Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

sveikos,
isigijau 3 hrtenzijas, ir jos pas man vysti eme, noriu sian persodinti i nauja zeme, ar nieko, jei jas zydincias persodinesiu? kiek jus karetu per savaite savas geles laistot? 4u.gif
Atsakyti
Cit, gal drėgmės trūksta? g.gif
Aš turiu rudeninį daigelį, tai vysta, kai nori būti palaistytas smile.gif
Atsakyti
na gal, bet kazkaip kas diena laisciau po karta...
o kati galiu drasiai persodineti jas? nes kazkaip pamenu mama visad sakydavo nepersodineti zydinciu geliu...
Atsakyti
gal persodinkt is kart i vieta. kur patvoryje hihihi.gif gi cia krumas o ne gele ax.gif o krumai vazonuose tik prekybai skirti. arba atitinkami vazinai turi buti, ir salygos ne namines.....
Atsakyti
na pas mus cia de tik 2 laipsniai silumos, manau susaltu, norejau laikinai namuose palaikyti kol atsils, kad lauke galeciau sodintis...
Atsakyti
rusio neturit? bet ji zydi, jai sokas. juk buvo vienose salygose dabar kitose. palaikykit namie purkskit daznai ir neperliekit. sokas jai ir tiek ax.gif o paskui bus pamoka i lauka geles pirkti kai jau jos ten gali but mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip tai zydinciu geliu persodint nereiketu ,nes jos to nemegsta. O patarimas tai tikrai geras kad persodinsit kai lauke bus tam salygos ir i nuolatine vieta, manau jusu geliukui tai labiausiai patiktu smile.gif
jau is patirties pastebejau kai pradedi persodineti geles jos nenori augti o kai pasodini i nuolatine vieta ir nejudini, atsidekoja ziedais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 20 vasario 2013 - 21:33
QUOTE(Cit @ 2013 02 20, 20:16)
na gal, bet kazkaip kas diena laisciau po karta...
o kati galiu drasiai persodineti jas? nes kazkaip pamenu mama visad sakydavo nepersodineti zydinciu geliu...

O gal jas prigirdet,jei laistot kas dieną?Gal jau rimtai reikia gelbet augalą? Nu nera tokio laistymo budo-kas dieną,kaip sau norit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 02 20, 23:23)
O gal jas prigirdet,jei laistot kas dieną?Gal jau rimtai reikia gelbet augalą? Nu nera tokio laistymo budo-kas dieną,kaip sau norit  schmoll.gif

kad zeme sausum sausa ir palaiscisu ziedai atsigauna, kai nelaistau vel apvysta
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 02 21, 00:39)

Tikriausiai todėl kad jos dabar pasodintos durpėse ir laistant nedideliu kiekiu, iš substrato vanduo pasišalina ir augalas vėl vysta.
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 02 20, 22:39)

Na,truputį išsigandus buvau,kaip visada,ne viską paskaičiuoju doh.gif Jediara sudeliojo į vietas viską 4u.gif o kur ir ką nusipirkot ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif visgi pagailo man vakar gelyciu, kad jos ten beveik be zemes, persodinau vakar visas i viena ilga loveli ir sain jau ziedai neapvyte smile.gif as pirkau vokietijoj augalu parduotuvej, bet ten tik buvo parasyta hortenzija smile.gif pirkau dvi violerines ir viena ruzava smile.gif dabar pasimokinau, kaip kazkas ir saket, kad pirkti reikia tada, jau kai lauke galesiu sodinti smile.gif 4u.gif bet jau as nesusilaikiau kai pamaciau sitas grazuoles geles, vis eidavau eidavau pro sali, sakiau pavasari ir viskas nebeatsilaikiau si karta lotuliukas.gif
speju pavasari dar kelis krumus isigysiu sakiau labai jau man patinka ziedai ju smile.gif
Atsakyti