Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

Noriu pasidžiaugti ružavos hortenzijos žiedu, nes dar tokio dydžio nei viena nebuvo užauginusi. Nežinau ar tik matosi, koks jis didelis.
user posted image
Ir šluotelinė hortenzija dažosi ružavai. Šita irgi labai džiaugiuosi, nes tik pirmametė, o tiek daug žiedų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 07 25, 20:48)
Noriu pasidžiaugti ružavos hortenzijos žiedu, nes dar tokio dydžio nei viena nebuvo užauginusi. Nežinau ar tik matosi, koks jis didelis.

įspūdingas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 07 25, 21:48)

Kokios gražios bigsmile.gif Žiedai tikrai įspūdingi wub.gif
O šluotelinė kuo vardu?
Atsakyti
Vanille fraise

Atsakyti
Astaite- ispudingi ziedai.. bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ar papildomai kuo nors laistote, kad butų intensyvesnė spalva? 4u.gif
Atsakyti
Visų wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
O čia manosios:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Mėlynai pražysta patręšus specialiomis trąšomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 07 26, 17:05)
Ar papildomai kuo nors laistote, kad butų intensyvesnė spalva? 4u.gif

Aš lieju hortenzijų trąšomis, manau, kad jos paryškina spalvą, nes mama nelieja, tai labai blanki ružava beveik balta.
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 07 27, 02:56)
Visų wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O čia manosios:

Mėlynai pražysta patręšus specialiomis trąšomis rolleyes.gif

Gražios, ypač mėlynoji wub.gif Čia jau Jūs pati tręšėte spec.trąšomis? ax.gif
Atsakyti
ogogo, žiedo dydis - palyginti su jūsų ranka foto doh.gif . PASAKA.
Mergaitės, o ar galima hortenzijos šakelę nuskynus prisiauginti - įšaknydinti.Davė labai gražios , tai nežinau ar bandyti? Sesė pernai bandė paprastąją - įikišo į žemę ir ta prigijo. Bet man davė šluotelinę ta balta, o po to nusidažo rožine spalva
Atsakyti
tiesiog nuostabios visų hortenzijos - ir dydis, ir spalvos, ir žiedų forma wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Juračiuks @ 2012 07 27, 16:58)
ogogo, žiedo dydis - palyginti su jūsų ranka foto  doh.gif . PASAKA.
Mergaitės, o ar galima hortenzijos šakelę nuskynus prisiauginti - įšaknydinti.Davė labai gražios , tai nežinau ar bandyti? Sesė pernai bandė paprastąją - įikišo į žemę ir ta prigijo. Bet man davė šluotelinę  ta balta, o po to nusidažo rožine spalva

man asmeniškai šluotelinės hortenzijos kol kas kietas rieštėlis dauginimui - antri metai bandau ir rezultatai ne kokie - pernai iš gal 20 šakelių nė viena neprigijo, o šiemet iš draugų ir pažįstamų prisirankiojau gal 30 šakelių (ir skyniau rekomenduojamu laiku, birželio pabaigoj-liepos pradžioj pusiau sumedėjusias jaunas šakeles) - du trečdaliai iš jų jau galus atidavė, o kitos kol kas neaiškios g.gif manau daug paprasčiau būtų su šakelių prilenkimu ir prikasimu g.gif bet gal čia tik aš tokia nemokša rolleyes.gif

didžialapių dauginimas man nepalyginamai paprastesnis ir rezultatai beveik visad teigiami thumbup.gif
Atsakyti