Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Carpe diem @ 2012 07 22, 15:00)
O ką planuojate per pačią ceremoniją daryti su žiedais, kur juos dėti? Pagalvėlė, dėžutė, lekštutė ar kaip?  g.gif aš jau nebesugalvoju, nes pagalvėlės pabodusios  g.gif

Mes paprasem floristes, kad padarytu ale "pagalvele" is gyvu geliu smile.gif Pagalveles man niekad nebuvo grazu, nes gal ju graziu nerandu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 07 21, 21:35)
Mums juvelyras žiedus iškart dėžutėj atidavė smile.gif

QUOTE(varliuska @ 2012 07 22, 13:41)
drinks_cheers.gif Musiskis juvelyras mums irgi su dezute atidave  smile.gif

Na, mums turbut nelabai pasisekė, nes juvelyras be dėžutės atidavė.

O ką planuojate per pačią ceremoniją daryti su žiedais, kur juos dėti? Pagalvėlė, dėžutė, lekštutė ar kaip?  g.gif aš jau nebesugalvoju, nes pagalvėlės pabodusios  g.gif

Man irgi aktualus klausimas.
Nepatinka man jokios pagalvėlės, žiedų dėjimas į gėles. Ne mano skonio tiesiog.

Kas jau apturėjo šventę, pasidalinkit patirtimi - kunigui reikia duoti žiedus dėžutėje ar galima be nieko? Jis atrodo deda žiedus ant tokio padėkliuko šventinti. g.gif
Atsakyti
Geriausiai Rotušėje - ten nereikia galvoti, kur dėti žiedus. Padeda ant medinio padėkliuko, ir viskas smile.gif

Šiaip, jei eičiau į bažnyčią, tai žiedus dėčiau ant gyvų gėlių. Juk būna kad ir labai plačiai prasiskleidę rožės ar lelijos smile.gif Arba galima pasidaryti tarsi pagalvėlę iš ramunių ar kitokių gėlių žiedų. smile.gif

Nors kam nepatinka tokie dalykai, gi paprasčiausiai galima žiedus laikyti dėžutėje. Nebūtina jų kažkaip "eksponuoti" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Era_Tėja: 22 liepos 2012 - 17:45
Kadangi čia daugiausia kalbama apie Vilniaus ir Kauno juvelyrines pasisakysiu ir aš. Mes Šiauliuose ieškojom, kur pasidaryti žiedus. Gaminomės "Praboje". Rezultatu likome labai labai patenkinti thumbup.gif Vėlavo padaryti apie savaitę, bet nestresavome, nes laiko dar buvo likę. Aptarnavimas labai geras, žiedai tvirti, suteikė reikiamos informacijos. smile.gif
Atsakyti

Mes dėsim ant pagalvėlės, kadangi juos neš su maži vaikai smile.gif
Ir dar kaspinėliais pririšim (jie yra pagalvėlės dekoracija), nes baisu, kad paskui netektų tų žiedų po bažnyčią ieškoti, maža kas biggrin.gif
Galvojom ir apie gyvų žiedų/gėlių pagalvėlę, bet tada su žiedų tvirtinimu problemos g.gif

Jei nebūtų kas neša, būtume paprasčiausiai kunigui padavę, kiek teko dalyvauti bažnytinėse ceremonijose, jie turi tokias lėkštutes specialiai žiedams padėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 liepos 2012 - 21:30
QUOTE(ineffable @ 2012 07 22, 20:16)
Kadangi čia daugiausia kalbama apie Vilniaus ir Kauno juvelyrines pasisakysiu ir aš. Mes Šiauliuose ieškojom, kur pasidaryti žiedus. Gaminomės "Praboje". Rezultatu likome labai labai patenkinti  thumbup.gif Vėlavo padaryti apie savaitę, bet nestresavome, nes laiko dar buvo likę. Aptarnavimas labai geras, žiedai tvirti, suteikė reikiamos informacijos. smile.gif

Mes ir Siauliuose ieskojom,tai kiek praejom pro visas labiausia patiko pas Kleismanta. Likom labai patenkinti ir dave netgi viso gyvenimo garantija ziedams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 07 22, 22:30)
Mes dėsim ant pagalvėlės, kadangi juos neš su maži vaikai smile.gif
Ir dar kaspinėliais pririšim (jie yra pagalvėlės dekoracija), nes baisu, kad paskui netektų tų žiedų po bažnyčią ieškoti, maža kas biggrin.gif
Galvojom ir apie gyvų žiedų/gėlių pagalvėlę, bet tada su žiedų tvirtinimu problemos g.gif

Jei nebūtų kas neša, būtume paprasčiausiai kunigui padavę, kiek teko dalyvauti bažnytinėse ceremonijose, jie turi tokias lėkštutes specialiai žiedams padėti smile.gif

Mūsų žiedus neš irgi mažas berniukas, būsimojo vyro krikštasūnis smile.gif Ir jie bus ant pagalvėlės, kurią gaminu savo rankomis, nes man tai yra labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau pagamino musu ziedukus wub.gif
Mes irgi duosim su pagalvele 4u.gif man taip graziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 07 22, 21:30)

Taip, prieš ceremoniją paduodi kunigui ir jis žiedus padeda ant tokio padėkliuko, ten šventina žiedus, o tada nuo jo įmama ir dedama ant piršto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 23 liepos 2012 - 14:47
Mes žiedus iš juvelyrės pasiėmėm jau su dėžute, tai ją paduosim kunigui, o jis jau kur padės: ant lėkštutės, ant padėklo ar ant delno laugh.gif tai ten ir bus 4u.gif
user posted image
tokie va mūsų žiedai. Nepykite už kokybę blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2012 07 19, 13:53)
mes siandien jau pasiemem savuosius auksinius dirbinius...  wub.gif
Gaminomes Vilniuje pas juvelyra pas kuri gaminosi bent keletas musu artimu giminaiciu, na tai kaip sakant teseme tradicija ir mes smile.gif Likome tikrai labai patenkinti tiek ziedais tiek aptarnavimu. Daveme savo aukso (nenesiojami dirbiniai ir man regis buvo kazkiek nuo dantuko...), zodziu mokejome tik uz darba ir tikrai galiu rekomenduoti geriau gamintis ziedus nei pirktis.
Musu ziedai klasikiniai be jokiu akmenuku, bet abu kai su busimuoju pamateme, lygiai tokie patys kaip paveiksliuke...  wub.gif  wub.gif

user posted image

O kurioj vietoj tas juvelyras? Gal kas esate Rotundo gatvėje darę?
Atsakyti
QUOTE(doweaa @ 2012 07 25, 10:06)
O kurioj vietoj tas juvelyras? Gal kas esate Rotundo gatvėje darę?

Rotundo gatvėj MB sesuo darosi visada, jai arti darbo. Visai patinka jai ten, bet brangoka, sakė g.gif tik va nežinau, ką tas "brangoka" reiškia, galiu paklausti atsiliepimų mirksiukas.gif

sutinku, kad geriau yra gamintis, negu pirktis, jei turite metalo laužo thumbup.gif mes taip pat perlydėm aukso dirbinius ir pasigaminom savuosius wub.gif
Atsakyti