Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

Dajulita, nuostabi hortenzija wub.gif wub.gif wub.gif
Noriu pasirodyti su savosiomis:
Endless summer the original labai gausiai žydi, bet žiedai nėra labai dideli - vidutiniai

user posted image

Vanille fraise žiedai labai dideli ir pilni, jau pradėjo rausti
user posted image

Mano naujokė Endless summer Bella Anna žiedai labai dideli, spalva iš tikrųjų labai graži, bet liauni stiebai ir prieš vėją neatlaiko sunkaus žiedyno, teko pririšti prie atramos.
user posted image

Atsakyti
Na va,kiek žiedų ir džiaugsmų turi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 08 18, 23:23)

Nuostabios wub.gif
Atsakyti
Pirmi metai turim hortenzija, tai mama is ipratimo nudziuvusius ziedus nukarpe su visais kotais g.gif kazkur skaiciau, kad nereikia ju kirpti, o kaip jus darot?
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2012 08 19, 08:16)
QUOTE(Linetax @ 2012 08 18, 23:23)

Nuostabios wub.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2012 08 19, 07:17)
Na va,kiek žiedų ir džiaugsmų turi  thumbup.gif  wub.gif

Iš tiesų šiomis labai džiaugiuosi. Galvoju ateityje atsisakyti žiemojančių rūsyje, nes ir taip yra ką tampyti į rūsį. Šiemet dar įsigijau dvi šluotelines Grandiflorą ir Magical candle "Bokraflame", laukiu jų žydėjimo.
Atsakyti
Linetax, puikūs žiedai wub.gif

Aš saviškes į garažą vežioju vieninteliu tikslu - kad jos man puoštų terasą ax.gif Šaip turiu prisisodinusi šluotelinių ir nesuku galvos dėl nušalimo, bet vat terasai puošti didžiulės didžialapės puikiai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 19, 13:54)
Linetax, puikūs žiedai  wub.gif

Aš saviškes į garažą vežioju vieninteliu tikslu - kad jos man puoštų terasą ax.gif  Šaip turiu prisisodinusi šluotelinių ir nesuku galvos dėl nušalimo, bet vat terasai puošti didžiulės didžialapės puikiai tinka  bigsmile.gif

Ačiu, Mumrikai 4u.gif Tikrai jos tinka ir puošia Jūsų terasą wub.gif Manosios pirktos turguje daug metų nežydėjo, kol išsiaiškinau, kad reikia iškasti. Dabar jau pasidarė keletas kerų, kurie žydi gražiai, bet man darosi sunku tiek augalų iškasinėti ir patalpinti rūsyje. Be to ir vietos atitinkamai užima doh.gif Juolab, kad dabar yra hortenzijų, kurios žiemoja lauke ir gražiai žydi.
Atsakyti
Praėjusi žiema sako buvo super šalta, bet pas mano senelį tokia rožinė didžialapė, žiemojanti lauke pridengta ir iki tol žydėdavusi keletu žiedų, o vienais metais ir iš vis nežydėjusi, šiemet žydi kokiais trisdešimčia žiedelių thumbup.gif Vat ir suprask žmogau ko toms gražuolėms reik biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Linetax,2012 08 18, 23:23]
Vanille fraise žiedai labai dideli ir pilni, jau pradėjo rausti
user posted image

Kelių metų šita gražuolė? Aš irgi tokią auginu pirmus metus, bet žiedai kitaip raudo, ne iš apačios į viršų kaip Jūsų, o visas žiedas ir nuo ten, kur daugiau gavo saulės. O dabar jau visai raudoni ir tokia negraži purvina spalva.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 08 20, 08:10)

Kelių metų šita gražuolė? Aš irgi tokią auginu pirmus metus, bet žiedai kitaip raudo, ne iš apačios į viršų kaip Jūsų, o visas žiedas ir nuo ten, kur daugiau gavo saulės. O dabar jau visai raudoni ir tokia negraži purvina spalva.

Ji pas mane antri metai, pernai pirkau jau su žiedeliais buvo, o šiemet priaugino daug naujų šakų ir žiedų krūvą. Hortenzija auga saulėtoje vietoje, žiedai pradeda rausti nuo apačios. Va tokia ji man pati gražiausia, paskui žiedai pasidaro ryškesni, tiesiog įgauna avietinę, gal kiek ir panašią į murziną spalvą.
Atsakyti
Happy zadejo nuotraukas ikels jau kadaaa bigsmile.gif akis praziurejau,nu niekaip nesulaukiu... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2012 08 20, 11:26)
Ji pas mane antri metai, pernai pirkau jau su žiedeliais buvo, o šiemet priaugino daug naujų šakų ir žiedų krūvą. Hortenzija auga saulėtoje vietoje, žiedai pradeda rausti nuo apačios. Va tokia ji man pati gražiausia, paskui žiedai pasidaro ryškesni, tiesiog įgauna avietinę, gal kiek ir panašią į murziną spalvą.

O negalima ,kad ji neraustu... blush2.gif gal trasu jai neduot(hortenzijom skirtu,o duot paprastu zydinciom gelem),kad spalvos nekeistu? Nu as cia gal nusisnekejau,nekreipiam demesio... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 22 rugpjūčio 2012 - 08:20
sveikos

o kodel manosios nesiruosi rausti.taip laukiu ...kaip zalsvos,taip zalsvos g.gif

user posted image
Atsakyti