Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

QUOTE(Linetax @ 2013 03 31, 16:34)

Aišku, ačiū už info. Gaila, kad taip toli nuo Klaipėdos, kur gyvenam verysad.gif Pajūrio medelynuose neteko Endless Summer niekur užtikti... Reikės vasarą planuoti ekskursiją į Trakų pilį ir tuo pačiu užsukt - tik kažin ar jie visą sezoną turi gausią ekspoziciją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2013 03 31, 21:17)
Aišku, ačiū už info. Gaila, kad taip toli nuo Klaipėdos, kur gyvenam  verysad.gif Pajūrio medelynuose neteko Endless Summer niekur užtikti...  Reikės vasarą planuoti ekskursiją į Trakų pilį ir tuo pačiu užsukt - tik kažin ar jie visą sezoną turi gausią ekspoziciją?  g.gif

Turite pasidomėti telefonu. Aš pati ten nevykau, nes taip pat labai toli, tiesiog draugė atvežė. Prieš tai visus aplinkinius medelynus apklausinėjau, bet tik tenai radau.
Atsakyti
Endless Summer hortenzijomis (trijomis skirtingomis veislemis) prekiauja daugiametes.lt - ir pigiau nei Soltroj ( Soltros kainom jau seniai baisiuosi) , ir i namus pristatys mirksiukas.gif
Atsakyti
Soltroje kainos tikrai nemažos doh.gif Bet aš mokėjau, nes labai norėjau šitos hortenzijos blush2.gif Daugiametės.lt būtent Endless summer the original nepastebėjau, kad dabartiniame kataloge būtų g.gif pernai turėjo. Seku ir aš jų katalogą, nes dar noriu įsigyti Endless summer the bride, esu sugalvojusi šių abiejų hortenzijų derinuką vienoje savo sklypo vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 03 31, 23:56)
Endless Summer hortenzijomis (trijomis skirtingomis veislemis) prekiauja daugiametes.lt - ir pigiau nei Soltroj ( Soltros kainom jau seniai baisiuosi) , ir i namus pristatys   mirksiukas.gif

O tos daugiametes.lt yra patikimos? Ar kas nors realiai bandėte užsisakyti augalų ir juos tvarkingai gavote? Nes visokių atsiliepimų teko skaityti čia, forume, kad ilgai veža ir t.t. Jų interneto tinklapyje labai daug augalų prirašyta, bet mano kaimynės tėviškė netoli Puskelnių k., Marijampolės r. (ten, kur tų daugiametes.lt bazė), tai buvo šį rudenį nuvažiavusi pakeliui, tai sakė, kad ten vaizdelis liūdnokas - keli augaliukai ir tiek. Taip išeitų, kad jie neturi nieko pas save, o viską iš kažkur kitur užsako, tada tik veža. Kita kaimynė pernai bandė kelis kartus jų nurodytu e-pašto adresu rašyti - jokios reakcijos nesulaukė unsure.gif Niekas nesivargino į jos klausimus atsakinėti. O iš kitų parduodančių tinklalapių operatyviai sulauki konsultacijos, kad ir iš www.rozes.lt, atsako į klausimus, konsultuoja labai maloniai ir greitai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 01 balandžio 2013 - 11:55
Radau puslapiuką Olandijoje, kas mokate angliškai, galite pabandyti siųstis ne tik hortenzijos mirksiukas.gif Kainos įvairios, nuo dydžio priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 balandžio 2013 - 18:17
QUOTE(Linetax @ 2013 04 01, 12:04)
Soltroje kainos tikrai nemažos  doh.gif Bet aš mokėjau, nes labai norėjau šitos hortenzijos  blush2.gif  Daugiametės.lt būtent Endless summer the original nepastebėjau, kad dabartiniame kataloge būtų  g.gif  pernai turėjo. Seku ir aš jų katalogą, nes dar noriu įsigyti Endless summer the bride, esu sugalvojusi šių abiejų hortenzijų derinuką vienoje savo sklypo vietoje  smile.gif

Pernai turėjo visas tris Endless Summer veisles, rudenį dalyvavo mugėje, įsikalbėjau su vadybininke (pasirodo per muges jau dvejus metus iš jų perku net nežinodami, kad tai daugiamates.lt, vis paplepu su ta vadybininke ir ji mane prisiminė thumbup.gif ), tai sakė, jog šiemety pardavime hortenzijų turės dar daugiau veislių mirksiukas.gif

QUOTE(ilonux @ 2013 04 01, 12:52)
O tos daugiametes.lt yra patikimos? Ar kas nors realiai bandėte užsisakyti augalų ir juos tvarkingai gavote?

Pagrinde iš jų teo pirkti mugėse, augalus išsirinkau gražius, tvirtus ir nusiskundimų jokių neturėjua. Mugėje iš jų pirkau ir dvi hortenzijas - buvo nemenki krūmeliai ir tikrai gal pigiai (per rudeninį išpardavimą rodos buvo 30% nuolaida nuo kataloginių kainų).

