Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

QUOTE(erilukaha @ 2012 08 22, 08:16)
O negalima ,kad ji neraustu... blush2.gif gal trasu jai neduot(hortenzijom skirtu,o duot paprastu zydinciom gelem),kad spalvos nekeistu? Nu as cia gal nusisnekejau,nekreipiam demesio... blush2.gif

Manau, negalima, nes tokia jos prigimtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2012 08 22, 10:16)

O negalima ,kad ji neraustu... blush2.gif gal trasu jai neduot(hortenzijom skirtu,o duot paprastu zydinciom gelem),kad spalvos nekeistu? Nu as cia gal nusisnekejau,nekreipiam demesio... blush2.gif

Tai ieškokite rūšių, kurios žiedų nerausvina rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos hortenzijų mylėtojos. Ar nesiruošiate kuri nors artimiausiu metu pirkti hortenzijų iš daugiametes.lt Siuntimo išlaidas pasidalintume. Lauksiu pasiūlymų į a.ž
Atsakyti
Gal kas esat Vilniuje šiemet užmatę kur pirkti hortenzijų iš Endless Summer serijos?
Atsakyti
pasirodau ir as su savosiom:

Sluoteline Unique:
user posted image

Ziezmariu didzialape, sekmingai praziemojusi sia ziema lauke:
user posted image

Sitos veisles nezinau, pirkta pries pora metu, ziemojo lauke.
Kai pirkau ziedai buvo kitos spalvos, tokie alia sendinti, zalsvai rausvi...
user posted image

senobine, atiduota bendradarbes..
user posted image

ir laipiojanti kuri pas mane nezydi.. doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 08 24, 16:17)
ir laipiojanti kuri pas mane nezydi.. doh.gif

labai gražios hortenzijos wub.gif

o vijoklinė hortenzija dar jaunutė - kiek teko matyti, tai žydi jau suaugę, dideli krūmai mirksiukas.gif

ir galiausiai dar kartą temos kelius puslapius atgal paskaičiusi, nuotraukas pažiūrėjusi galutinai supratau, kad vis gi man labiausiai prie širdies žiedai, kurie yra purūs ir pilni rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 24 rugpjūčio 2012 - 17:56
Happy, Jusu ta alia sendinta hortenzija man labai patiko, grazuoliu grazuole wub.gif
Dar turiu klausimuka - Jus ten plytomis gelyneli nuo vejos atskyrete ar kazka specialaus pirkote?Turiu senoviniu plytu puseliu, noriu kazko panasaus, kad prie pavesines deretu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turite patirties su hortenzijų pirkimu iš daugiametes.lt - ar tvirti, dideli būna krūmeliai (turiu omeny ar ne sprindžio dydžio trys šakutės) g.gif
Atsakyti
man rodos perkant daugiau vertetu nuvaziuoti ir pasiziureti. visgi tolokai ta Marijampole nuo sostines bet galima issirinkti. as jau kuriu plana kaip vaziuosiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 24, 17:55)
o vijoklinė hortenzija dar jaunutė - kiek teko matyti, tai žydi jau suaugę, dideli krūmai mirksiukas.gif

nu ok pakentesiu su ja as dar.. Gal vis po metu kitu prades zydet..

QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 24, 20:12)
Happy, Jusu ta alia sendinta hortenzija man labai patiko, grazuoliu grazuole wub.gif
Dar turiu klausimuka - Jus ten plytomis gelyneli nuo vejos atskyrete ar kazka specialaus pirkote?:

Drauge ir veisle sitos sendintos pasake, nes pirkom kartu.. cia hortenzija serrata

O del plytu tai paprasciausiai skeliau jas per puse ir sudeliojau nuemus velena pagal krasta, jokio kito atskyrimo nera..

QUOTE(mumrikas @ 2012 08 24, 23:56)
Gal kas turite patirties su hortenzijų pirkimu iš daugiametes.lt - ar tvirti, dideli būna krūmeliai (turiu omeny ar ne sprindžio dydžio trys šakutės)  g.gif

Erilukaha- pirko is ten..
normalus ten krumai..as gyvai visus maciau ir mergaite kaip tik atrinkinejo siuntimui.. tikrai ne simboliniai sprindzio dydzio.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 08 25, 08:28)
man rodos perkant daugiau vertetu nuvaziuoti ir pasiziureti. visgi tolokai ta Marijampole nuo sostines bet galima issirinkti. as jau kuriu plana kaip vaziuosiu blush2.gif  lotuliukas.gif

tai kad auksiniai tie augalai gaunasi specialiai važiuojant, o kitais reikalais į tuos kraįtus niekad nevažiuojam doh.gif

QUOTE(happy @ 2012 08 25, 08:59)
normalus ten krumai..as gyvai visus maciau ir mergaite kaip tik atrinkinejo siuntimui.. tikrai ne simboliniai sprindzio dydzio..  schmoll.gif

tada ramiau "ant dūšios" - ruošiuosi pirkti gan brangų krūmelį ir baisu gaut vos įžvelgiamą spirgiuką biggrin.gif
Atsakyti
na taip brangoka, bet as derinsiu du isprotejimus..... geles ir siulus blush2.gif ten man pakeliui tas bekelniu oi Puskelniu kaimas smile.gif nes noriu levandu noriu hortenziju gal dar viendieniu kokiu rasiu. aisku priklausys nuo to kada as ten vaziuosiu g.gif
Atsakyti