Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

aš noriu kuo greičiau ir kelias gėles užsisakyt, ir dvi hortenzijas, kad kuo daugiau laiko liktų augalų normlaiam įsišaknydinimui. Vis gi vazonėliuose po vasaros suvargę, apvargę būna, tai perdžiovinti, tai perlaistyti, tai kuo anksčiau žemėn sukišus, tuo daugiau jiems galimybių iki žiemos įsitvirtint rolleyes.gif
Atsakyti
smagaus pirkimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 08 25, 09:51)
smagaus pirkimo mirksiukas.gif

dėkui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 08 25, 08:59)

Drauge ir veisle sitos sendintos pasake, nes pirkom kartu.. cia hortenzija serrata

O del plytu tai paprasciausiai skeliau jas per puse ir sudeliojau nuemus velena pagal krasta, jokio kito atskyrimo nera..

O tai aciu uz atsakyma, bandysiu ir as, tik as keliais aukstais dedu, tai visai nieko, galvojau gal sumuryti jas graziai, bet jei nepatiks... doh.gif Pas Jus man labai dailu, angliskus sodus primena 4u.gif wub.gif
Atsakyti
as ryt jei planai nepasikeis pro sita Marijampoles medelyna vaziuosiu.. Bet man nieko nereik doh.gif

Dar kurios planuojat siustis- pasiskambinkit ir paklauskit kokio dydzio krumai..gi pasakys manau tikrai..
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 25, 09:44)
aš noriu kuo greičiau ir kelias gėles užsisakyt, ir dvi hortenzijas, kad kuo daugiau laiko liktų augalų normlaiam įsišaknydinimui. Vis gi vazonėliuose po vasaros suvargę, apvargę būna, tai perdžiovinti, tai perlaistyti, tai kuo anksčiau žemėn sukišus, tuo daugiau jiems galimybių iki žiemos įsitvirtint  rolleyes.gif

o kaip su pristatymu iš daugiametes.lt. pristato per greitas siuntas?
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2012 08 26, 11:37)
o kaip su pristatymu iš daugiametes.lt. pristato per greitas siuntas?

nežinau, nes niekad neteko užsisakinėt, bet šiaip iš praktikos kiek iš kitų parduotuvių siunčiausi per kurjerį, tai gan greitai pristato mirksiukas.gif

vakar buvau Soltroj hortenzijų apžiūrėt, tai ką aš žinau - kainos kaip iš kosmoso blink.gif Endless Summer normalaus dydžio krūmelis (tikrai ne metro ant metro krūmas) kainuoja 225 lt blink.gif

Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 08 25, 15:32)
as ryt jei planai nepasikeis pro sita Marijampoles medelyna vaziuosiu.. Bet man nieko nereik doh.gif

Dar kurios planuojat siustis- pasiskambinkit ir paklauskit kokio dydzio krumai..gi pasakys manau tikrai..

Ten raso kokiam vazonike 3l ar 5l...siaip nemazi krumeliai ,priklauso nuo augaliuko ugio tongue.gif

user posted imageuser posted image

Sita aukstauge tai va kokio dydzio,kitos mazesnes bet riebuiles tokios...Siaip labai tvarkingai atejo,palietos,nuplautos,geros prekines bukles...ant dezes parasyta buvo "NEVARTYT", tai laabai tvarkingai atkeliavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 26 rugpjūčio 2012 - 12:14
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 26, 12:20)
nežinau, nes niekad neteko užsisakinėt, bet šiaip iš praktikos kiek iš kitų parduotuvių siunčiausi per kurjerį, tai gan greitai pristato  mirksiukas.gif

vakar buvau Soltroj hortenzijų apžiūrėt, tai ką aš žinau - kainos kaip iš kosmoso blink.gif  Endless Summer normalaus dydžio krūmelis (tikrai ne metro ant metro krūmas) kainuoja 225 lt  blink.gif

Greit per kurjeri ir tvarkingai labai,ir i namus atnesa tongue.gif

O kas ta - Soltroj??? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(happy @ 2012 08 24, 16:17)
pasirodau ir as su savosiom:

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2012 08 26, 13:35)
O kas ta - Soltroj??? blush2.gif

Soltra, tai medelynas prie Trakų - ten ir medelių, ir krūmelių visokiausių, ir egzotiškų augalų galima rast, gėlių taip pat kažkiek yra, bet kainos visko tai pagerintos doh.gif

Atsakyti
Kokia čia jūsų mėlyna hortenzija. čia gal kokia kambarinė
Atsakyti
QUOTE(zilkonas @ 2012 08 26, 17:49)
Kokia čia jūsų mėlyna hortenzija. čia gal kokia kambarinė

Nu nee,ne kambarine... schmoll.gif

http://www.daugiamet...category_id=128
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 26 rugpjūčio 2012 - 17:11