sveikos,
isigijau 3 hrtenzijas, ir jos pas man vysti eme, noriu sian persodinti i nauja zeme, ar nieko, jei jas zydincias persodinesiu? kiek jus karetu per savaite savas geles laistot?
Cit, gal drėgmės trūksta?
Aš turiu rudeninį daigelį, tai vysta, kai nori būti palaistytas
Aš turiu rudeninį daigelį, tai vysta, kai nori būti palaistytas
na gal, bet kazkaip kas diena laisciau po karta...
o kati galiu drasiai persodineti jas? nes kazkaip pamenu mama visad sakydavo nepersodineti zydinciu geliu...
o kati galiu drasiai persodineti jas? nes kazkaip pamenu mama visad sakydavo nepersodineti zydinciu geliu...
gal persodinkt is kart i vieta. kur patvoryje gi cia krumas o ne gele o krumai vazonuose tik prekybai skirti. arba atitinkami vazinai turi buti, ir salygos ne namines.....
na pas mus cia de tik 2 laipsniai silumos, manau susaltu, norejau laikinai namuose palaikyti kol atsils, kad lauke galeciau sodintis...
rusio neturit? bet ji zydi, jai sokas. juk buvo vienose salygose dabar kitose. palaikykit namie purkskit daznai ir neperliekit. sokas jai ir tiek o paskui bus pamoka i lauka geles pirkti kai jau jos ten gali but
Siaip tai zydinciu geliu persodint nereiketu ,nes jos to nemegsta. O patarimas tai tikrai geras kad persodinsit kai lauke bus tam salygos ir i nuolatine vieta, manau jusu geliukui tai labiausiai patiktu
jau is patirties pastebejau kai pradedi persodineti geles jos nenori augti o kai pasodini i nuolatine vieta ir nejudini, atsidekoja ziedais
jau is patirties pastebejau kai pradedi persodineti geles jos nenori augti o kai pasodini i nuolatine vieta ir nejudini, atsidekoja ziedais
QUOTE(Cit @ 2013 02 20, 20:16)
na gal, bet kazkaip kas diena laisciau po karta...
O gal jas prigirdet,jei laistot kas dieną?Gal jau rimtai reikia gelbet augalą? Nu nera tokio laistymo budo-kas dieną,kaip sau norit
QUOTE(amarrile @ 2013 02 20, 23:23)
O gal jas prigirdet,jei laistot kas dieną?Gal jau rimtai reikia gelbet augalą? Nu nera tokio laistymo budo-kas dieną,kaip sau norit
kad zeme sausum sausa ir palaiscisu ziedai atsigauna, kai nelaistau vel apvysta
QUOTE(Cit @ 2013 02 21, 00:39)
Tikriausiai todėl kad jos dabar pasodintos durpėse ir laistant nedideliu kiekiu, iš substrato vanduo pasišalina ir augalas vėl vysta.
QUOTE(Cit @ 2013 02 20, 22:39)
Na,truputį išsigandus buvau,kaip visada,ne viską paskaičiuoju Jediara sudeliojo į vietas viską o kur ir ką nusipirkot
visgi pagailo man vakar gelyciu, kad jos ten beveik be zemes, persodinau vakar visas i viena ilga loveli ir sain jau ziedai neapvyte as pirkau vokietijoj augalu parduotuvej, bet ten tik buvo parasyta hortenzija pirkau dvi violerines ir viena ruzava dabar pasimokinau, kaip kazkas ir saket, kad pirkti reikia tada, jau kai lauke galesiu sodinti bet jau as nesusilaikiau kai pamaciau sitas grazuoles geles, vis eidavau eidavau pro sali, sakiau pavasari ir viskas nebeatsilaikiau si karta
speju pavasari dar kelis krumus isigysiu sakiau labai jau man patinka ziedai ju
speju pavasari dar kelis krumus isigysiu sakiau labai jau man patinka ziedai ju