Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

QUOTE(happy @ 2012 08 11, 11:31)

As tai vis mastau.. mano laipiojanti hortenzija 4-5 metai kaip beveik nezydi, nors
jau tikrai nemaza.. ir siaip vesli grazi.. Jei kitais metais ji nezydes, rausiu ja lauk  doh.gif  Kiek galima laukt, doh.gif

Vijoklinę prieš 2 m. pasodinau 5 cm, taip ir nepaaugo nei vieno cm doh.gif Tiesiog neįtikėtina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 11, 11:41)
Vijoklinę prieš 2 m. pasodinau 5 cm, taip ir nepaaugo nei vieno cm doh.gif Tiesiog neįtikėtina blink.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 11, 12:41)

užsispyrėlė kokia g.gif gal jai reikia įsitvirtint, gal šaknų daug auginasi, kad po to staigiai galėtų spurtuot g.gif

aš saviškę dalinau į kelis gabalus, per tris metus sugebėjau tris kartus persodint (dabar jau manau, kad į nuolatinę vietą biggrin.gif ), bet kasmet paaugdavo maždaug po 30cm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 11, 13:59)
užsispyrėlė kokia  g.gif  gal jai reikia įsitvirtint, gal šaknų daug auginasi, kad po to staigiai galėtų spurtuot g.gif

aš saviškę dalinau į kelis gabalus, per tris metus sugebėjau tris kartus persodint (dabar jau manau, kad į nuolatinę vietą biggrin.gif ), bet kasmet paaugdavo maždaug po 30cm  rolleyes.gif

Bet ilgiau jau nelauksiu, tik galvoju - ją išmesti ar dar bandyti persodinti į kitą vietą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 11, 13:10)
Bet ilgiau jau nelauksiu, tik galvoju - ją  išmesti ar dar bandyti persodinti į kitą vietą unsure.gif

Pabandyk persodint - gal jai tik to ir tetrūksta mirksiukas.gif Išmest juk visada spėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 11, 13:10)
Bet ilgiau jau nelauksiu, tik galvoju - ją  išmesti ar dar bandyti persodinti į kitą vietą unsure.gif

As viena kruma,kuris vis sirgdavo užkresdavo kitus krumus man pagasdinau... biggrin.gif Nu tikrai atsibodo jis man...su drauge taip salia jo stovedama,kalbejau,kad kitais metais as ji iskertu viskas,tegu tik apserga blush2.gif Ir ka jus manot jis nesusirgo... bigsmile.gif Tai nz mistika kazkokia,nelabai tikiu tokiais dalykais,bet pabandyk,gal ir tau pavyks biggrin.gif

Sory kad taip isiverziau blush2.gif Laba visosm 4u.gif ,skaitineju vis,bet neprisijungiu paplepet,o kad ir nelabai kuo turiu pasigirt...Siuo metu uzsisakiau 7 hortenzijas,tai labai laukiu,bandysiu ir as augint,...nes kai pamaciau pas pažystama sode tokiu hortenziju,ji is Vokietijos prisivezus...tai vos nenugriuvau,tai ir man prireike... biggrin.gif blush2.gif

Užsisakiau iš čia ,jaučiu brangokai mokėjau,idomu kokio dydžio plensiukus man atsius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2012 08 12, 12:36)
As viena kruma,kuris mirksiukas.gif  vis sirgdavo užkresdavo kitus krumus man pagasdinau... biggrin.gif Nu tikrai atsibodo jis man...su drauge taip salia jo stovedama,kalbejau,kad kitais metais as ji iskertu viskas,tegu tik apserga blush2.gif  Ir ka jus manot jis nesusirgo... bigsmile.gif Tai nz mistika kazkokia,nelabai tikiu tokiais dalykais,bet pabandyk,gal ir tau pavyks biggrin.gif

Sory kad taip isiverziau blush2.gif Laba visosm 4u.gif ,skaitineju vis,bet neprisijungiu paplepet,o kad ir nelabai kuo turiu pasigirt...Siuo metu uzsisakiau 7 hortenzijas,tai labai laukiu,bandysiu ir as augint,...nes kai pamaciau pas pažystama sode tokiu hortenziju,ji is Vokietijos prisivezus...tai vos nenugriuvau,tai ir man prireike... biggrin.gif  blush2.gif