Teko ir užsisakyti su pristymu per pasiuntinuką. Į el.laišką atsakė gan greit (gal per porą dienų), parašė kokių augalų tuo metu neturėjo. Kai augalus pristatė, tai dauguma buvo gražūs nemaži, nors keletas augaliukų buvo ir nedidukai, nes labai jauni.

Firma manau tikrai patikima, nes prekiauja ne pirmus metus, nėra tik "teoriniai" prekeviai, nes turi ir "gyvą" augalų prekybos aikštelę, o dabar daug augalų nėra, nes jie juos vežasi iš Lenkijos ir manau išsipardavę rudenį naujo papildymo nebedarė - tai bus tik pavasarį mirksiukas.gif

Teko skaityt atsiliepimus ir hortenzijas užsakinėjusų žmogeliukų - sakė gavo tikrai gražius krūmelius, tai jei sugalvosiu, kad ir man reik Endless Summer hortenzijų (o jaučiu, kad tikrai sugalvosiu - jaučiu hortenzijoms silpnybę), tai tikrai iš ten užsakinėsiu - už Soltros kainą vs ne trys krūmeliai iš daugiametes.lt gaunasi biggrin.gif

Jos auga tikrai labai greitai, tai didelių pinigų mokėt už didesnį krūmą nelabai ir verta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 04 01, 19:02)
Teko skaityt atsiliepimus ir hortenzijas užsakinėjusų žmogeliukų - sakė gavo tikrai gražius krūmelius, tai jei sugalvosiu, kad ir man reik Endless Summer hortenzijų (o jaučiu, kad tikrai sugalvosiu - jaučiu hortenzijoms silpnybę), tai tikrai iš ten užsakinėsiu - už Soltros kainą vs ne trys krūmeliai iš daugiametes.lt gaunasi  biggrin.gif

Jos auga tikrai labai greitai, tai didelių pinigų mokėt už didesnį krūmą nelabai ir verta ax.gif

Pernai buvau užsisakiusi iš jų hortenziją Endless summer Bella Anna. Džiaugiausi bendravimu ( bendravome telefonu), krūmelį pristatė greit ir nemažą. Pastebėjau, kad gražesnių, retesnių veislių kainos tiek vienur tiek kitur gana nemažos. Vat, jei pataikai ant nuolaidų, tada jau kita kalba. Aš savo naujokę kai užsakinėjau, buvo nuolaida, bet be nuolaidos kaina didoka. Nu bet ką padarysi, kai labai norisi smile.gif
Atsakyti
Kazin kaip atrodytu gyvatvore is siu geliu tik ivairiu rusiu? Ar sunku jas isaugoti per ziema?
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2013 03 31, 21:17)
Aišku, ačiū už info. Gaila, kad taip toli nuo Klaipėdos, kur gyvenam  verysad.gif Pajūrio medelynuose neteko Endless Summer niekur užtikti...  Reikės vasarą planuoti ekskursiją į Trakų pilį ir tuo pačiu užsukt - tik kažin ar jie visą sezoną turi gausią ekspoziciją?  g.gif

tikrai tikrai, 100 proc. pernai Endless Summer prekiavo Frezija (prie zemes ukio technikumo). Beje siu hortenziju firminis zenklas - vazoneliai violetines spalvos ax.gif kaina buvo netoli 100 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veidax: 01 balandžio 2013 - 23:36
QUOTE(Para @ 2013 04 01, 18:16)
Radau puslapiuką Olandijoje, kas mokate angliškai, galite pabandyti siųstis ne tik hortenzijos  mirksiukas.gif Kainos įvairios, nuo dydžio priklauso

Čia ne angliškai, o olandiškai reikia mokėt biggrin.gif Nes angliškos versijos bent aš neradau šiame tinklalapyje smile.gif

QUOTE(mumrikas @ 2013 04 01, 19:02)

Firma manau tikrai patikima, nes prekiauja ne pirmus metus, nėra tik "teoriniai" prekeviai, nes turi ir "gyvą" augalų prekybos aikštelę, o dabar daug augalų nėra, nes jie juos vežasi iš Lenkijos ir manau išsipardavę rudenį naujo papildymo nebedarė - tai bus tik pavasarį  mirksiukas.gif

Reikės pabandyti jiems parašyt, gal tikrai viskas ok, tik mano kaimynei nepasisekė g.gif

QUOTE(veidax @ 2013 04 01, 23:34)
tikrai tikrai, 100 proc. pernai Endless Summer prekiavo Frezija (prie zemes ukio technikumo).  Beje siu hortenziju firminis zenklas - vazoneliai violetines spalvos  ax.gif  kaina buvo netoli 100 lt.

Matyt neužtaikiau tuo metu, kai turėjo, nes šiame medelyne pernai gan dažnai teko lankytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2013 04 02, 11:46)
Čia ne angliškai, o olandiškai reikia mokėt  biggrin.gif  Nes angliškos versijos bent aš neradau šiame tinklalapyje smile.gif

Aš gi žinau, kad Olandijoje kalba olandiškai (ir puslapis olandiškas), bet jie puikiai visi moka angliškai, todėl galima bandyti (kas moka angliškai) susisiekti. mirksiukas.gif
Atsakyti