Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

Nuotraukytė akis "paganyti" 4u.gif čia
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 04 02, 21:31)
Nuotraukytė akis "paganyti"  4u.gif čia

taip nebuna wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Dar gražuolių hortenzijų kiemelis čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 08 balandžio 2013 - 19:24
QUOTE(daffni @ 2013 04 03, 14:11)
taip nebuna wub.gif  rolleyes.gif

Man taip pat labiau prie širdies foto iš LT , kokius krūmus galima užauginti pas mus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 04 08, 20:23)
Dar gražuolių hortenzijų kiemelis čia

Labai gražu, labai dera neaukštos žolės kupsteliai prie hortenzijų, idomu kaip jos vadinasi.

Gaila, kad pas mus terasa 5 - am aukšte, tai tenka džiaugtis vienu vazonu doh.gif .
Atsakyti
Nuotraukos ir yra tik nuotraukos, galima pasiimti tik idėjų. Negi kopijuojame aklai, kiekvienas atranda tai, kas jam gražiausia, priimtiniausia, o gal net ir aktualiausia. Hortenzijos bet kokios veislės gražios. Man labiausiai patiko derinukas Hortenzijų su tais kupsteliais. Pavadinimas ir mane domintų, gal atsiras žinovės, kurios galėtų pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 04 09, 17:16)
Nuotraukos ir yra tik nuotraukos, galima pasiimti tik idėjų. Negi kopijuojame aklai, kiekvienas atranda tai, kas jam gražiausia, priimtiniausia, o gal net ir aktualiausia. Hortenzijos bet kokios veislės gražios. Man labiausiai patiko derinukas Hortenzijų su tais kupsteliais. Pavadinimas ir mane domintų, gal atsiras žinovės, kurios galėtų pasakyti.

Hakonechloa, lietuviškai berods hakone vadina. Auga labai labai lėtai. Vietoj jos galima kitas pasirinkti -> pvz., iš šio sąrašo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 09, 19:40)
Hakonechloa, lietuviškai berods hakone vadina. Auga labai labai lėtai. Vietoj jos galima kitas pasirinkti -> pvz., iš šio sąrašo  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
merginos ką ruošiatės su krūmeliais daryti orams atšilus? Žada staigų atšilimą... planavau kiek paaugint šiltnamyje, bet kažin ar neperkais... o lauke tai matyt dar negalima bus atidengt... o gal nebebus šalčių... jei atšils tai su visam? sodyba toli, jei atidengsiu ir staiga sugalvos šalti, negalėsiu nieko padaryt... o gal visgi sunešt į šiltamį, gal neprikais tiek diena, kad naktį atvėsus dėl skirtumų nugeibtų?
Ar geriau lai dar miega užklotos?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 09, 18:40)
Hakonechloa, lietuviškai berods hakone vadina. Auga labai labai lėtai. Vietoj jos galima kitas pasirinkti ->

Skaičiau,kad tos hakonechloros visiškai atsparios. Gal kas bandėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 10 balandžio 2013 - 06:41
Pasidalinkit kur pirksit spalvotas hortenzijas. paskutinese temose maciau minimas tik ezmitazas ir daugiamtes.lt. Girdejau kad verta i Suvalkus pavaziuot, gal kas esat pirke?
Gal kas esate augine sias Forever rusis? Ar visgi rinktis Endless Summer
Renkuos ir pasiklydau besirinkada ir skaitydama informacija
Atsakyti
Sveikos, nera jokio zenklinimo, nei vardo nei pavardes jos biggrin.gif

O noreciau isgirsti patarimu kaip islaikyti toki grozi ilgam? kad i rkita meta PRAZYSTU ir ne ka prasciau? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti