Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos III tema

Tęsiame pokalbius apie auginamas hortenzijas 4u.gif
user posted image

I tema
II tema
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 30, 08:41)
dėkui  wub.gif  pirkau pernai rudenį Gariūnų Maximoj prieš pat lauko prekybos aikštelės uždarymą, kai dauguma gėlių labai nukainuotos buvo, bet ir vaizdelis jų jau buvo ne koks doh.gif

Vadinasi esi gera gėlininkė,kad mokėjai taip išpuoselėti hortenzijąsmile.gif
Atsakyti
Kokios gražios, norėčiau tokių turėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 06 01, 08:46)
[Vadinasi esi gera gėlininkė,kad mokėjai taip išpuoselėti hortenzijąsmile.gif

wub.gif mėgėja esu, bet stengiuosi ir kol kas pastangos atsiperka thumbup.gif

kaip smagu matyt ir savo hortenziją į iliustracijas papuolusią - labai dėkui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 06 01, 09:42)
wub.gif  mėgėja esu, bet stengiuosi ir kol kas pastangos atsiperka  thumbup.gif

kaip smagu matyt ir savo hortenziją į iliustracijas papuolusią - labai dėkui  wub.gif

pažiūrėjau tavo visas grožybes wub.gif Žinai šaunuolė tu,tiek namų aplinka,tiek aplinka namo viduje įspūdinga,tvarkinga ir skoninga,ne kiekvienas turi tokią gyslelę bigsmile.gif (čia aš apie save)
Atsakyti
Aš savo hortenziją persodinau į lauką, kažkas nepatinka jai. Nulinko šakelės ir lapelių pakraščiai juoduoja ir sukas. Kaži ,ką blogai padariau?
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 01, 10:54)
Aš savo hortenziją persodinau į lauką, kažkas nepatinka jai. Nulinko šakelės ir lapelių pakraščiai juoduoja ir sukas. Kaži ,ką blogai padariau?

Kokia jos kelione prieš persodinant? Ar pabuvo lauke?prieš tai/
Manoji prieš kelionę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 06 01, 21:03)
Kokia jos kelione prieš persodinant? Ar pabuvo lauke?prieš tai/

Aš ją grūdinau balkone. Rodos buvo neblogai viskas g.gif . Tik manoji mažesne, tokia kaip jūsų tos mažosios šakelės smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien maksimkoj nupirkau hortenzija, nieko gero nebuvo parasyta tik Hydrangea macrophylla. Ji jau zydi, kaip man toliau su ja elgtis?? blush2.gif Auga mazame vazonely, kur ja deti rudeni, ziema, is anksto aciu visoms atsakiusioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 01, 10:54)

O šalnų negalėjo gauti? Ką čia su jom blogai padarysi: pasodinti, laistyti, patręšti ax.gif Mažu, sureagavo į persodinimą g.gif Turėtumėt stebėti, kas toliau darysis.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 06 01, 22:51)
O šalnų negalėjo gauti? Ką čia su jom blogai padarysi: pasodinti, laistyti, patręšti ax.gif Mažu, sureagavo į persodinimą g.gif Turėtumėt stebėti, kas toliau darysis.

Ačiū, na, nebuvo šalnų pas mus. Ir pasodinta prie pavėsinės - šilta , saugu..., stebiu, kol kas nieko gero. Kažkas jai nepatinka. Gal bandysiu patręšti - mažu norisi naujoj vietoj? Na, matysiu kaip bus toliau.
Atsakyti
Sveikos,
ar kas nors auginate kurią iš EndlessSummer hortenzijų per žiemą lauke? Rašo, kad žydi ant pirmamečių ir antramečių stiebų. Jei aš jos nedengčiau, tai turbūt žydėtų tik ant pirmamečių, ar normalus tas žydėjimas būtų, gal mažai žiedų ant tų pirmamečių sukrautų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2012 06 06, 10:00)
Sveikos,
ar kas nors auginate kurią iš EndlessSummer hortenzijų per žiemą lauke? Rašo, kad žydi ant pirmamečių ir antramečių stiebų. Jei aš jos nedengčiau, tai turbūt žydėtų tik ant pirmamečių, ar normalus tas žydėjimas būtų, gal mažai žiedų ant tų pirmamečių sukrautų  g.gif

Auginu Endles Summer hortenziją, kuri pirmą žiemą žiemojo pas mane. Na, aš jos nemulčiavau, nes prisiskaičiau, kad gerai žiemoja. Iš tiesų žiemojo gerai, dalis pirmamečių pumpurų išliko, išaugo nauji ir jie visi su žiedų užuomazgom bigsmile.gif Turėtų gausiai žydėti.
Atsakyti