Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Sveikos,

Gal galit man kas į AŽ brūkštelėti Leitos juvelyro mobilų numerį? Labai skubiai reikia, pradanginau, o internete kažkokį keistą randu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 02 24, 22:14)
Sveikos,

Gal galit man kas į AŽ brūkštelėti Leitos juvelyro mobilų numerį? Labai skubiai reikia, pradanginau, o internete kažkokį keistą randu  g.gif

jau jums issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 02 24, 21:10)
jau jums issiunciau smile.gif

Ačiū
Atsakyti
[quote=jurgiuxm83,2013 02 15, 16:52]
Pagaliau atsiemem savo ziedeliu ikeliu foto thumbup.gif

Labai gražūs, aš ir kažko panašaus norėčiau smile.gif Visas juvelyrikos parduotuves vakar apvažiavom Bristolyje ir nieko...Arba visiskai paprasti arba su deimantais...Vestuvės už trijų mėnesių doh.gif Gal galėtumėte įmesti foto kurioje labiau matytųsi Jūsų žiedukai? Ar gal iš interneto rinkotės ir yra kokia nors nuoroda? Galvoju juvelyro čia ieškoti...
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 02 24, 17:45)
Sveikutės, ateinu pasirodyti ir aš. Labai ilgai svarstėm, bet galiausiai visgi pasirinkom klasikinius raudono aukso žiedelius. Jei neklystu 5 mm pločio. Gaminomės Pylimo 34, Vilniuje. Padarė per 11 dienų (žadėjo padaryt per pusantro mėnesio, tai net nustebau, kad taip greit padarė). Iš pradžių norėjau visai kitokio žiedo ir su akute, bet juvelyras atkalbėjo. Pati aukso dar nespėjau pamėgti, mano pirštukai ploni ir dabar galvoju, kad gal visgi reikėjo kaip iš pradžių galvojau man darytis 4 mm pločio, o MB 6 mm nes ant mano kaulėtų pirštų atrodo didokas, o ant MB plačių pirštų siaurokas. Bet kai davė pasimatuoti kažkokius ten žalvarinius pavyzdukus tai atrodė, kad 4 mm per siauras... žodžiu, teks nešiot ką pasigaminom.  biggrin.gif Šiaip jie daro gerai ir nebrangiai, tai žmonių ten daug, o aš gal labai sureikšminu viską, tai truputį nusiminiau, kad ten viskas vyko taip greitai... nebuvo kada daug galvot, pirštus pamatavo, pasakė kada ateit ir viskas... jokių ilgų diskusijų ir siūlymų kokio pločio būtų gražiau, net neklausė ar norim matinių ar ne, ar reikia comfort fit ar ne.  biggrin.gif O kai pagamino, tai dar greičiau viskas vyko - pasimatavom, sumokėjom ir ate, nes už nugaros jau didžiulė eilė  biggrin.gif Žodžiu, tik namie normaliai apžiūrėjom, pasimaiviau prieš veidrodį, na žiūrėsim kaip seksis pratintis nešiot, nes kolkas nuotraukoje jie man gražiau atrodo nei ant rankos  smile.gif O jei nepavyks prisijaukinti žiedukų, tai kaip kažkas sakė, visad galima sau pasidovanot metinių proga kažką gražesnio, kai jau žinosim ko norim  biggrin.gif
.
[attachmentid=227072]

na apie jusu ziedus nufotografuotus is virsaus nera ka spresti, galima tik isivaizduoti kaip atrodo 5mm klasikiniai ziedai. nufotografuokit kaip atrodo ant rankos.
gaila, kad nepatyret ziedu rinkimosi dziaugsmo bendraujant su juvelyru.
jei nepamilsit zieduko, tai persidarykit. manau, kad labai svarbu, jog jums jis patiktu. matysit ji kas diena ant savo rankos.
arba galu gale tam paciam juvelyrui nuneskit issakykit savo nusiskundimus, kad per jo mazai skirta laika gavot zieda netoki koki isivaizdavot, nes per jo skubejima ir neturejot laiko issivaizduoti. turetu jums paploninti.
o galbut ir susidraugausit su savo ziedu
Atsakyti
Na tikėkimės, kad susidraugausiu. smile.gif Ant rankos atrodo taip:

