QUOTE(mumrikas @ 2012 09 16, 22:20)
Mano dabar beveik visos naujų žiedų prikrovę ir gan įdomiai atrodo - apačioj seni jau pažaliavę žiedai, per vidurį dabar žydintys (kai kurių balti, kai kurių rožiniai) ir viršūnėse nauji, dar nedideli.
Aš nieko nedarysiu, nors kad dar suspės žiedus išskleist šansų beveik nulis. Aišku geriau reiktų nukirpt žiedus ir nevargint augalo ypač jei jis jaunas ir tik atsigavęs po "pavargimo", bet kai mano seni suaugę kelmai, tai tas eksperimentas jiems visai nepakenks.
Turiu ir vieną mažesniame vazone pasodintą nežiniukę - pirkau Ermitaže pernai už keturis litus Visą vasarą tik augo ir dabar pagaliau ėmė kraut žiedą.Tai sakiau ją nešiuos į kambarį ir bandysiu žiūrėt kaip ji žydės - bais jau noriu tą žiedelioką pamatyt, bent jau jo spalvą
Aš nieko nedarysiu, nors kad dar suspės žiedus išskleist šansų beveik nulis. Aišku geriau reiktų nukirpt žiedus ir nevargint augalo ypač jei jis jaunas ir tik atsigavęs po "pavargimo", bet kai mano seni suaugę kelmai, tai tas eksperimentas jiems visai nepakenks.
Turiu ir vieną mažesniame vazone pasodintą nežiniukę - pirkau Ermitaže pernai už keturis litus Visą vasarą tik augo ir dabar pagaliau ėmė kraut žiedą.Tai sakiau ją nešiuos į kambarį ir bandysiu žiūrėt kaip ji žydės - bais jau noriu tą žiedelioką pamatyt, bent jau jo spalvą
kelmas didelis, grazus, nes persodinau i dideli vazona is karto kai ja nusipirkau, tai ji visa vasara kera didziuli auginosi. Paziurejus tikrai suauges dailus kelmas, galvoju gal ja i stiklinta veranda isinest ir pasidziaugt nors keliais ziedais Kaip suprantu jei ir pas tave yra prisikrovusios nauju ziedu, tai vadinas jos taip daro, o as kazkaip pagalvojau, kad jai issibalansavo gyvenimas