Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

visiskai paprasti, klasikiniai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 12, 21:23)

Musu kazkas panasaus, tik tiek, kad mano virsuje ispjauta tokia kaip v raide, kad suzadetuviu ziedas sedetu kartu, o maniskio krastai nuslifuoti smile.gif norejau deimanto mazo, bet netiko... nes suzadetuviu ziedo deimantas toks biski didokas, tai jokiu pagrazinimu nedejau... bet kai matavausi atrodo super wub.gif
Atsakyti
man visiskai jokios akutes nepatinka schmoll.gif ir jokie pagrazinimai... kazkaip vestuvinis turi buti toks ir nekitoks... ax.gif

o jau kiti ziedai, kad ir su n karatu deimantu...
aisku cia tik mano skonis toks...

o labai butu idomu pamatyti jusu ziedukus, kaip tas suzadetuviu ziedas isikomponuoja.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 12, 21:55)
man visiskai jokios akutes nepatinka  schmoll.gif  ir jokie pagrazinimai... kazkaip vestuvinis turi buti toks ir nekitoks...  ax.gif

o labai butu idomu pamatyti jusu ziedukus, kaip tas suzadetuviu ziedas isikomponuoja.... ax.gif

galesiu pasirodyti tik pries pat vestuves, nes nusprendem palikti juvelyrinej iki vestuviu del tos pacios priezasties, nes visi nores pamatyti ax.gif galiu parodyti tik suzadetuviu zieda smile.gif

o kas liecia didziausius deimantus ir as nenorejau... net saviskio prasiau, kad neislaidautu ir nepirkti didelio... norejau mazo paprasto... ir vestuviniai ziedai su daug deimantu nepatinka... man musu variantas pats paciausias wink.gif
Atsakyti
smagu girdet, kad jusiskis jums pats paciausias ir nekyla jokiu dvejoniu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 12, 22:55)
man visiskai jokios akutes nepatinka  schmoll.gif  ir jokie pagrazinimai... kazkaip vestuvinis turi buti toks ir nekitoks...  ax.gif

Va ir radau atsakymą į savo klausimą - pas tave deimantukų briaunoje nėra smile.gif
Man irgi gražūs lygūs paprasti vestuviniai žiedai, tačiau ant savo piršto tokio neįsivaizdavau, tad pasirinkom kitokį variantą.
Atsakyti
pasirodyk koki ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 07 11, 16:13)
sveikos,
kaip kazkada zadejau jau po sventes pasirodau su musu ziedais.
gaminti Carisma salone Vilniuje, pagal individualu uzsakyma. prie aukscio ir svorio jau pripratom, kaina gavosi ziedu didele, bet rezultatu esam labai patenkinti.
user posted image
user posted image

sekmes visoms beieskancioms!  4u.gif

grazus.... o kokio storio ziedelis?
Atsakyti
kadangi comfort islenkimas tai storiausioj vietoj 3.3mm

[quote=Norvegiska_slywa,2012 07 12, 23:34]
pasirodyk koki ax.gif
Papildyta:
grazus.... o kokio storio ziedelis?
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 12, 22:23)
labai wub.gif
man klasikiniai patys pačiausi
Atsakyti
musu siuo metu gaminami tokie user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegele: 14 liepos 2012 - 19:57
Sveiki,
pradedam ruoštis savai šventei ir galvojam apie žiedelius, galbūt kas nors turite volframo žiedus? smile.gif mums jie gražūs ir patinka, tvirtesni už auksą, nesibraižo ir panašiai.. tik taip nedrąsu, nes jis nėra taurus metalas ir nėra jie iš bragiųjų, o svarbiausia, kad gamina tik vienoj vietoj Vilniuje.. smile.gif
Atsakyti
O cia is taupumo ta volframa renkates?
Atsakyti