Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(lilijyte @ 2013 03 05, 13:55)
o ką reiškia "rūdžiuotas"?

Manau panelė turėjo omenyje nedengtas rodžiu. Nes šeip baltas auksas nėra toks šviesus ir baltas, kaip parduoda, jis yra dengiamas rodžiu. O natūralus, nedengtas baltas auksas yra toks vos vos geltonas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikara @ 2013 03 06, 18:19)
Kiekvienam savo smile.gif Jei zmones nenori bendrauti per atstuma, tai atvaziuoja ir is kito miesto ir derina asmeniskai. Manau, kad del tokio dalyko, kuris tau liks visam gyvenimui, verta ir pasistengti. Bet jei ir cia iskyla problema, tada patariu geriau nueiti i parduotuve ir nusipirkti. smile.gif

Dabar jau nusivaziavot i lankas biggrin.gif biggrin.gif ziedelius dauguma jaunuju specialiai vaziuoja uzsisakyti/pirkti i mazesnius miestus, nes taip iseina pigiau biggrin.gif
As sakiau, kad nepatariu niekam pirkti ziedus uzsisakius internetu arba kaip jus siulot sudereti viska el. pastu ar telefonu, nes 99 %, kad gavus ziedelius bus asaru pakalne ax.gif
Ties tuo ir baigiam 4u.gif

Papildyta:
sepultura 4u.gif

o nebus, kad isigijus kita ziedeli, po pusmecio vel uzsimanysit naujo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mes moterys jau tokios esam, kad mums greit pabosta ir norisi pasikeisti. As savo ziedeli nesioju 7 menesius, bet ir man buna, kad jis nebepatinka biggrin.gif biggrin.gif suzadetuviu ziedeli iki vestuviu saziningai nesiojau, o dabar jau nebe kiekviena diena, nes truputi pabodes ax.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 05, 12:31)
gražūs  smile.gif  mačiau juos Akropolio kažkurioj salelėj smile.gif

As savuosius, is tos pacios juvelyrines irgi maciau Akropolio salelej, kaina maziausiai dvigubai uzkelta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 07, 08:51)
Mes moterys jau tokios esam, kad mums greit pabosta ir norisi pasikeisti. As savo ziedeli nesioju 7 menesius, bet ir man buna, kad jis nebepatinka biggrin.gif  biggrin.gif suzadetuviu ziedeli iki vestuviu saziningai nesiojau, o dabar jau nebe kiekviena diena, nes truputi pabodes ax.gif  rolleyes.gif

As dar nesioju abu, bet jau svarstau po biski kuo pakeisti suzadetuviu ziedeli biggrin.gif norisi kazko "spalvoto" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 07, 10:51)
Dabar jau nusivaziavot i lankas biggrin.gif  biggrin.gif ziedelius dauguma jaunuju specialiai vaziuoja uzsisakyti/pirkti i mazesnius miestus, nes taip iseina pigiau biggrin.gif
As sakiau, kad nepatariu niekam pirkti ziedus uzsisakius internetu arba kaip jus siulot sudereti viska el. pastu ar telefonu, nes 99 %, kad gavus ziedelius bus asaru pakalne ax.gif
Ties tuo ir baigiam 4u.gif

Papildyta:
sepultura 4u.gif

o nebus, kad isigijus kita ziedeli, po pusmecio vel uzsimanysit naujo? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mes moterys jau tokios esam, kad mums greit pabosta ir norisi pasikeisti. As savo ziedeli nesioju 7 menesius, bet ir man buna, kad jis nebepatinka biggrin.gif  biggrin.gif suzadetuviu ziedeli iki vestuviu saziningai nesiojau, o dabar jau nebe kiekviena diena, nes truputi pabodes ax.gif  rolleyes.gif

bijau,kad taip ir bus...todel dabar dairausi "tobulo" ziedelio. o suzadetuviu sventai nesiojau ir labai mylejau. deja atidaviau zieda juvelyrui,kad deimantuka i vestuvini idetu(nes simboliskai gavosi,kad 09-18 pasipirso ir 09-18 susituokem baznycioj. ziedas gavosi kiek per aukstas,nes akute koreagavo auksti.
man visai patinka paskutinis variantas is ziedu. ka manot?kuris jums labiau?
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 03 07, 09:43)

