Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Ir už vaizdus 4u.gif wub.gif
jei kartojuos, atleiskite, mumrikai, koks baltosios vardas? Aš šiemet pirkau dvejas raudonas, etiketėje tik lotyniškas hortenzijos pavadinimas, vardo nebuvo ax.gif Tai viena iš dvejų žydėjo baltai, taip kaip pas mumriką biggrin.gif Turiu pasakyti, kad iki tol nebuvau jų gerbėja blush2.gif Bet po vasarinio žydėjimo patapau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 10 29, 23:31)
Laba vakara, kadangi esu naujoke hortenziju auginime tai noreciau pasiteirauti ka daryti dabar su jom  g.gif Salnos prasidejo, ar joms nieko nenutiks ar jau vynioti i agroplevele ir gabenti i garaza ziemai? Bet jos pas mane dar zydi kaip isproteje, visai pasimeciau  doh.gif

Paskutiniuose puslapiuose apie tai ir kalbame mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2012 10 30, 19:13)
jei kartojuos, atleiskite, mumrikai, koks baltosios vardas? Aš šiemet pirkau dvejas raudonas, etiketėje tik lotyniškas hortenzijos pavadinimas, vardo nebuvo ax.gif  Tai viena iš dvejų žydėjo baltai, taip kaip pas mumriką  biggrin.gif  Turiu pasakyti, kad iki tol nebuvau jų gerbėja  blush2.gif Bet po vasarinio žydėjimo patapau  smile.gif

nežinau - pirkau nupigintą tiesiog su užrašu "hortenzija" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2012 10 30, 16:13)
Paskutiniuose puslapiuose apie tai ir kalbame  mirksiukas.gif

Skaiciau paskutinius puslapius 4u.gif Tik ten nieko neparasyta kada jas tiksliai dengti ir nest i rusi blush2.gif Suprantu, kad velyva rudeni, bet i ka oreantuotis? Temperatura ar kai jau numeta visus lapus, kokia minusine temperatura joms dar nebaisi? Dabar tikriausiai joms dar per anksti keliauti ziemos miegui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gizmo*: 31 spalio 2012 - 17:45
Maniškės po rimtesnių šalčių jau barsto lapus, tai savaitgalį, jei rasim laisvo laiko, jau jas į garažą vešim mirksiukas.gif Tik kiek apkarpysiu šakas, nes labai jau į ilgį ištįso ir aprankiosiu lapus - niekuo nedengsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 31, 16:37)
Maniškės po rimtesnių šalčių jau barsto lapus, tai savaitgalį, jei rasim laisvo laiko, jau jas į garažą vešim mirksiukas.gif Tik kiek apkarpysiu šakas, nes labai jau į ilgį ištįso ir aprankiosiu lapus - niekuo nedengsiu schmoll.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,o aš jau siandiena sukeliau i rusi...Turejo lapukus grazius zalius...bet ir pernai taip padariau ir nieko viskas liux... smile.gif daug nesismulkinu.. 4u.gif
Atsakyti
Mano hortenzija terasoje dar tebežydi, o kaip jūsų?
Atsakyti
Maniškės po praeito savaitgalio garaže žiemoja - buvo ir žydėjusių, bet be gailesčio žiedus nukarpiau - neturiu laiko prognozių sekt kada bus ar nebus dideli šalčiai - tada staigiai griebk, lėk, vežk biggrin.gif pasisiūlė vyras suvežiot, tai ir nebedvejojau - vis tirk iš jų jau menka puošmena rolleyes.gif
Atsakyti
Laukiau laukiau ir sulaukiau situacijos, kad reikejo greitai griebti ir vezti sad.gif Kazi, ar -10, jau "kaput" kitameciams ziedams?
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2012 12 09, 01:23)
Laukiau laukiau ir sulaukiau situacijos, kad reikejo greitai griebti ir vezti sad.gif Kazi, ar -10, jau "kaput" kitameciams ziedams?

Visaip gali būti, bet lieka tikėtis geriausio. Bet kokiu atveju nieko padaryti negalit, tik laukti pavasario. Mano galva nieko neturėjo nutikt - vis tik tai nėra didelis šaltis g.gif
Atsakyti
Merginos ivertinkite mano rugpjucio darba. Pritruko kantrybes su visa kolekcija tampytis, tai sukisau i zeme ir dengiau. Cia tik dalis hortenziju, kitas sukisau isnaikinus rozyna lapkricio men. Tai nuotraukos bus tik kita rudeni

https://picasaweb.go...feat=directlink
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2012 12 10, 11:10)
Merginos ivertinkite mano rugpjucio darba. Pritruko kantrybes su visa kolekcija tampytis,  tai sukisau i zeme ir dengiau. Cia tik dalis hortenziju, kitas sukisau isnaikinus rozyna lapkricio men. Tai nuotraukos bus tik kita rudeni

Labai gražu 4u.gif Įsivaizduoju hortenzijas dideliais gražiais žiedais, krūmai subujoję wub.gif Tik, ar jos žydės žiemojusios lauke? Aš pati svajoju kokį kampelį užsodinti vien hortenzijomis Endless summer the original wub.gif Jos puikiai žiemoja ir žydi labai gausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 10 gruodžio 2012 - 12:20