[attachmentid=227079]
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 02 25, 00:52)
Na tikėkimės, kad susidraugausiu.  smile.gif Ant rankos atrodo taip:

[attachmentid=227079]

aha jusu pirstai labai ploni. man asmeniskai,plonas graziau.elegantiskiau atrodo,bet cia gal todel kad pas mane pacia dabar plonu ziedu sindromas biggrin.gif
Atsakyti
Suprantu Jus, man ir patinka tai kas kuklu ir elegantiška. Šiaip abejoju ar galima žiedą būtų pasiaurinti ar nesusigadintų jis nuo to. Ai nu nieko, būna blogiau, neseniai mačiau pas vieną moteriškę auksinį žiedą per pusę piršto tikrąja to žodžio prasme. doh.gif MB tai džiaugiasi, kad iš toli matysis, kad ištekėjusi bigsmile.gif Tiesa, kas keisčiausia, nors atrodo nemėgstu plačių žiedų (matyt tik auksinių biggrin.gif ) turiu labai man mielą sidabrinį žiedelį, kurį kartais nešioju ant to paties piršto, kur bus vestuvinis žiedas ir nors tas sidabrinis net 7 mm pločio, man jis taip tinka ir patinka ir toks patogus, kad nesuprantu tai kokio pločio žiedas man geriausiai tinka. lotuliukas.gif Matyt esmė ne tik milimetruose, bet ir pačioj žiedo formoj. Kažkaip nesitikėjau, kad vestuvinis bus toks storas. Tiesa, mano sužadėtuvių žiedas gal 3 mm ir atrodo elegantiškas wub.gif , bet nepatogus visai. doh.gif

Nu va, išsipasakojau apie visus turtus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

pradėjome ieškoti vestuvinių žiedų, tačiau net nežinome, nuo ko pradėti.

Kadangi biudžetas yra menkas, ieškome pigaus varianto, visiškai paprastų, klasikinio stiliaus žiedų, be jokių įmantrumų.

Gal kas nors, jau įsigijęs būtent tokius žiedus Vilniuje, galėtų pagelbėti?
Atsakyti
QUOTE(Messir @ 2013 03 03, 19:46)
Laba diena,

pradėjome ieškoti vestuvinių žiedų, tačiau net nežinome, nuo ko pradėti.

Kadangi biudžetas yra menkas, ieškome pigaus varianto, visiškai paprastų, klasikinio stiliaus žiedų, be jokių įmantrumų.

Gal kas nors, jau įsigijęs būtent tokius žiedus Vilniuje, galėtų pagelbėti?

laba diena,

nezinot nuo ko pradet, nors is tiesu atrodo, kad jus net labai tiksliai zinot ko norit.
pasigaminkit klasikinius ziedus, nuspreskit kokia bus ziedu spalva, koks plotis, aukstis, kaip labai gaubta.su comfort fitu, be? tada bus aisku kiek gramu reikia. galima susirasti juelyra, kuris uz kelis simtus pagamintu. o auksa gal nebutinai reikia pirktis? pasiieskokit pas save auksiniu gaminiu, kuriu galbut simta metu nenesiojat ir vargiai ar uzsidesit, gal teveliai nori koki papuosala paaukoti ir nuolauzu turi. sekmes smile.gif
Atsakyti
kiek teko domėtis, pigiau žiedus darytis nei pirkti. Net jei auksą naudosit juvelyro. Aš apie klasikinius žiedus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 03, 21:43)
kiek teko domėtis, pigiau žiedus darytis nei pirkti. Net jei auksą naudosit juvelyro. Aš apie klasikinius žiedus smile.gif

na, tarkim, auksas juvelyro, tai koks skirtumas gaunasi gaminant ir perkant?
Atsakyti