Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 22, 16:39)
tai, kad nea, kelis kartus buvau iš jų užsisakius, atvežė į Kauną. Tik su kiekvienu sezonu auga pristatymo kaina, per siuntų tarnybą gaunasi kelis kart pigiau.

bigsmile.gif Ačiū. Gal ne iki galo perskaičiau pristatymo sąlygas.. Bet logiška, kad susisiekus gi gal susitart galima, kaip ir kur pristatytų, jei jau perki internetu.. Perskaičiau, kad atsiimti kažkur prie Rudaminos ir nuleidau letenas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

labai daug grožių čia pas Jus 4u.gif
Planuoju pirkti hortenziją ir reiktų Jūsų patarimo.
Hortenziją planuoju sodinti pusiau pavėsingoje vietoje, man svarbu kad būtų atspari šalčiui, na ir aišku norisi ilgo žydėjimo laiko.
Renkuosi iš šių rūšių:
„Forever& Ever”
“Expression“
„Avantgarde“

Gal galite patarti kokią rūšį rinktis? ax.gif
Atsakyti
Labai reikia patarimo, nejau nei viena nepatarsite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 04 26, 21:21)
Labai reikia patarimo, nejau nei viena nepatarsite  ax.gif

Gal patars žinovės, kurios senai augina hortenzijas. Apmirė šiek tiek temutė. Kiek esu susipažinusi tai atspari šalčiui yra endless summer. Mažai ką padėjau ax.gif
Atsakyti
Visos paminėtos yra 5-6zonos, gali reikti dengti. Žydėjimo laikas taip pat nurodytas nuo liepos mėn iki šalnų.

Jei kalbėti apie Endless summer ženklo Twist and Shout, tai nedengiu žiemai ir jau skleidžiasi lapukai, kai tuo tarpu nuo senų senovės LT kitos auginamos šviesiosios hortenzijos Annabelle dar jokių ženklų nerodo. Maniškės auga užmiesty, mieste šiek tiek šilčiau 4u.gif
Atsakyti
Dar nedaug kas turim įmantresnių ,tai ir patarti nelabai išeina. Vilniuje radau po astuonis litus auginukų,tik dar neaisku buvo,kiek gyvi is po žiemos. Pasižiūrejau tik,kad yra su pavadinimu,kvepiančiu vanile blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 04 26, 20:53)
Dar nedaug kas turim įmantresnių ,tai ir patarti nelabai išeina. Vilniuje radau po astuonis litus auginukų,tik dar neaisku buvo,kiek gyvi is po žiemos. Pasižiūrejau tik,kad yra su pavadinimu,kvepiančiu vanile  blush2.gif

KUR? prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2013 04 26, 21:01)
KUR? prašau 4u.gif

Vanile kvepiantis pavadinimas bus šluotelinė hortenzija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 26, 21:06)
Vanile kvepiantis pavadinimas bus šluotelinė hortenzija  biggrin.gif

Taip taip, šitai žinau smile.gif , bet mano teritorija apie hektarą, dar nesutvarkyta, tai pigiai ir didesnis kiekis man tinka, spėčiau pasiauginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 26, 20:06)
Vanile kvepiantis pavadinimas bus šluotelinė hortenzija  biggrin.gif

Ar sluotelines krauna ziedus ant pirmameciu ugliu?
Papildyta:
QUOTE(Eliza68 @ 2013 04 26, 20:01)
KUR? prašau 4u.gif

Pakentekit,tikrai parasysiu pasitikslinus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 26 balandžio 2013 - 20:41
Turiu šluotelinę tik vieną, tai ji ant pirmamečių, manau visos šluotelinės taip....

OK , būsiu kantri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza68: 26 balandžio 2013 - 20:47
Gaudvilė[ susigedau del klausimo blush2.gif Pati placiau pasiskaiciauapie sluotelines ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 26 balandžio 2013 - 20:54