Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(sepultura @ 2013 03 05, 13:51)
mano baltas,bet nerudziuotas. ir spalva daug siltesne,nei rudziuoto

o ką reiškia "rūdžiuotas"?
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 03 05, 11:18)
merginos,turiu jums klausima. nebuna jums taip,kad jusu vestuvinis ziedelis pasidaro sau pacioms nebegrazus,nusibodes? man tai nusibosta,po kiek laiko vel pradeda patikti. kiekviena karta gi nepersidarysi. noriu,kaf ziedas butu tobulas ir visada patiktu.

Man taip būna su sužadėtuvių žiedu. Vieną dieną nervina, kitą dieną jau gražus, po to vėl nervina. biggrin.gif Bet šito tai jau nepersidarysi. biggrin.gif O ką Jums vyras sako? Kaip jam jo žiedas? Galit persidaryt jei turit viziją kokių norėtumėte. Nors pvz. maniškis labai nustebo kai pasakiau, kad žmonės persidarinėja vestuvinius žiedus metinių proga arba jei jiems jie nebepatinka, tai jaučiu man teks pratintis prie savojo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 03 05, 17:27)
Man taip būna su sužadėtuvių žiedu. Vieną dieną nervina, kitą dieną jau  gražus, po to vėl nervina.  biggrin.gif Bet šito tai jau nepersidarysi.  biggrin.gif O ką Jums vyras sako? Kaip jam jo žiedas? Galit persidaryt jei turit viziją kokių norėtumėte. Nors pvz. maniškis labai nustebo kai pasakiau, kad žmonės persidarinėja vestuvinius žiedus metinių proga arba jei jiems jie nebepatinka, tai jaučiu man teks pratintis prie savojo.  biggrin.gif

su saviskiu stengiuos apie tai nediskutuot...
mes tuokiames pries daugiau nei tris metus tada nusipirkom parduotuvej paprastuviu raudono aukso klasikinius ziedukus. 3.5mm plocio ir 2.5 gr svorio. labai jau ploni.
po triju metu tuokiames baznycioj.pasidarem naujus ziedus. balto aukso 5mm po 7gr. klasikinius. dabar tos mesos man jau per daug. isivaizsavau siek tiek kitaip . o pagamino kaip pagamino.
pasigaminciau nauja,bet mb bijau,kad nesupras.
Atsakyti
O gal Jums sunku priprasti, nes prieš tai vistiek nemažai laiko nešiojot tuos gerokai plonesnius/lengvesnius ir siauresnius smile.gif Apie kokius svajojate dabar? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Balerina:),2013 03 05, 10:48]
Toks ten ir juvelyras jei sitaip dirba biggrin.gif biggrin.gif
Mano suzadetuviu ziedelis 16 dydzio ir lengvai dedasi/nusiima, o vat vestuvinis ziedas yra platesnis ir dariausi 16.5, nes 16 neuztilpo ax.gif

Beja, vieni draugai internetu is uzsienio siuntesi vestuvinius ziedus, na ir vestuviu diena apsimaine, o po to kita diena jie jau gulejo stalciuje, nes nei vienam dydis netinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif asaru pakalne mergaitei buvo. Bandys nesti tvarkyti, bet jie su rastu, tai kazi ar bus imanoma biggrin.gif

"Sitaip" dirba su tais, kurie yra ne is Vilniaus, o tuos, kurie vietoj, asmeniskai konsultuoja. O ziedo dydis priklauso ir nuo ziedo plocio. O siaip protingi zmones vestuvinius ziedus darosi ne paskutine diena, kad liktu laiko pataisyt, jei kas ne taip. O sis juvelyras uz tokius pakoregavimus papildomai pinigu neima, tai kaip ir nematau cia problemos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikara @ 2013 03 05, 22:22)
"Sitaip" dirba su tais, kurie yra ne is Vilniaus, o tuos, kurie vietoj, asmeniskai konsultuoja. O ziedo dydis priklauso ir nuo ziedo plocio. O siaip protingi zmones vestuvinius ziedus darosi ne paskutine diena, kad liktu laiko pataisyt, jei kas ne taip. O sis juvelyras uz tokius pakoregavimus papildomai pinigu neima, tai kaip ir nematau cia problemos smile.gif

