visiskai paprasti, klasikiniai...
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 12, 21:23)
Musu kazkas panasaus, tik tiek, kad mano virsuje ispjauta tokia kaip v raide, kad suzadetuviu ziedas sedetu kartu, o maniskio krastai nuslifuoti norejau deimanto mazo, bet netiko... nes suzadetuviu ziedo deimantas toks biski didokas, tai jokiu pagrazinimu nedejau... bet kai matavausi atrodo super
man visiskai jokios akutes nepatinka ir jokie pagrazinimai... kazkaip vestuvinis turi buti toks ir nekitoks...
o jau kiti ziedai, kad ir su n karatu deimantu...
aisku cia tik mano skonis toks...
o labai butu idomu pamatyti jusu ziedukus, kaip tas suzadetuviu ziedas isikomponuoja....
o labai butu idomu pamatyti jusu ziedukus, kaip tas suzadetuviu ziedas isikomponuoja....
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 12, 21:55)
man visiskai jokios akutes nepatinka ir jokie pagrazinimai... kazkaip vestuvinis turi buti toks ir nekitoks...
galesiu pasirodyti tik pries pat vestuves, nes nusprendem palikti juvelyrinej iki vestuviu del tos pacios priezasties, nes visi nores pamatyti galiu parodyti tik suzadetuviu zieda
o kas liecia didziausius deimantus ir as nenorejau... net saviskio prasiau, kad neislaidautu ir nepirkti didelio... norejau mazo paprasto... ir vestuviniai ziedai su daug deimantu nepatinka... man musu variantas pats paciausias
smagu girdet, kad jusiskis jums pats paciausias ir nekyla jokiu dvejoniu...
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 12, 22:55)
Va ir radau atsakymą į savo klausimą - pas tave deimantukų briaunoje nėra
Man irgi gražūs lygūs paprasti vestuviniai žiedai, tačiau ant savo piršto tokio neįsivaizdavau, tad pasirinkom kitokį variantą.
pasirodyk koki
Papildyta:
grazus.... o kokio storio ziedelis?
Papildyta:
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 07 11, 16:13)
sveikos,
kaip kazkada zadejau jau po sventes pasirodau su musu ziedais.
gaminti Carisma salone Vilniuje, pagal individualu uzsakyma. prie aukscio ir svorio jau pripratom, kaina gavosi ziedu didele, bet rezultatu esam labai patenkinti.
sekmes visoms beieskancioms!
kaip kazkada zadejau jau po sventes pasirodau su musu ziedais.
gaminti Carisma salone Vilniuje, pagal individualu uzsakyma. prie aukscio ir svorio jau pripratom, kaina gavosi ziedu didele, bet rezultatu esam labai patenkinti.
sekmes visoms beieskancioms!
grazus.... o kokio storio ziedelis?
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 12, 22:23)
labai man klasikiniai patys pačiausi
musu siuo metu gaminami tokie
Sveiki,
pradedam ruoštis savai šventei ir galvojam apie žiedelius, galbūt kas nors turite volframo žiedus? mums jie gražūs ir patinka, tvirtesni už auksą, nesibraižo ir panašiai.. tik taip nedrąsu, nes jis nėra taurus metalas ir nėra jie iš bragiųjų, o svarbiausia, kad gamina tik vienoj vietoj Vilniuje..
pradedam ruoštis savai šventei ir galvojam apie žiedelius, galbūt kas nors turite volframo žiedus? mums jie gražūs ir patinka, tvirtesni už auksą, nesibraižo ir panašiai.. tik taip nedrąsu, nes jis nėra taurus metalas ir nėra jie iš bragiųjų, o svarbiausia, kad gamina tik vienoj vietoj Vilniuje..
O cia is taupumo ta volframa renkates?