Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Mums klasikinių žiedų pagaminimas Vilniuje kainavo 200lt, aukso reikėjo 10 mg. Tad jei nebūtųme turėję aukso, būtų kainavę iš viso 1100 lt. Kiek žiūrėjom parduotuvėse, pirkti būtų kainavę bent 300 lt brangiau smile.gif 4u.gif Prabą uždėjo, o be prabos aš irgi nepirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(erikara @ 2013 03 04, 13:33)
Pazistu juvelyra Vilniuje (kiek zinau siuncia ir i kitus miestus), kuris daro nuostabius vienetinius papuosalus, padaro ir is nuotraukos ir tikriai pigiau nei parduotuvej, o kokybe nepalyginamai geresne. Jei kam idomu, galesiu pasidalinti kontaktais.

Kazi, kaip siuncia? ax.gif Nepamatuoja, nepakonsultuoja, tiesiog priima uzsakyma ir po to issiuncia pastu?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 03 04, 16:28)
Kazi, kaip siuncia?  ax.gif Nepamatuoja, nepakonsultuoja, tiesiog priima uzsakyma ir po to issiuncia pastu?

Pakonsultuoja, del ismatavimo, tai galima issimatuoti bet kurioje juverineje parduotuveje. O bendravimas vyksta telefonu bei elektroniniu pastu. Pradzioj siuncia eskizus o paskui vyksta derinimas smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 04, 17:14)
Aš tuos žiedus be prabos mačiau Centesima salelėj. būčiau gal net nepastebėjus, bet mano draugė tokius nusipirko, per Jamam dienas mokėjo už abu ~1400, tai aš, smalsi zozė, nulėkiau pati savo akim įsitikint, ar būna žiedų be prabos. pasirodo būna, bet aš tokių niekad nepirkčiau, niekas man neįrodys, kad ten auksas  schmoll.gif  draugė man sakė, kad dabar nemadinga kalti prabas  rolleyes.gif  vienu žodžiu.
o mes, jaučiu, mažesniam miestely pirksim, paprastus klasikinius, nepūstus. ten neužkeltos be proto kainos... smile.gif  4u.gif

Idomus argumentas - nebemadinga deta prabas g.gif biggrin.gif Praba, tai ne spalvos ar tipo matas. Praba - tai garantijos matas, kad ziedas turi 585 aukso, o ne 333 ar dar maziau ar isvis ten jo tik pavirsiuje. Todel praba, mano manymu, privalo buti ne del mados klyksmo, o del to, kad as - pirkeja - zinociau uz ka moku pinigus.
Juk net ant paciu pigiausiu rubu deda "prabas", t.y. sudeciu etikes, kad zmogus zinotu is ko susideda tas rubas. Nes moki ne vien tik uz spalva ir bliuskos tipa... smile.gif

Kas del gamybos - merginos, jei turit galimybiu, tai pavaziuokit i mazesnius miestelius, ten tikrai kainos per puse mazesnes! Mes daremes klasikinius ziedus, Kaune ju gamyba 300-500 Lt (uz du, ir su savo auksu), o pvz Alytuje - uz 185 Lt abu pagamino (gan greitai, ir tikrai labai labai gerai thumbup.gif , su comfort'u), isgraviravo, uzbrabavo.
Atsakyti
QUOTE(erikara @ 2013 03 04, 18:58)
Pakonsultuoja, del ismatavimo, tai galima issimatuoti bet kurioje juverineje parduotuveje. O bendravimas vyksta telefonu bei elektroniniu pastu. Pradzioj siuncia eskizus o paskui vyksta derinimas smile.gif

Toks ten ir juvelyras jei sitaip dirba biggrin.gif biggrin.gif
Mano suzadetuviu ziedelis 16 dydzio ir lengvai dedasi/nusiima, o vat vestuvinis ziedas yra platesnis ir dariausi 16.5, nes 16 neuztilpo ax.gif

Beja, vieni draugai internetu is uzsienio siuntesi vestuvinius ziedus, na ir vestuviu diena apsimaine, o po to kita diena jie jau gulejo stalciuje, nes nei vienam dydis netinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif asaru pakalne mergaitei buvo. Bandys nesti tvarkyti, bet jie su rastu, tai kazi ar bus imanoma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Only1 @ 2013 02 24, 23:52)
Na tikėkimės, kad susidraugausiu.  smile.gif Ant rankos atrodo taip:

[attachmentid=227079]

Mano akiai jums tiktu dar platesnis ziedas, nes tas tarpas iki sulenkimo narelio toks didelis ax.gif
Atsakyti
Radau man patinkančius žiedus pagaliau :
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 03 05, 12:57)

cia tie patys is "aukso kalves" kur anksciau ju puslapi buvo?
Papildyta:
merginos,turiu jums klausima. nebuna jums taip,kad jusu vestuvinis ziedelis pasidaro sau pacioms nebegrazus,nusibodes? man tai nusibosta,po kiek laiko vel pradeda patikti. kiekviena karta gi nepersidarysi. noriu,kaf ziedas butu tobulas ir visada patiktu.
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 03 05, 11:57)

Grazus! thumbup.gif
Atsakyti
Mes su MB dar derimes del zieduku tongue.gif nes as noriu paprastu, su keliais deimanciukais, o jis nori kazko isskirtinio smile.gif kad butu sukurti tik mums, tik va problema kad as nelb fantazijos turiu ir nzn kaip isivaizduoti tuos "isskirtinius".
Siaip man patinka ir grazus tokie :
http://www.part.lt/i...809ce3d4312.jpg
http://www.part.lt/i...d2c63024677.jpg
http://www.part.lt/i...71ae697f250.jpg
Atsakyti
Labiausiai patiko balto aukso ziedeliai smile.gif Tikrai idomus.
Su uzrasu "love" ne uz ka nesirinkciau. Kazkaip nebrandu
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 03 05, 11:57)

gražūs smile.gif mačiau juos Akropolio kažkurioj salelėj smile.gif
o kaip dėl balto aukso, jūs nebijot, kad jis apsitrins ar panašiai? pas mane sužadėtuvių žiedas su baltu auksu, tokia lyg juostelė užpurkšta, tai po pusės metų nešiojimo jis susilygino su visu žiedu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 05, 14:31)
gražūs  smile.gif  mačiau juos Akropolio kažkurioj salelėj smile.gif
o kaip dėl balto aukso, jūs nebijot, kad jis apsitrins ar panašiai? pas mane sužadėtuvių žiedas su baltu auksu, tokia lyg juostelė užpurkšta, tai po pusės metų nešiojimo jis susilygino su visu žiedu  rolleyes.gif

mano baltas,bet nerudziuotas. ir spalva daug siltesne,nei rudziuoto
Atsakyti