Paprastai patys juvelyrai priima uzsakyma tik tuomet jei iki vestuviu like ne maziau nei 3 menesiai biggrin.gif biggrin.gif nebent ne sezono metu kai turi maziau uzsakymu priima likus maziau laiko ax.gif
Kad zinokit neklasikiniai ziedukai, ziedukai su deimanciukais is viso nelabai koreguojami biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 06 kovo 2013 - 14:08
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 05, 13:55)
o ką reiškia "rūdžiuotas"?

rudys yra oranzines tokios ryzos spalvos ai ir zieda cia apibudino geltono aukso kaip rudziuota tipo rudziu(ryzos/oranzines ) spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 06, 16:10)
rudys yra oranzines tokios ryzos spalvos ai ir zieda cia apibudino geltono aukso kaip rudziuota tipo rudziu(ryzos/oranzines ) spalvos smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nuo zodzio rudyti
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 03 04, 16:28)
Mums klasikinių žiedų pagaminimas Vilniuje kainavo 200lt, aukso reikėjo 10 mg. Tad jei nebūtųme turėję aukso, būtų kainavę iš viso 1100 lt. Kiek žiūrėjom parduotuvėse, pirkti būtų kainavę bent 300 lt brangiau  smile.gif  4u.gif  Prabą uždėjo, o be prabos aš irgi nepirkčiau.

O kokio dydzio ziedukai isiejo? nes mes irgi planuojame darytis is aukso, bet turim tik 7g....idomu ar ne bus per mazai to ausko..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(poulina @ 2013 03 06, 19:13)
O kokio dydzio ziedukai isiejo? nes mes irgi planuojame darytis is aukso, bet turim tik 7g....idomu ar ne bus per mazai to ausko..... blush2.gif

nusipirksit kiek dar reiks pas juvelyra
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 06, 14:07)
Paprastai patys juvelyrai priima uzsakyma tik tuomet jei iki vestuviu like ne maziau nei 3 menesiai biggrin.gif  biggrin.gif nebent ne sezono metu kai turi maziau uzsakymu priima likus maziau laiko ax.gif
Kad zinokit neklasikiniai ziedukai, ziedukai su deimanciukais is viso nelabai koreguojami biggrin.gif  biggrin.gif

Kiekvienam savo smile.gif Jei zmones nenori bendrauti per atstuma, tai atvaziuoja ir is kito miesto ir derina asmeniskai. Manau, kad del tokio dalyko, kuris tau liks visam gyvenimui, verta ir pasistengti. Bet jei ir cia iskyla problema, tada patariu geriau nueiti i parduotuve ir nusipirkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 03 05, 18:19)
O gal Jums sunku priprasti, nes prieš tai vistiek nemažai laiko nešiojot tuos gerokai plonesnius/lengvesnius ir siauresnius  smile.gif Apie kokius svajojate dabar?  4u.gif

kazkaip po vestuviu plona trumai nesiojau. pasidejau i dezute ir neziojau tik suzadetuviu. o "naujam"ziedui virs puses metu,bet vis dar nepripratau. ikelsiu nuotraukas i ka dabar dairausi

Papildyta:
QUOTE(sepultura @ 2013 03 06, 19:29)
kazkaip po vestuviu plona trumai nesiojau. pasidejau i dezute ir neziojau tik suzadetuviu. o "naujam"ziedui virs puses metu,bet vis dar nepripratau. ikelsiu nuotraukas i ka dabar dairausi

Papildyta:
QUOTE(sepultura @ 2013 03 06, 19:32)

Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(sepultura @ 2013 03 06, 19:35)

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(sepultura @ 2013 03 06, 19:38)

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Atsakyti