QUOTE(sepultura @ 2013 03 04, 12:42)
taip, aukso gijoj muliaziniai, bet kitose parduotuvese kiek pamenu nemaciau muliaziniu ziedu. viskas vietoj, uzsakymu nedaro ir todel pasirinkimas nera toks didelis kaip aukso gijoj. dar aukso centre esu macius. kaki nors brenda turintys ziedai buna paprastai uzsakomieji.
siandien kaip tik ryte akropolyje apsipikinejau ir uzmeciau aki i vietines reiksmes juvelyrine salele. patys ploniausi ziedai. 2mm. 1.5 gramo kainavo jau atmetus iprastine nuolaida 400.
ir siaip dar pagalvojau, jei labai labai pinigine spaudzia ir ieskot kuo pigiau isigyti vestuvinius ziedus, tai kodel nenusipirkus sidabrinius klasikinius ziedus. panesiosit, atsiras pinigeliu, tada kokiu nors metiniu proga pasidarysit ar nusipirksit tokius kokie patinka, kad nereiktu taupytir skaiciuot perkant
Aš tuos žiedus be prabos mačiau Centesima salelėj. būčiau gal net nepastebėjus, bet mano draugė tokius nusipirko, per Jamam dienas mokėjo už abu ~1400, tai aš, smalsi zozė, nulėkiau pati savo akim įsitikint, ar būna žiedų be prabos. pasirodo būna, bet aš tokių niekad nepirkčiau, niekas man neįrodys, kad ten auksas
draugė man sakė, kad dabar nemadinga kalti prabas
vienu žodžiu.
o mes, jaučiu, mažesniam miestely pirksim, paprastus klasikinius, nepūstus. ten neužkeltos be proto kainos...