pas mano Limelight ir Grandiflorą jau mažulyčiai žiedukai matosi (Pinky Winky ir Tardivą jie iš vis milimetriniai), bet ilgokai dar reiks laukt iki kol pilnai sužydės - šiuo metu šviesialapės Anabelle palyginimui žiedai jau kelis kartus didesni
Pas mane šluotelinės Vanille - Fraise žiedai tokio pat dydžio kaip ir didžiažiedžių, už poros savaičių turėtų žydėti.
Kažkada anksčiau rašiau, kad pasodinau iš Žiežmarių gėlių pirktą tamsią kambarinę hortenziją gėlyne ir palikau per žiemą lauke. Tai Mumrikas klausė, ar yra žiedų. Tai žiedų užuomazgos yra, gal nėra daug, nes krūmas nedidelis, bet vistiek yra. Dabar reikia sulaukti, kol pražys ir pasižiūrėti ar nepasikeitė spalva.
Kažkada anksčiau rašiau, kad pasodinau iš Žiežmarių gėlių pirktą tamsią kambarinę hortenziją gėlyne ir palikau per žiemą lauke. Tai Mumrikas klausė, ar yra žiedų. Tai žiedų užuomazgos yra, gal nėra daug, nes krūmas nedidelis, bet vistiek yra. Dabar reikia sulaukti, kol pražys ir pasižiūrėti ar nepasikeitė spalva.
Svečiuose su fotoaparatu
Sveikos, labai reikia patarimo, ka toliau daryti su siuo augaliuku, pirktas maximkoje, daugiau info neturiu, ka man daryti su ja rudeni, kai prades salti?
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 22, 17:57)
Sveikos, labai reikia patarimo, ka toliau daryti su siuo augaliuku, pirktas maximkoje, daugiau info neturiu, ka man daryti su ja rudeni, kai prades salti?
Manai,pasakysim,kad palik lauke,kai pačios vidun tempeme.Paskui dar atsakyti reikės.ir savo atiduoti.Ir dar familijos neparašei (nu ilgas mano liežuvis )
Nepatiko mano panelei mano gelytė,kad neapvali ir nekompaktiška,tai liko pas mane
Rasiau, kad familijos nezinau....nebuvo ne menkiausio lipuko su pavadinimu ar dar kuo nors....
Linetax, grazi hortenzija O kur ja desite ziemai?
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 25, 07:24)
Linetax, grazi hortenzija O kur ja desite ziemai?
Ačiū Aš ją prisiauginau iš senojo krūmo prilenkusi šakelę O žiemą didžialapės keliauja į rūsį ir laukia pavasario Rizikavau laikyt lauke, bet tais metais nežydėjo. Išvada viena, kad reikia nešt į rūsį, jei nori žiedų
QUOTE(Linetax @ 2012 06 25, 13:57)
Ačiū Aš ją prisiauginau iš senojo krūmo prilenkusi šakelę O žiemą didžialapės keliauja į rūsį ir laukia pavasario Rizikavau laikyt lauke, bet tais metais nežydėjo. Išvada viena, kad reikia nešt į rūsį, jei nori žiedų
Tada ir as nesiu i rusi, na dar rudeni apsiklausinesiu apie genejima ir t.t., o kol kas ACIU