Sveikos, merginos,
skaičiau skaičiau abi senas temas, bet kol iki pabaigos "prisikasiau", tai ir norai pasikeitė ir planai - prisireikė to, apie ką nelabai ir gilinausi - ko gera vėl iš naujo teks skaityt
Labai gražios čia visos žydinčios didžialapės hortenzijos, bet kadangi žinau, kad su vazonais i rūsį tampytis tikrai ne man, o ir rūsio pakankamai vėsaus neturiu, tai nusprendžiau apsistoti prie šluotelinių. Ko gera - Tardiva arba Limelight. Bet vat iškilo klausimas - ta vieta kur man reikalingas didelis krūmas visiškai hortenzijoms netinkama - netoli trešnės, kuri pusę dienos uždengs saulę ( na gal šita nėra baisiai blogai) ir dar vis po ta trešne dolomitmilčiai barstomi ( čia, jaučiu, visiškai negerai) ir dar, lyg būtų maža viso to - visiškas priesmėlis ir sausuma tame kampe
Tai vat ir dūmoju - ar verta man čia gamtą prievartauti?
Aišku, duobę galima iškasti ir geros žemės pridėti, ir palaistyti galima kartais, ir patręšti, bet gal tai bus toks "sizifiškas" darbas visai bereikalingas ir berezultatis ir geriau ieškoti kito baltai žydinčio sprendimo tam kampui, kuris su mažesnėmis pastangomis džiugintų?
Gal kuri iš patirties galit pasakyti, ar labai jau įtakoja rezultatą augimo sąlygos? Nes man reikia kad minimum iki 2 metrų krūmas užaugtų