Svekos
Mes su BM iš senelių gavome jų vestuvinius žiedus, bet jie mums gerokai per dideli, laisvai abu ant nykščio galime užsidėti Tad galvojame juos perdaryti, nes vis viena mums brangi jų dovana Tad klausimas būtų toks, ar žinote patikimų juvelyrų Kaune?
QUOTE(Ateniuke @ 2013 02 13, 12:14)
Svekos
Mes su BM iš senelių gavome jų vestuvinius žiedus, bet jie mums gerokai per dideli, laisvai abu ant nykščio galime užsidėti Tad galvojame juos perdaryti, nes vis viena mums brangi jų dovana Tad klausimas būtų toks, ar žinote patikimų juvelyrų Kaune?
zinau puiku juvelyra kaune, dares ne viena darba mums, paskutines mano suzadetuviu ziedelis, negaliu atsigrozet, jei domina rasytik i az parasysiu kontaktus
QUOTE(8588 @ 2013 02 13, 19:13)
zinau puiku juvelyra kaune, dares ne viena darba mums, paskutines mano suzadetuviu ziedelis, negaliu atsigrozet, jei domina rasytik i az parasysiu kontaktus
isduokit paslapti kas ir kur toksai juvelyras?
QUOTE(sepultura @ 2013 02 13, 23:41)
isduokit paslapti kas ir kur toksai juvelyras?
Giedrius, dirba centre, dabar ruosiasi keisti patalpas, tai nezinau ar jau persikrauste ar vis dar ten pat dirba, jei domina galiu parasyti numeri ir pati susisieksite del detalesnes informacijos, tikrai geras meistras
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2013 02 15, 20:52)
grazus jusu ziedeliai
QUOTE(8588 @ 2013 02 14, 13:39)
Giedrius, dirba centre, dabar ruosiasi keisti patalpas, tai nezinau ar jau persikrauste ar vis dar ten pat dirba,
Idomu kur jis cia kraustysis? Gal kas zino naujaji jo adresa? Ta prasme ne jo, o jo dirbtuviu
Kazkada dar turbut pavasarį buvo iškilus nemenka diskusija apie matinius žiedus, kad jie labai braizosi, o visi ibrezimai labai matosi. Tada sakiau, kad kai panesiosiu savo zieda pasakysiu atsiliepimus. Taigi, taip, braizosi, ibrezimai matosi, taciau tikrai nera kazkas labai siaubingo. O va visai nesenai savo jau puse metu nešiojama zieda palyginau su nematiniu nesiojamu tik i viesuma (namie guli dezuteje) vieno mėnesio "senumo" ziedu. Na ir jokio skirtumo žinokit tiek vienas turi ibrezimu, tiek kitas, ant abiejų matosi lygiai taip pat. Tai va, jeigu dar bijot matiniu žiedu, tai mano nuomone yra visiskai neverta baimintis as rinkausi zieda kuris man patiko ir nei kiek del to nesigailiu
QUOTE(Bailarina @ 2013 02 24, 00:09)
Kazkada dar turbut pavasarį buvo iškilus nemenka diskusija apie matinius žiedus, kad jie labai braizosi, o visi ibrezimai labai matosi. Tada sakiau, kad kai panesiosiu savo zieda pasakysiu atsiliepimus. Taigi, taip, braizosi, ibrezimai matosi, taciau tikrai nera kazkas labai siaubingo. O va visai nesenai savo jau puse metu nešiojama zieda palyginau su nematiniu nesiojamu tik i viesuma (namie guli dezuteje) vieno mėnesio "senumo" ziedu. Na ir jokio skirtumo žinokit tiek vienas turi ibrezimu, tiek kitas, ant abiejų matosi lygiai taip pat. Tai va, jeigu dar bijot matiniu žiedu, tai mano nuomone yra visiskai neverta baimintis as rinkausi zieda kuris man patiko ir nei kiek del to nesigailiu
ir vieni ir kiti braizosi. juvelyrai sako,kad matiniai laikui begant praranda savo faktura ir poliruojasi. bet tai nekliutis juos nesioti. tereikia dazniau pas juvelyra atnaujint nunesti
Sveikutės, ateinu pasirodyti ir aš. Labai ilgai svarstėm, bet galiausiai visgi pasirinkom klasikinius raudono aukso žiedelius. Jei neklystu 5 mm pločio. Gaminomės Pylimo 34, Vilniuje. Padarė per 11 dienų (žadėjo padaryt per pusantro mėnesio, tai net nustebau, kad taip greit padarė). Iš pradžių norėjau visai kitokio žiedo ir su akute, bet juvelyras atkalbėjo. Pati aukso dar nespėjau pamėgti, mano pirštukai ploni ir dabar galvoju, kad gal visgi reikėjo kaip iš pradžių galvojau man darytis 4 mm pločio, o MB 6 mm nes ant mano kaulėtų pirštų atrodo didokas, o ant MB plačių pirštų siaurokas. Bet kai davė pasimatuoti kažkokius ten žalvarinius pavyzdukus tai atrodė, kad 4 mm per siauras... žodžiu, teks nešiot ką pasigaminom. Šiaip jie daro gerai ir nebrangiai, tai žmonių ten daug, o aš gal labai sureikšminu viską, tai truputį nusiminiau, kad ten viskas vyko taip greitai... nebuvo kada daug galvot, pirštus pamatavo, pasakė kada ateit ir viskas... jokių ilgų diskusijų ir siūlymų kokio pločio būtų gražiau, net neklausė ar norim matinių ar ne, ar reikia comfort fit ar ne. O kai pagamino, tai dar greičiau viskas vyko - pasimatavom, sumokėjom ir ate, nes už nugaros jau didžiulė eilė Žodžiu, tik namie normaliai apžiūrėjom, pasimaiviau prieš veidrodį, na žiūrėsim kaip seksis pratintis nešiot, nes kolkas nuotraukoje jie man gražiau atrodo nei ant rankos O jei nepavyks prisijaukinti žiedukų, tai kaip kažkas sakė, visad galima sau pasidovanot metinių proga kažką gražesnio, kai jau žinosim ko norim
.
[attachmentid=227072]
.
[attachmentid=227072]