Man labiausiai patinka pirmas ir trecias.. Pati kazka tokio matavausi, tik kad nelabai "vestuviskai" atrode, tai nusprendem kitus ziedus rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2013 03 07, 10:02)
As dar nesioju abu, bet jau svarstau po biski kuo pakeisti suzadetuviu ziedeli  biggrin.gif norisi kazko "spalvoto"  biggrin.gif  biggrin.gif

Mano suzadetuviu plonas su deimanciuku ir ji nesioju ant to pirsto kur vyras uzmove, o vestuvini pasidarem platesni, tai ant vieno pirsto plonas, ant kito platesnis ziedas:ax: dabar uzsimaniau nusipirkti platesni zieduka su akutem ir nesioti vietoj suzadetuviu arba kartu sudejus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sepultura @ 2013 03 07, 10:43)
bijau,kad taip ir bus...todel dabar dairausi "tobulo" ziedelio. o suzadetuviu sventai nesiojau ir labai mylejau. deja atidaviau zieda juvelyrui,kad deimantuka i vestuvini idetu(nes simboliskai gavosi,kad 09-18 pasipirso ir 09-18 susituokem baznycioj. ziedas gavosi kiek per aukstas,nes akute koreagavo auksti.

Man antras labai grazus, bet jis i vestuvini nelabai panasus biggrin.gif biggrin.gif tada lieka 1 arba 3, nes asmeniskai 4 man nelabai.

O juvelyras nepatare nesidaryti auksto zieduko, nes bus tikrai nepatogus? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 07 kovo 2013 - 15:45
QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 07, 17:53)
Mano suzadetuviu plonas su deimanciuku ir ji nesioju ant to pirsto kur vyras uzmove, o vestuvini pasidarem platesni, tai ant vieno pirsto plonas, ant kito platesnis ziedas:ax: dabar uzsimaniau nusipirkti platesni zieduka su akutem ir nesioti vietoj suzadetuviu arba kartu sudejus biggrin.gif
Papildyta:
Man antras labai grazus, bet jis i vestuvini nelabai panasus biggrin.gif  biggrin.gif tada lieka 1 arba 3, nes asmeniskai 4 man nelabai.

O juvelyras nepatare nesidaryti auksto zieduko, nes bus tikrai nepatogus? ax.gif

kas yra vestuviniai ziedai? i ka jie turi buti panaus ar nepanaus? smile.gif

O juvelyras net neuzsimine. sake, kad bus tikrai labai patogu. o auksti, kaip sakiau, del akutes reikejo daryti. 0.1 ct turi virs 2mm auksti.
na ir siaip jis man siule visa laika placius didelius ziedus savo pavyzdziuose. sake, kad dabar populiauriausi nuo 6mm plocio
del comfort fito, tai labai patogu, bet del ziedo mesos ir aukscio nelabai. jauciu as ta mase. svarbiausia, kad akrolopiuose nebuvo kur issimatuot tokiu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 03 07, 17:11)
kas yra vestuviniai ziedai? i ka jie turi buti panaus ar nepanaus?  smile.gif

O juvelyras net neuzsimine. sake, kad bus tikrai labai patogu. o auksti, kaip sakiau, del akutes reikejo daryti. 0.1 ct turi virs 2mm auksti.
na ir siaip jis man siule visa laika placius didelius ziedus savo pavyzdziuose. sake, kad dabar populiauriausi nuo 6mm plocio
del comfort fito, tai labai patogu, bet del ziedo mesos ir aukscio nelabai. jauciu as ta mase. svarbiausia, kad akrolopiuose nebuvo kur issimatuot tokiu... sad.gif

