QUOTE(dovilee.s @ 2013 03 09, 17:36)
Sveikos merginos, mes jau turime savo ziedelius.Neskaiciau visos temos, nzn ar buvo paminetas juvelyras Kaune Mindaugas Juodis.Jis mums padare is musu aukso, pasakem mazdaug kokio norim, jis dar kai ka patare ir tikrai likom lb patenkinti jo darbu.Superrr
negirdejau apie sita juvelya. rodykit ziedelius
gal jo puslapis koks yra?
Papildyta:
QUOTE(sepultura @ 2013 03 09, 17:52)
apsigooglinau padirodo pazystu ji is bendru vakareliu
labai norisi pamatyt jusu ziedukus. man jo darbai labai idomus,bet tuo paciu ir labai keisti. dar negaleciau nesioti jo papuosalu.
QUOTE(sepultura @ 2013 03 09, 15:58)
negirdejau apie sita juvelya. rodykit ziedelius
Papildyta:
labai norisi pamatyt jusu ziedukus. man jo darbai labai idomus,bet tuo paciu ir labai keisti. dar negaleciau nesioti jo papuosalu.
Papildyta:
nuotraukos nepasidariau, o mes dabar ne Lietuvoje grysim jau tik I vestuves birzelio men.manau jis tikrai padarys kokio paprasysit
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 12, 14:06)
Darytis reiketu, nemanau, kad kazkokia stebuklinga kaina siaip butu, juk ziedai kaip ziedai
QUOTE(dovilee.s @ 2013 03 09, 15:36)
Sveikos merginos, mes jau turime savo ziedelius.Neskaiciau visos temos, nzn ar buvo paminetas juvelyras Kaune Mindaugas Juodis.Jis mums padare is musu aukso, pasakem mazdaug kokio norim, jis dar kai ka patare ir tikrai likom lb patenkinti jo darbu.Superrr
Čia gal juvelyras, kuris turi parduotuvę ir dirbtuves Tvirtovės alėjoje? Kažkaip tai užkrito vardas to juvelyro (o kažkoks panašus yra). Bet jeigu čia tas pats iš Tvirtovės alėjos, tai jis ir mums žiedelius gamino. Nuvažiavome pas jį su nuotraukomis parodyti, ko norime. Tik šiek tiek pakoreguoti prašėme pagal mumis (t.y. pakeisti kas nepatiko). Padarė tikrai idealiai Dar įdomumo dėlei su tomis pačiomis nuotraukomis važiavome į "Auksinį velniuką" paklausti kiek kainuotų vieno žiedo gamyba, tai užlankstė kainą vos ne dvigubai (tiksliau, net šiek tiek daugiau)
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 12, 15:06)
Mes juvelyrui būtent šią nuotrauką ir nešėme tik mano žiedukas ne su 5, bet su 3 akutėmis su savo auksu sumokėjome 600 Lt manau, kad tikrai nedaug, nors darbo kokybe irgi nesam patenkinti, gerai, kad yra laiko tvarkyti
QUOTE(odes @ 2013 03 12, 22:14)
Mes juvelyrui būtent šią nuotrauką ir nešėme tik mano žiedukas ne su 5, bet su 3 akutėmis su savo auksu sumokėjome 600 Lt manau, kad tikrai nedaug, nors darbo kokybe irgi nesam patenkinti, gerai, kad yra laiko tvarkyti
o kas negerai?ka taisysite?
QUOTE(odes @ 2013 03 12, 23:14)
Ta prasme tvarkyti?
Jeigu didinti/mazinti, tai ar juos galima?
Musu labai panasus
QUOTE(Renalta @ 2013 03 13, 10:27)
o kas negerai?ka taisysite?
QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 14, 17:35)
Reikia juos gerai nušlifuoti, nes dabar toks įspūdis, kad tas išvis nedaryta ir toks nekruopštumas matosi, tai reikia pablizginti. Mes vakare pasiėmėm, labai stipriai vėlavom, tai gerai neapsižiūrėjom ir tas nekrito į akis, bet grįžus namo kai pradėjom tyrinėti, tai vaje, kaip pasistebi
Be to, šiek tiek abejoju dėl savo dydžio, nes kai ėjome į primatavimus, lyg ir viskas buvo ok ir net nekilo mintis, kad per mažas, bet dabar kažkaip bijau, kad vasarą gali veržti dėl didinimo/mažinimo, tai juvelyras sakė, kad žiedams su akutėmis tai negerai, bet jei man reikėtų nežymiai, tik puse dydžio, tai tikrai įmanoma. Tikiuosi, kai reikės tai daryti, vis dar tą patį sakys