QUOTE(Linetax @ 2013 04 01, 12:04)
Soltroje kainos tikrai nemažos
Bet aš mokėjau, nes labai norėjau šitos hortenzijos
Daugiametės.lt būtent Endless summer the original nepastebėjau, kad dabartiniame kataloge būtų
pernai turėjo. Seku ir aš jų katalogą, nes dar noriu įsigyti Endless summer the bride, esu sugalvojusi šių abiejų hortenzijų derinuką vienoje savo sklypo vietoje
Pernai turėjo visas tris Endless Summer veisles, rudenį dalyvavo mugėje, įsikalbėjau su vadybininke (pasirodo per muges jau dvejus metus iš jų perku net nežinodami, kad tai daugiamates.lt, vis paplepu su ta vadybininke ir ji mane prisiminė
), tai sakė, jog šiemety pardavime hortenzijų turės dar daugiau veislių
QUOTE(ilonux @ 2013 04 01, 12:52)
O tos
daugiametes.lt yra patikimos? Ar kas nors realiai bandėte užsisakyti augalų ir juos tvarkingai gavote?
Pagrinde iš jų teo pirkti mugėse, augalus išsirinkau gražius, tvirtus ir nusiskundimų jokių neturėjua. Mugėje iš jų pirkau ir dvi hortenzijas - buvo nemenki krūmeliai ir tikrai gal pigiai (per rudeninį išpardavimą rodos buvo 30% nuolaida nuo kataloginių kainų).
Teko ir užsisakyti su pristymu per pasiuntinuką. Į el.laišką atsakė gan greit (gal per porą dienų), parašė kokių augalų tuo metu neturėjo. Kai augalus pristatė, tai dauguma buvo gražūs nemaži, nors keletas augaliukų buvo ir nedidukai, nes labai jauni.
Firma manau tikrai patikima, nes prekiauja ne pirmus metus, nėra tik "teoriniai" prekeviai, nes turi ir "gyvą" augalų prekybos aikštelę, o dabar daug augalų nėra, nes jie juos vežasi iš Lenkijos ir manau išsipardavę rudenį naujo papildymo nebedarė - tai bus tik pavasarį
Teko skaityt atsiliepimus ir hortenzijas užsakinėjusų žmogeliukų - sakė gavo tikrai gražius krūmelius, tai jei sugalvosiu, kad ir man reik Endless Summer hortenzijų (o jaučiu, kad tikrai sugalvosiu - jaučiu hortenzijoms silpnybę), tai tikrai iš ten užsakinėsiu - už Soltros kainą vs ne trys krūmeliai iš daugiametes.lt gaunasi
Jos auga tikrai labai greitai, tai didelių pinigų mokėt už didesnį krūmą nelabai ir verta