Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

QUOTE(Linetax @ 2012 12 10, 13:17)
Labai gražu  4u.gif  Įsivaizduoju hortenzijas dideliais gražiais žiedais, krūmai subujoję  wub.gif Tik, ar jos žydės žiemojusios lauke? Aš pati svajoju kokį kampelį užsodinti vien hortenzijomis Endless summer the original  wub.gif Jos puikiai žiemoja ir žydi labai gausiai.

Mes jau savo kaime praeita ziema padarem ekspermenta. Tiesiog dengiame kaip rozes. Pora kibiru sausu neutralizuotu durpiu ir daug eglisakiu vienam krumui. Kai pas mane siame plote ju 19 tai kiekviena uzpyliau durpemis, o eglisakiais dariau bendra pagalve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameba: 10 gruodžio 2012 - 15:41
Na, dar neniezti naguciai i siluma pradet traukt hortenziju? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2013 02 06, 13:39)
Na, dar neniezti naguciai i siluma pradet traukt hortenziju?  biggrin.gif

Neniežti biggrin.gif Dar tegu pamiega, nes šviesos nėra pakankamai, viršūnėlės styps. Mano hortenzijos iš rūsio keliaus tiesiai į lauką smile.gif
Atsakyti
Čia mano mėlyna orchidėja lotuliukas.gif
user posted image
O kam jūs jas nešat į kambarį? Juk jos paskui tokios pastypę, netvirtos būna. Aš tai nenešu, net neužkloju jų ir va kokiu grožiu džiaugiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 06, 16:00)
Čia mano mėlyna orchidėja  lotuliukas.gif
O kam jūs jas nešat į kambarį? Juk jos paskui tokios pastypę, netvirtos būna. Aš tai nenešu, net neužkloju jų ir va kokiu grožiu džiaugiuosi  mirksiukas.gif

Nuostabi wub.gif Kaikurias reikia nešt žiemot į rūsį, nes paliktos lauke nežydi. Tačiau yra veislių, kurios puikiausiai žydi ir žiemodamos lauke, Jūsiškė - matyt viena iš jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Manosios jau žaliuoja,nieko neatsiklaususios,nes stovi šviesiai kokių 6-8 laipsnių šilumoj rolleyes.gif
Amri -tikra princesė tavoji thumbup.gif Šiemet butinai turiu įsigyt atsparių šalčiams,siųlykit,jei turit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 06 vasario 2013 - 20:19
QUOTE(iingutte @ 2013 02 06, 14:39)
Na, dar neniezti naguciai i siluma pradet traukt hortenziju?  biggrin.gif

Maniškė jau džiaugasi dienos šviesa,nes rusyje pradėjo lapus krauti smile.gif Vėl turėsiu ankstyvąją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 02 06, 15:37)
Neniežti  biggrin.gif Dar tegu pamiega, nes šviesos nėra pakankamai, viršūnėlės styps. Mano hortenzijos iš rūsio keliaus tiesiai į lauką  smile.gif

drinks_cheers.gif

maniškės garaže sėkmingai "miega" , nors yra ir tokių, kurių mažučiukai žali lapukai puikiausiai žaliavo ir žaliuoja per visą žiemą (o per didžiuosius šalčius buvo ten ir minus penki).

Ir tupės garaže iki balandžio pabaigos, o tada jau visai vasarai maus į terasą lauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 06, 16:00)
Čia mano mėlyna orchidėja  lotuliukas.gif

Dabar tik pamačiau, kaip nusišnekėjau - "orchidėja" doh.gif Pasodinau mėlynai žydinčią hortenziją, o per du metus gavosi ružava, bet tokia man dar gražesnė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 07, 08:31)
Dabar tik pamačiau, kaip nusišnekėjau - "orchidėja" doh.gif

jojo.
paskaičiau 3 kartus:)
galvojau man su regėjimu arba smegenim nelabai..
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 07, 09:31)
Dabar tik pamačiau, kaip nusišnekėjau - "orchidėja" doh.gif Pasodinau mėlynai žydinčią hortenziją, o per du metus gavosi ružava, bet tokia man dar gražesnė. wub.gif

Aš tai pagalvojau, kad čia toks pokštas ar pravardė gėlės lotuliukas.gif

Jų spalva keičiasi priklausomai nuo žemės rūgštingumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 07 vasario 2013 - 09:32
QUOTE(amarrile @ 2013 02 06, 20:09)
Manosios jau žaliuoja,nieko neatsiklaususios,nes stovi šviesiai kokių 6-8 laipsnių šilumoj rolleyes.gif
Amri -tikra princesė tavoji  thumbup.gif  Šiemet butinai turiu įsigyt atsparių šalčiams,siųlykit,jei turit  rolleyes.gif

as sakelemis pasidauginau wink.gif gal kas pasiulys paskui sakeliu wink.gif
Atsakyti