Jeigu pasirinksit sau kaip 2 zieda, tai kaip atrodys vyro ziedukas? ax.gif

Mano nuomone jis labiau tinkamas kaip suzadetuviu ziedelis, moteriskas labai, o vyrui padarius be visu akuciu jau visai kitoks ziedas bus. Na bet kas kokius nori, tokius ir renkasi thumbup.gif man norejosi su vyru vienodu ziedu 4u.gif

Musu juvelyras is karto atkalbejo darytis aukstus ziedus, nes sake bus nepatogu. Del plocio nieko nesake, musu platesni, bet tikrai nesijaucia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 03 07, 16:11)
kas yra vestuviniai ziedai? i ka jie turi buti panaus ar nepanaus?  smile.gif

Na nemanau, kad yra kazkoks normatyvas ar turim vadovautis "taisyklem" smile.gif Tiesiog as irgi panasios nuomones, kad vestuviniai ziedai turi "poruotis" biggrin.gif Visi kiti ziedai, grazu ir jeigu taip tinka, galima apie juos galvot kaip apie vestuvinius, taciau man asmeniskai toks ziedas kaip antras, yra tiesiog ziedas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindos @ 2013 03 05, 12:53)
Mes su MB dar derimes del zieduku tongue.gif nes as noriu paprastu, su keliais deimanciukais, o jis nori kazko isskirtinio smile.gif kad butu sukurti tik mums, tik va problema kad as nelb fantazijos turiu ir nzn kaip isivaizduoti tuos "isskirtinius".
Siaip man patinka ir grazus tokie :
http://www.part.lt/i...809ce3d4312.jpg
http://www.part.lt/i...d2c63024677.jpg
http://www.part.lt/i...71ae697f250.jpg

man asmeniskai is situ triju variantu treciasis 4u.gif antrasis su uzrasu love tikrai kazkoks vaikiskas ir kvailokas, pirmieji grazus, bet tik tada, kai sudeti kartu, atskirai visiskai nesamone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 07, 18:22)
Jeigu pasirinksit sau kaip 2 zieda, tai kaip atrodys vyro ziedukas? ax.gif

Mano nuomone jis labiau tinkamas kaip suzadetuviu ziedelis, moteriskas labai, o vyrui padarius be visu akuciu jau visai kitoks ziedas bus. Na bet kas kokius nori, tokius ir renkasi thumbup.gif  man norejosi su vyru vienodu ziedu 4u.gif

Musu juvelyras is karto atkalbejo darytis aukstus ziedus, nes sake bus nepatogu. Del plocio nieko nesake, musu platesni, bet tikrai nesijaucia ax.gif

vyrui liks tas pats ziedas. man nera poreikio,kad su vyru vienodi ziedai butu.mes gi skirtingi zmones.ir zinoma jam nelabai rupi koks pas jis ziedas.
o suzadetuviu ziedelio pati kaip tokio nesuprasciau. man patinka klasikiniai suzadetuviu ziedai.
na bet anyway...

saunuolis jusu juvelyras,kad ispejo. juk jie zino tiek ziedu pagamine kas praktiska ir kas kaip nesiojasi.
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 03 07, 20:39)
vyrui liks tas pats ziedas. man nera poreikio,kad su vyru vienodi ziedai butu.mes gi skirtingi zmones.ir zinoma jam nelabai rupi koks pas jis ziedas.
o suzadetuviu ziedelio pati kaip tokio nesuprasciau. man patinka klasikiniai suzadetuviu ziedai.
na bet anyway...

saunuolis jusu juvelyras,kad ispejo. juk jie zino tiek ziedu pagamine kas praktiska ir kas kaip nesiojasi.

O tai jus nusipirktumet ta ziedeli ir nesiotumet kaip jusu vestuvini, o vyras lieka su tuo paciu, kur uzdejot sakydama priesaika? ax.gif

Na jei labai norit pasikeisti ir yra galimybiu, tai pirmyn 4u.gif 4u.gif

Atsakyti