Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(lilijyte @ 2013 03 03, 23:41)
na, tarkim, auksas juvelyro, tai koks skirtumas gaunasi gaminant ir perkant?

didelis skirtumas. jei daraisi zieda 1,5 -2gr tada nezymus skirtumas . akropoliuose numetus visas ten ju nuolaidas klasikiniu ziedu gramas kainuoja apie 250lt. tai 2gr ziedas kainuotu apie 500. aukso gramo kaina pas juvelyrud apie 76lt(585prabos) vieno ziedo gamybos kainas svoruoja nuo80-200(galit ir pataisyt mane) bet klasikinius tikrai pigiai gamina. jei noresit rimtesniu ziedu 5-7gr tai pasiskaiciuokit koks skirtumas. aisku reikia nepamirst,kad 10%aukso nudega
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 03 03, 22:07)
didelis skirtumas. jei daraisi zieda 1,5 -2gr tada nezymus skirtumas . akropoliuose numetus visas ten ju nuolaidas klasikiniu ziedu gramas kainuoja apie 250lt. tai 2gr ziedas kainuotu apie 500. aukso gramo kaina pas juvelyrud apie 76lt(585prabos) vieno ziedo gamybos kainas svoruoja nuo80-200(galit ir pataisyt mane) bet klasikinius tikrai pigiai gamina. jei noresit rimtesniu ziedu 5-7gr tai pasiskaiciuokit koks skirtumas. aisku reikia nepamirst,kad 10%aukso nudega

aš kol kas tik su vienu susisiekiau, tai 1 gr aukso kaina 90 lt, darbo kaina priklauso nuo žiedo sudėtingumo.
šiandien Akre, vienoj salelėj 4,5 gr žiedo kaina apie 1400 lt. Paprastas klasikinis, apie 5 mm pločio.
Atsakyti
esu pastebėjus žiedų su briaunelėmis vidinėje pusėje, nežinau kaip tai vadinama. jie lengvučiai būna, bet tai koks patogumas juos nešioti? nesuprantama man... pavyzdys iš interneto
user posted image

ir dar - kaip jūs reaguojate į vestuvinius žiedus be prabos? Akropolio salelėse mačiau tokių, tai ką, jau nemadinga prabas iškalti? ar čia pirkėjo durninimas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 04, 00:10)
aš kol kas tik su vienu susisiekiau, tai  1 gr aukso kaina 90 lt, darbo kaina priklauso nuo žiedo sudėtingumo.
šiandien Akre, vienoj salelėj 4,5 gr žiedo kaina apie 1400 lt. Paprastas klasikinis, apie 5 mm pločio.

as pries keleta menesiu dariausi buvo 76lt. na bet jei ir iki 90lt isaugo gramo kaina. vis tiek gaunasi daug daug pigiau. ir padarys taip kaip jus noresit. nezinau kaip kitu sm nariu nuomonr,bet man comfort fitas labai patogu. neprakaituoja ranka. manau dabar svarbiausia po juvelyrus ekskursija pasidaryti. sekmes randant smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 04, 05:28)
esu pastebėjus žiedų su briaunelėmis vidinėje pusėje, nežinau kaip tai vadinama. jie lengvučiai būna, bet tai koks patogumas juos nešioti? nesuprantama man... pavyzdys iš interneto
user posted image

ir dar - kaip jūs reaguojate į vestuvinius žiedus be prabos? Akropolio salelėse mačiau tokių, tai ką, jau nemadinga prabas iškalti? ar čia pirkėjo durninimas...  g.gif

kiek girdejau tokie papuosalai vadinasi "pusti" gramu keleta,o atrodo kad yra mesos. gal nesiot ir patogu. nezinau,nes neturejau. bet nei didint ,nei mazint ju negalima.
o del prabos. tai tikrai nwpirkciau. kaip pirkt preke ir nezinot kas tai . kate maise.o pardavejos neklauset kodel be prabos? ir kaip man isitikinr,kad auksas?gal pakramtyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 04, 03:28)
ir dar - kaip jūs reaguojate į vestuvinius žiedus be prabos? Akropolio salelėse mačiau tokių, tai ką, jau nemadinga prabas iškalti? ar čia pirkėjo durninimas...  g.gif

Cia kazkokia nesamone.. blink.gif g.gif Kiekvienas juvelyrinis gaminys turetu buti uzprabuotas, ypac jeigu jis pardavinejamas.. Net ir normalus juvelyrai savo darbus nesa i tuos prabavimo centrus. Labai keista, as nepirkciau turbut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 03, 21:41)
na, tarkim, auksas juvelyro, tai koks skirtumas gaunasi gaminant ir perkant?

Didziulis. Siai dienai auksas is juvelyro bus apie 80 lt. gr. + darbas, kuris nebus ivertintas daug uz paprastus klasikinius ziedus.

