Dajulita, nuostabi hortenzija
Noriu pasirodyti su savosiomis:
Endless summer the original labai gausiai žydi, bet žiedai nėra labai dideli - vidutiniai
Vanille fraise žiedai labai dideli ir pilni, jau pradėjo rausti
Mano naujokė Endless summer Bella Anna žiedai labai dideli, spalva iš tikrųjų labai graži, bet liauni stiebai ir prieš vėją neatlaiko sunkaus žiedyno, teko pririšti prie atramos.
Na va,kiek žiedų ir džiaugsmų turi
QUOTE(Linetax @ 2012 08 18, 23:23)
Nuostabios
Pirmi metai turim hortenzija, tai mama is ipratimo nudziuvusius ziedus nukarpe su visais kotais kazkur skaiciau, kad nereikia ju kirpti, o kaip jus darot?
QUOTE(erilukaha @ 2012 08 19, 08:16)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 08 19, 07:17)
Na va,kiek žiedų ir džiaugsmų turi
Iš tiesų šiomis labai džiaugiuosi. Galvoju ateityje atsisakyti žiemojančių rūsyje, nes ir taip yra ką tampyti į rūsį. Šiemet dar įsigijau dvi šluotelines Grandiflorą ir Magical candle "Bokraflame", laukiu jų žydėjimo.
Linetax, puikūs žiedai
Aš saviškes į garažą vežioju vieninteliu tikslu - kad jos man puoštų terasą Šaip turiu prisisodinusi šluotelinių ir nesuku galvos dėl nušalimo, bet vat terasai puošti didžiulės didžialapės puikiai tinka
Aš saviškes į garažą vežioju vieninteliu tikslu - kad jos man puoštų terasą Šaip turiu prisisodinusi šluotelinių ir nesuku galvos dėl nušalimo, bet vat terasai puošti didžiulės didžialapės puikiai tinka
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 19, 13:54)
Linetax, puikūs žiedai
Ačiu, Mumrikai Tikrai jos tinka ir puošia Jūsų terasą Manosios pirktos turguje daug metų nežydėjo, kol išsiaiškinau, kad reikia iškasti. Dabar jau pasidarė keletas kerų, kurie žydi gražiai, bet man darosi sunku tiek augalų iškasinėti ir patalpinti rūsyje. Be to ir vietos atitinkamai užima Juolab, kad dabar yra hortenzijų, kurios žiemoja lauke ir gražiai žydi.
Praėjusi žiema sako buvo super šalta, bet pas mano senelį tokia rožinė didžialapė, žiemojanti lauke pridengta ir iki tol žydėdavusi keletu žiedų, o vienais metais ir iš vis nežydėjusi, šiemet žydi kokiais trisdešimčia žiedelių Vat ir suprask žmogau ko toms gražuolėms reik
[quote=Linetax,2012 08 18, 23:23]
Kelių metų šita gražuolė? Aš irgi tokią auginu pirmus metus, bet žiedai kitaip raudo, ne iš apačios į viršų kaip Jūsų, o visas žiedas ir nuo ten, kur daugiau gavo saulės. O dabar jau visai raudoni ir tokia negraži purvina spalva.
Kelių metų šita gražuolė? Aš irgi tokią auginu pirmus metus, bet žiedai kitaip raudo, ne iš apačios į viršų kaip Jūsų, o visas žiedas ir nuo ten, kur daugiau gavo saulės. O dabar jau visai raudoni ir tokia negraži purvina spalva.
QUOTE(Astaite1 @ 2012 08 20, 08:10)
Ji pas mane antri metai, pernai pirkau jau su žiedeliais buvo, o šiemet priaugino daug naujų šakų ir žiedų krūvą. Hortenzija auga saulėtoje vietoje, žiedai pradeda rausti nuo apačios. Va tokia ji man pati gražiausia, paskui žiedai pasidaro ryškesni, tiesiog įgauna avietinę, gal kiek ir panašią į murziną spalvą.
Happy zadejo nuotraukas ikels jau kadaaa akis praziurejau,nu niekaip nesulaukiu...
Papildyta:
O negalima ,kad ji neraustu... gal trasu jai neduot(hortenzijom skirtu,o duot paprastu zydinciom gelem),kad spalvos nekeistu? Nu as cia gal nusisnekejau,nekreipiam demesio...
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2012 08 20, 11:26)
Ji pas mane antri metai, pernai pirkau jau su žiedeliais buvo, o šiemet priaugino daug naujų šakų ir žiedų krūvą. Hortenzija auga saulėtoje vietoje, žiedai pradeda rausti nuo apačios. Va tokia ji man pati gražiausia, paskui žiedai pasidaro ryškesni, tiesiog įgauna avietinę, gal kiek ir panašią į murziną spalvą.
O negalima ,kad ji neraustu... gal trasu jai neduot(hortenzijom skirtu,o duot paprastu zydinciom gelem),kad spalvos nekeistu? Nu as cia gal nusisnekejau,nekreipiam demesio...