Užsisakiau iš [url=http://http://www.daugiametes.lt/inde bigsmile.gif x.php?orderby=product_cdate&DescOrderBy=ASC&Itemid=58&option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=128&manufacturer_id=0&keyword=&keyword1=&keyword2=&limit=50&limitstart=0]čia[/url] ,jaučiu brangokai mokėjau,idomu kokio dydžio plensiukus man atsius... g.gif

Erilukaha labas
Gausi normalaus dydzio augalus, as is ju pirkau paskutine savo hortenzija, tiesa pirkau pas juos gyvai medelyne.. Tai maciau visus augalus, jie pakankamai dideli, ne pliancu lygio.. Jie is to medlyno atrinkineja uzsakymus ir siuncia pastu.. Prifotkinau kieme savo hortenzijas,jei vakar netimgesiu ikelsiu nuotraukas pasivaidenti..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 08 12, 14:26)
Erilukaha labas 
Gausi normalaus dydzio augalus, as is ju pirkau paskutine savo hortenzija, tiesa pirkau pas juos gyvai medelyne.. Tai maciau visus augalus, jie pakankamai dideli, ne pliancu lygio.. Jie is to medlyno atrinkineja uzsakymus ir siuncia pastu.. Prifotkinau kieme savo hortenzijas,jei vakar netimgesiu ikelsiu nuotraukas pasivaidenti..

Labuka happy,malonu matyt pazystamus veidus 4u.gif Nu lauksiu labai as tu plenciuku savo tongue.gif Gyvai jei nuvaziuociau tai gal ir izvaziuot negaleciau... doh.gif Cia kaip su viendienem ar vilkdalgiais kokiais...liga nepagydoma... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2012 08 12, 13:59)
Labuka happy,malonu matyt pazystamus veidus 4u.gif Nu lauksiu labai as tu plenciuku savo tongue.gif Gyvai jei nuvaziuociau tai gal ir izvaziuot negaleciau... doh.gif Cia kaip su viendienem ar vilkdalgiais kokiais...liga nepagydoma... biggrin.gif

mano liga bijunai, hortenzijos ir visos viksvos.. doh.gif Dar dabar turiu nepasodintas dvi hortenzijas ir viena viksva, vaikstau is kampo i kampa ir nerandu jom vietos..
Nu iki rudens gal surasiu..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 08 12, 15:53)
mano liga bijunai, hortenzijos ir visos viksvos.. doh.gif  Dar dabar turiu nepasodintas dvi hortenzijas ir viena viksva, vaikstau is kampo i kampa ir nerandu jom vietos..
Nu iki rudens gal surasiu..

biggrin.gif prajuokinai...As tai turiu viendieniu kelias,tai irgi galvos skausmas doh.gif neskaitant to kad symet jau gal 20 pasodinau...sia savaite turi atvezt dar kokiu 10 doh.gif vieni ir kiti panasiai...nz kur as jas sodinsiu...dziaugiuos bent vilkdalgius visus jau susodinau...O bijuno irgi va laukiu vieno riužavo ir balto,o is cia kur pirkau hortenzijas,papirkau kazkoki lašišini... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos ...prisijungiu ir as prie hortenzeju fanatikiu klubo. Pakerejo ir mane sis augalas. Praeitais metais buvo pirmasis darbas su jom......pasodinau kaip gyvatvore ir siemet jos man atsidekojo smile.gif
Nuotraukos darytos liepos pabaigoje
user posted image
user posted image
o cia medelio forma...tik fonas uz medelio kolkas nikoks ax.gif
user posted image
o cia iskritusios Vaniles.....po zydejimo reiks smarkiai turbut patrumpinti
user posted image

Turiu kelis klausimus jau senbuvem-zinovem.....
Kuri veisle is sluoteliniu anksciausiai zydi ?
Kuri is visu veisliu geriausiai pakencia seseli ? o kuri saule ?

Turiu svajone....tureti didele kliomba is hortenziju....tik dar nezinau kaip tai graziai padaryti biggrin.gif gal kas kur matet ? pasidalinkite ax.gif

Atsakyti
Kokia graži hortenzijų gyvatvorė wub.gif wub.gif wub.gif
Vanilės pas mane irgi žiedų neišlaiko, tik pas mane jau visai raudonos.
Atsakyti