Parduotuveje aukso gramo kaina jums iseis apie 150-200 lt.
Papildyta:
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 04, 03:28)
user posted image

Nesu pastebejusi ziedu su tokiomis briaunelemis, negaliu pakomentuoti.
Pardavinejami parduotuvese ziedai turi buti prabuoti. Netgi juvelyrai paprasius nuveza i prabavimo rumus ir uzdeda prabas.
Atsakyti
manau jeigu nera prabos reiskia dirbinys nera is tikro aukso gal tik paauksuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 04, 04:28)

Na bent Aukso gijoj tai ziedai muliazai, ten ne auksas, todel ir nera prabos smile.gif ten tik pavyzdiniai ziedai, o kai jau uzsakai pagamina is aukso su visom prabom ir pan smile.gif
tai speju kad ir daugumoj saleliu taip yra su vestuviniais ziedais 4u.gif nes gi jie ten buna milzinisko dydzio, tai netikiu kad jie is aukso ten, ten irgi tik pavyzdziai
Atsakyti
QUOTE(mendi_el @ 2013 03 04, 13:31)
Na bent Aukso gijoj tai ziedai muliazai, ten ne auksas, todel ir nera prabos smile.gif ten tik pavyzdiniai ziedai, o kai jau uzsakai pagamina is aukso su visom prabom ir pan smile.gif
tai speju kad ir daugumoj saleliu taip yra su vestuviniais ziedais  4u.gif  nes gi jie ten buna milzinisko dydzio, tai netikiu kad jie is aukso ten, ten irgi tik pavyzdziai

taip, aukso gijoj muliaziniai, bet kitose parduotuvese kiek pamenu nemaciau muliaziniu ziedu. viskas vietoj, uzsakymu nedaro ir todel pasirinkimas nera toks didelis kaip aukso gijoj. dar aukso centre esu macius. kaki nors brenda turintys ziedai buna paprastai uzsakomieji.
siandien kaip tik ryte akropolyje apsipikinejau ir uzmeciau aki i vietines reiksmes juvelyrine salele. patys ploniausi ziedai. 2mm. 1.5 gramo kainavo jau atmetus iprastine nuolaida 400.
ir siaip dar pagalvojau, jei labai labai pinigine spaudzia ir ieskot kuo pigiau isigyti vestuvinius ziedus, tai kodel nenusipirkus sidabrinius klasikinius ziedus. panesiosit, atsiras pinigeliu, tada kokiu nors metiniu proga pasidarysit ar nusipirksit tokius kokie patinka, kad nereiktu taupytir skaiciuot perkant
Atsakyti
Pazistu juvelyra Vilniuje (kiek zinau siuncia ir i kitus miestus), kuris daro nuostabius vienetinius papuosalus, padaro ir is nuotraukos ir tikriai pigiau nei parduotuvej, o kokybe nepalyginamai geresne. Jei kam idomu, galesiu pasidalinti kontaktais.
Atsakyti
QUOTE(erikara @ 2013 03 04, 14:33)
Pazistu juvelyra Vilniuje (kiek zinau siuncia ir i kitus miestus), kuris daro nuostabius vienetinius papuosalus, padaro ir is nuotraukos ir tikriai pigiau nei parduotuvej, o kokybe nepalyginamai geresne. Jei kam idomu, galesiu pasidalinti kontaktais.

Niekam nerekomenduoju pirkti papuosalus kaip kate maise biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 03 04, 12:42)
taip, aukso gijoj muliaziniai, bet kitose parduotuvese kiek pamenu nemaciau muliaziniu ziedu. viskas vietoj, uzsakymu nedaro ir todel pasirinkimas nera toks didelis kaip aukso gijoj. dar aukso centre esu macius. kaki nors brenda turintys ziedai buna paprastai uzsakomieji.
siandien kaip tik ryte akropolyje apsipikinejau ir uzmeciau aki i vietines reiksmes juvelyrine salele. patys ploniausi ziedai. 2mm. 1.5 gramo kainavo jau atmetus iprastine nuolaida 400.
ir siaip dar pagalvojau,  jei labai labai pinigine spaudzia ir ieskot kuo pigiau isigyti vestuvinius ziedus, tai kodel nenusipirkus sidabrinius klasikinius ziedus. panesiosit, atsiras pinigeliu, tada kokiu nors metiniu proga pasidarysit ar nusipirksit tokius kokie patinka, kad nereiktu taupytir skaiciuot perkant

Aš tuos žiedus be prabos mačiau Centesima salelėj. būčiau gal net nepastebėjus, bet mano draugė tokius nusipirko, per Jamam dienas mokėjo už abu ~1400, tai aš, smalsi zozė, nulėkiau pati savo akim įsitikint, ar būna žiedų be prabos. pasirodo būna, bet aš tokių niekad nepirkčiau, niekas man neįrodys, kad ten auksas schmoll.gif draugė man sakė, kad dabar nemadinga kalti prabas rolleyes.gif vienu žodžiu.
o mes, jaučiu, mažesniam miestely pirksim, paprastus klasikinius, nepūstus. ten neužkeltos be proto kainos... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilijyte: 04 kovo 2013 - 16:19