Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 08 16, 13:08)
user posted image

Ar tikrai cia Grandiflora? ........pas mane irgi yra.....bel ziedai tankus ( kaip pas Limeligh)
g.gif g.gif
Cia labai panasu i Pink Diamond
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo profas: 16 rugpjūčio 2012 - 13:38
QUOTE(profas @ 2012 08 16, 15:31)
Ar tikrai cia Grandiflora? ........pas mane irgi yra.....bel ziedai tankus ( kaip pas Limeligh)
g.gif  g.gif  o gal pas mane ne ji?  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš auginau Grandiflorą, tai žiedynas tikrai kitoks buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2012 08 16, 14:31)
g.gif  g.gif
Cia labai panasu i Pink Diamond

Grandiflora, nebent man nesant kieme kas sukeitė krūmus biggrin.gif O jei rimtai, tai tasai tankumas nuo dirvos ir trąšų priklauso.
Atsakyti
Gaudvile gražūs krūmeliai. O jie iki dabar balti? Nekeičia spalvos žiedynai?
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2012 08 16, 14:18)
O kaip galima pridaiginti vijoklinę hortenziją? Pamačiau pas draugę, tai net selė nutyso kaip noriu verysad.gif

palik sakele vijoklines ant zemes pati sakneles isleis. tik kad auga ji letai....... yra sode jau gal 4 metai bet dar tik puse metro nuo zemes..... o sakeliu zemej irgi nemazai. tik nukrenta kokia atzala zek jau su saknimis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 16 rugpjūčio 2012 - 20:10
Gaudvile, bet tai kad pas Grandiflorą visi žiedukai sterilūs ar kaip ten jie vadinasi ir vienodo ilgio (na tie tokie platesni, ne kaip pūkučiai) , o taviškės ir sterilūs, ir fertilūs g.gif Ir šakos kažkaip kitaip atrodo - Grandifloras turiu šiuo metu keturias, bet visų pats žiedas apvalesnės, puresnės formos (panašesnis į Vanila Fraise), o taviškės pailgas, kūginis g.gif

Genėjimas ar dirvos struktūra aišku įtakoja augalą, bet jo žiedo forma gi negali nuo sąlygų taip smarkiai pasikeist g.gif Ir maniškių šiuo metu žiedai jau gan ryškiai avietiniai ax.gif

O perkant negalėjo būt etiketės sumaišytos g.gif mano kaimynė Žvėryno, augalų prekybos aikštelėje pirko dvi vienodas hortenzijas su vienodom etiketėm, o kai ėmė žydėt pasirodė absoliučiai skirtingi krūmai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2012 08 16, 21:07)
tik kad auga ji letai....... yra sode jau gal 4 metai bet dar tik puse metro nuo zemes..... o sakeliu zemej irgi nemazai. tik nukrenta kokia atzala zek jau su saknimis mirksiukas.gif

maniškių šakelės šiemet paaugo apie 40cm, bet įtariu kad ir palankūs metai prie to prisidėjo - vis gi buvo gan drėgna ax.gif Tikiuosi kad tvoros viršų, kaip esu sumaniusi, pasieks per kokius penkis metelius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 16 rugpjūčio 2012 - 21:30
Manoji šiandien:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajulita: 16 rugpjūčio 2012 - 21:32
QUOTE(Dajulita @ 2012 08 16, 20:50)

Ten praėjusio trečiadienio foto, stipriai vėliau žydėjimas prasidėjo, nei pas jus visas mirksiukas.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 08 16, 22:29)
Gaudvile, bet tai kad pas Grandiflorą visi žiedukai sterilūs ar kaip ten jie vadinasi ir vienodo ilgio (na tie tokie platesni, ne kaip pūkučiai) , o taviškės ir sterilūs, ir fertilūs g.gif Ir šakos kažkaip kitaip atrodo - Grandifloras turiu šiuo metu keturias, bet visų pats žiedas apvalesnės, puresnės formos (panašesnis į Vanila Fraise), o taviškės pailgas, kūginis  g.gif

Genėjimas ar dirvos struktūra aišku įtakoja augalą, bet jo žiedo forma gi negali nuo sąlygų taip smarkiai pasikeist  g.gif Ir maniškių šiuo metu žiedai jau gan ryškiai avietiniai  ax.gif

O perkant negalėjo būt etiketės sumaišytos g.gif  mano kaimynė Žvėryno, augalų prekybos aikštelėje pirko dvi vienodas hortenzijas su vienodom etiketėm, o kai ėmė žydėt pasirodė absoliučiai skirtingi krūmai  doh.gif
Papildyta:
maniškių šakelės šiemet paaugo apie 40cm, bet įtariu kad ir palankūs metai prie to prisidėjo - vis gi buvo gan drėgna  ax.gif Tikiuosi kad tvoros viršų, kaip esu sumaniusi, pasieks per kokius penkis metelius  g.gif

Matai, būčiau etiketėms seniai jau nurašius, bet ... Pirkau žydinčią ir vaizdas skiriasi kaip diena ir naktis. Beje, pernai pirkta Tardiva žydėjimo metu taip pat šiemet nepanaši į save.

Ai, tiesa, rodyta Vanilla Fraise gavo ilgai grojančių rododendrams skirtų trąšų, o Grandiflora tik kartą kalio magnezijos. Tai štai, pirmoji pernai atrodė kaip ir Grandiflora, o šiemet žiedynų dydis dvigubai didesnis ir 'tankesnis'. Be to, anksčiau netręšta Grandiflora neturėjo metinio prieaugio ir žiedynai buvo mažulyčiai, šiemet anksti pavasarį buvo nugenėtos ir vos kelius siekė, dabar ties smakru mirksiukas.gif

QUOTE(Dajulita @ 2012 08 16, 22:32)
Manoji šiandien:

graži tiek žydėjimo pradžioj, tiek dabar.
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 08 16, 21:32)
Manoji šiandien:

user posted image

user posted image

user posted image

adresa parasyk, atvaziuosiu su kastuvu.. triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 08 16, 19:50)

mano kur matei visi balti dar.keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 16, 22:29)
maniškių šakelės šiemet paaugo apie 40cm, bet įtariu kad ir palankūs metai prie to prisidėjo - vis gi buvo gan drėgna  ax.gif Tikiuosi kad tvoros viršų, kaip esu sumaniusi, pasieks per kokius penkis metelius  g.gif

vaa orai gal ir buvo palankus. reiks sode sakeles pamatuoti....
Atsakyti
Labai grazios jusu hortenzijos wub.gif

Nieks nebandet uzsisakinet is cia
Atsakyti