Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

QUOTE(Linetax @ 2012 06 06, 11:47)
Auginu Endles Summer hortenziją, kuri pirmą žiemą žiemojo pas mane. Na, aš jos nemulčiavau, nes prisiskaičiau, kad gerai žiemoja. Iš tiesų žiemojo gerai, dalis pirmamečių pumpurų išliko, išaugo nauji ir jie visi su žiedų užuomazgom bigsmile.gif  Turėtų gausiai žydėti.

Wow, super thumbup.gif Tada perku. Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Mano hortenzija lauke tai doh.gif Senos šakelės sėkmingai toliau neteikia vilties - juoduoja lapų pakraščiukai ir džiūna susiraitę, o naujos laikėsi normaliai. Ryt gal išeis nulėkt ,jei oras leis
Atsakyti
auginu endless summer, nepagailejau pries 2 metus 90 lt, ziemojo jau dvi ziemas. Niekuo nedengiu. Dabar jau pilna uzmegztu ziedynu, tuoj jau dziaugsiuos smile.gif dar pernai maximoj pirkau nukainotas Lemon lime, berods taip, tai labai dziaugiuosi ir dar ruzavai zydincia, ziedynas tsikampes formos. Ai, pirkau, kad po tris litus buvo, bet graziai zydejo, o po ziemos dar patankejo krumai, tai bus dar graziau. Beje, pernai isaknydinau endless summer sakele, velu rudeni ikisau i dirva, tingiu as zaisti su rusiais, galvojau, kad nusals, tai dzyn, bet, puikiai perziemoj nedengta sakele, o dabar jau pora nauju sakeliu isleidusi ir ziedyna suformavusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 06 09, 21:03)
Beje, pernai isaknydinau endless summer sakele, velu rudeni ikisau i dirva, tingiu as zaisti su rusiais, galvojau, kad nusals, tai dzyn, bet, puikiai  perziemoj nedengta sakele, o dabar jau pora nauju sakeliu isleidusi ir ziedyna suformavusi smile.gif

Aš taipogi prispaudžiau su akmenėliais porą šakelių įšaknydinimui, tikiuosi pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu jau po truputuką girtis, kad mano didžialapės hortenzijos vazonuose ima žydėt ir smagiausia, kad tai daro augaliukai, kurie buvo pirkti visai benumyriojantys už kelis litus, o dabar žiedų bus ir ne vienas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
pas mane dar nera ziedynu.sulapojusios gausiai,sekmingai visos trys ziema atlaike.gal dar biski anksti?
Atsakyti
Mumrikai kai grazu wub.gif maniskes parode po kelis lapelius taip ir stovi ant vietos verysad.gif jauciu kad jau is ju nieko nebebus verysad.gif
Atsakyti
Mumrikai, kokios gražios smile.gif

O manoji sėkmingai vysta - nebežinau ką su ja daryti. Pakalbėjau su ja , pasakiau , nepatinka , tai džiūk, daugiau su tavim nebedraugausiu. Žiūrėsiu, kas bus kai nuvažiuosiu, gal bus išsigandusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 14 birželio 2012 - 15:38
ačiūūūūūūūūūūvisoms labai labai wub.gif visos vazonuose augnačios hortenzijos jau su žiedais, tik iki pilno sužydėjimo dar įsibėgėt reikia biggrin.gif

QUOTE(girene @ 2012 06 14, 16:02)
pas mane dar nera ziedynu.sulapojusios gausiai,sekmingai visos trys ziema atlaike.gal dar biski anksti?

o kokios hortenzijos, didžialapės ar šluotelinės? Jei šluotelinės, tai dar tik ūglius šiemetinius jos auginasi, o jei didžialapės, tai jau žiedų užuomazgos turėtų matytis, nes jos ankščiau už šluotelines žydi - pastarosios tik vasaros antroj pusėj ar net vasaros pabaigoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 06 14, 15:42)
ačiūūūūūūūūūūvisoms labai labai wub.gif  visos vazonuose augnačios hortenzijos jau su žiedais, tik iki pilno sužydėjimo dar įsibėgėt reikia biggrin.gif
o kokios hortenzijos, didžialapės ar šluotelinės? Jei šluotelinės, tai dar tik ūglius šiemetinius jos auginasi, o jei didžialapės, tai jau žiedų užuomazgos turėtų matytis, nes jos ankščiau už šluotelines žydi - pastarosios tik vasaros antroj pusėj ar net vasaros pabaigoj g.gif

sluotelines.aa,vasaros pabaigoj?tai sulauksiu,nes tik pernai nemazos pirktos ir sodintos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 06 14, 17:38)
sluotelines.aa,vasaros pabaigoj?tai sulauksiu,nes tik pernai nemazos pirktos ir sodintos ax.gif

Mano šluotelinė , vakar apžiūrėjau jau krauna žiedynus, tiesa dar maži , o tai taip ilgai iki vasaros pabaigos ir nežydės ? g.gif Pernai tik pirkau, pirma žiema pas mane kai peržiemojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 06 18, 10:43)
Mano šluotelinė , vakar apžiūrėjau jau krauna žiedynus, tiesa dar maži , o tai taip ilgai iki vasaros pabaigos ir nežydės ?  g.gif  Pernai tik pirkau, pirma žiema pas mane kai peržiemojo  g.gif

pas mane ir pernai tik sodintos.jau matau uzuomazgas ziedynu
Atsakyti