Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

pas mano Limelight ir Grandiflorą jau mažulyčiai žiedukai matosi (Pinky Winky ir Tardivą jie iš vis milimetriniai), bet ilgokai dar reiks laukt iki kol pilnai sužydės - šiuo metu šviesialapės Anabelle palyginimui žiedai jau kelis kartus didesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane šluotelinės Vanille - Fraise žiedai tokio pat dydžio kaip ir didžiažiedžių, už poros savaičių turėtų žydėti.
Kažkada anksčiau rašiau, kad pasodinau iš Žiežmarių gėlių pirktą tamsią kambarinę hortenziją gėlyne ir palikau per žiemą lauke. Tai Mumrikas klausė, ar yra žiedų. Tai žiedų užuomazgos yra, gal nėra daug, nes krūmas nedidelis, bet vistiek yra. Dabar reikia sulaukti, kol pražys ir pasižiūrėti ar nepasikeitė spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astaite1: 18 birželio 2012 - 20:16
Pas mane šluotelinės žiedelius dar tik formuoja, jie mažyčiai ir sužydės dar negreitai. O didžialapės, žiemojusios rūsyje, jau pradeda žydėti. Pernai sodinta Endless Summer sukrovė daug pumpurų, laukiu pražystant:
user posted image

Atsakyti
Svečiuose su fotoaparatu
user posted image
Atsakyti
Sveikos, labai reikia patarimo, ka toliau daryti su siuo augaliuku, pirktas maximkoje, daugiau info neturiu, ka man daryti su ja rudeni, kai prades salti?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 22, 17:57)
Sveikos, labai reikia patarimo, ka toliau daryti su siuo augaliuku, pirktas maximkoje, daugiau info neturiu, ka man daryti su ja rudeni, kai prades salti?

Manai,pasakysim,kad palik lauke,kai pačios vidun tempeme.Paskui dar atsakyti reikės.ir savo atiduoti.Ir dar familijos neparašei tongue.gif (nu ilgas mano liežuvis biggrin.gif )

Nepatiko mano panelei mano gelytė,kad neapvali ir nekompaktiška,tai liko pas mane rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Rasiau, kad familijos nezinau....nebuvo ne menkiausio lipuko su pavadinimu ar dar kuo nors.... schmoll.gif
Atsakyti
Pražydo mano mažoji didžialapė ax.gif
user posted image

Atsakyti
Linetax, grazi hortenzija wub.gif O kur ja desite ziemai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 25, 07:24)
Linetax, grazi hortenzija wub.gif O kur ja desite ziemai? blush2.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif Aš ją prisiauginau iš senojo krūmo prilenkusi šakelę ax.gif O žiemą didžialapės keliauja į rūsį ir laukia pavasario smile.gif Rizikavau laikyt lauke, bet tais metais nežydėjo. Išvada viena, kad reikia nešt į rūsį, jei nori žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 06 25, 13:57)
Ačiū 4u.gif  4u.gif Aš ją prisiauginau iš senojo krūmo prilenkusi šakelę ax.gif O žiemą  didžialapės keliauja į rūsį ir laukia pavasario smile.gif  Rizikavau laikyt lauke, bet tais metais nežydėjo. Išvada viena, kad reikia nešt į rūsį, jei nori žiedų ax.gif

Tada ir as nesiu i rusi, na dar rudeni apsiklausinesiu apie genejima ir t.t., o kol kas ACIU 4u.gif
Atsakyti
Mano hortenzijos puikiausiai žiemoja lauke, tik nereikia anksti nudengti, laikau eglišakius vos ne iki gegužės, nes žiediniai pumpurai labiau bijo pavasario šalnų, nei žiemos speigų. O žydi didžiausiais rausvais žiedais.
Atsakyti