie skirtumai, pliusai, minusai.
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 17, 14:59)
Laukiam fotoreportazo
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 17, 17:09)
numirt nenumirs, jei su kuo didesniu kupstu perkelsit, nuolat laistysit ir apgenėsit, žydėt nebeleisit. Tik jau aišku dekoratyvumo šiais metais nebebus
Dekui uz konsultacija, bandysiu gelbet Koks ten dekoratyvumas siuo metu - apleista, isvirtusi i sonus