Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

[quote=*Gizmo*,2012 07 16, 15:39]
Gal padesite man atpazinti savaja ax.gif Pardavejas nezinojo jos pavadinimo tik zino, jog tai sluoteline ir keicia siek tiek spalva i ruzava smile.gif
user posted image
user posted image

Panasi i Unique, jos ziedai link nuzydejimo pasidaro rausvi,tik ji pas mane dar nezydi.. Ziedai kraunami, bet dar nezydi

Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 12, 19:16)

grazu  wub.gif  jeigu ziemotu lauke sios gelytes mielai priimciau i savo darzeli, bet neturiu kur ziema laikyti schmoll.gif

QUOTE(Dajulita @ 2012 07 13, 08:58)

Wim`s Red tikrai fantastiska thumbup.gif thumbup.gif ar ji ziemoja lauke?

QUOTE(*Gizmo* @ 2012 07 16, 16:39)

nors ir nezinoma, bet labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif

o mano senovine is mociutes atvezta siemet beprotiskai daug ir didelius ziedus sukrove (matyt lietus patiko tongue.gif )
http://public.fotki....2/p1060968.html
http://public.fotki....2/p1060969.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vava717: 17 liepos 2012 - 10:52
QUOTE(happy @ 2012 07 16, 14:01)
Panasi i Unique, jos ziedai link nuzydejimo pasidaro rausvi,tik ji pas mane dar nezydi.. Ziedai kraunami, bet dar nezydi

Aciu 4u.gif Na gal veliau, kai pilnai suzydes tada bus galima tiksliau ja ivardint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gizmo*: 17 liepos 2012 - 11:08
QUOTE(vava717 @ 2012 07 17, 11:52)
Wim`s Red tikrai fantastiska  thumbup.gif  thumbup.gif  ar ji ziemoja lauke?

Ačiū. 4u.gif
Taip. Žiemoja lauke. Pas mane tik pirmi metai grunte auga. Pirkau didelę, vazone augintą.
Rašo, kad visos šluotelinės gerai peržiemoja. Bet... būna visko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vava717 @ 2012 07 17, 08:52)
nors ir nezinoma, bet labai grazi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu smile.gif Man tos senoviskos irgi labai grazios wub.gif Tikrai ateityje bus pas mane smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
noriu pasiteirauti, ar tas senoviskas hortenzijas butu galima judinti dabar kai zydi? 4u.gif Reikia skubiai perkelti, tik reikia rinktis ar i nauja vieta, ar komposto kruvon doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2012 07 17, 13:15)
noriu pasiteirauti, ar tas senoviskas hortenzijas butu galima judinti dabar kai zydi? 4u.gif  Reikia skubiai perkelti, tik reikia rinktis ar i nauja vieta, ar komposto kruvon doh.gif

numirt nenumirs, jei su kuo didesniu kupstu perkelsit, nuolat laistysit ir apgenėsit, žydėt nebeleisit. Tik jau aišku dekoratyvumo šiais metais nebebus ax.gif

Vat taip šią akimirką atrodo maniškė Pinky Winky - pernai kai rudenį pirkau, tai buvo du pagaliukai su dviem žiedukais, o šiemet tie patys du pagaliukai, tik žiedų gausiai sukrovė biggrin.gif Kitą pavasarį smarkiau genėsiu, kad augtų krūmo forma

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 17, 17:09)

Vat taip šią akimirką atrodo maniškė Pinky Winky -

Graži wub.gif wub.gif wub.gif Žydėti dar tik pradeda, ar ne?
Parodykit visą žydėjimo ciklą: kaip keičiasi žiedynai, spalvingumas ax.gif
Įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 17, 17:24)
Graži  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Žydėti dar tik pradeda, ar ne?
Parodykit visą žydėjimo ciklą: kaip keičiasi žiedynai, spalvingumas  ax.gif
Įdomu blush2.gif

Taip, dabar pati pradžia ir stebėsiu, ir fiksuosiu kaip didėja žiedynas, kaip skleidžiasi ir kaip kinta spalvos - pažadu "prisiduot" su foto medžiaga biggrin.gif

Dar reikia palyginimui nubėgt pafotografuot turimas Limelight, Grandiflorą ir Tardivą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 17, 17:59)
Taip, dabar pati pradžia  ir stebėsiu, ir fiksuosiu kaip didėja žiedynas, kaip skleidžiasi ir kaip kinta spalvos - pažadu "prisiduot" su foto medžiaga  biggrin.gif

Dar reikia palyginimui nubėgt pafotografuot turimas Limelight, Grandiflorą ir Tardivą 4u.gif

Butinai reikia fotografuoti mirksiukas.gif kad butu galima palyginti ax.gif Man tai labai idomu tie skirtumai, pliusai, minusai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 17, 14:59)
Taip, dabar pati pradžia  ir stebėsiu, ir fiksuosiu kaip didėja žiedynas, kaip skleidžiasi ir kaip kinta spalvos - pažadu "prisiduot" su foto medžiaga  biggrin.gif

Laukiam fotoreportazo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 17, 17:09)
numirt nenumirs, jei su kuo didesniu kupstu perkelsit, nuolat laistysit ir apgenėsit, žydėt nebeleisit. Tik jau aišku dekoratyvumo šiais metais nebebus  ax.gif

Dekui uz konsultacija, bandysiu gelbet 4u.gif Koks ten dekoratyvumas siuo metu - apleista, isvirtusi i sonus doh.gif
Atsakyti