Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

[quote=Era_Tėja,2012 06 02, 21:53]

Radau internete nuotrauką:
http://weddings-plac...dding-Rings.jpg
Labai įdomiai toks raštas - tarsi augalo lapas įspaustas. Tik, manau, kad kažkas panašaus gražiai atrodytų ant plačių žiedų.

Super originalūs 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
kaip kazkada zadejau jau po sventes pasirodau su musu ziedais.
gaminti Carisma salone Vilniuje, pagal individualu uzsakyma. prie aukscio ir svorio jau pripratom, kaina gavosi ziedu didele, bet rezultatu esam labai patenkinti.
user posted image
user posted image

sekmes visoms beieskancioms! 4u.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
=Lelu,2012 06 17, 10:10]

Radau internete nuotrauką:
http://weddings-plac...dding-Rings.jpg
Labai įdomiai toks raštas - tarsi augalo lapas įspaustas. Tik, manau, kad kažkas panašaus gražiai atrodytų ant plačių žiedų.

Super originalūs  4u.gif

Panasiai atrodo ir su pirstu atspaudais .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 11 liepos 2012 - 18:02
o mes su MB daromes skirtingo modelio ziedus...abieju klaiskinei, geltono aukso, vienos spalvos, 750 praba, bet jo ovalus, o mano labiau kirstas...

Ar dar kasnors rinkotes skirtingu modeliu ziedus?
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 11, 18:14)
o mes su MB daromes skirtingo modelio ziedus...abieju klaiskinei, geltono aukso, vienos spalvos, 750 praba, bet jo ovalus, o mano labiau kirstas...

Ar dar kasnors rinkotes skirtingu modeliu ziedus?

Jei tai,kad mano su brilijantais ,o jo ne, priskiriama prie skirtingu modeliu, tada mes 4u.gif
Atsakyti
na ne...manau kad cia nesiskaito skirtingi modeliai... daznai mergaites nori akmeneliu biggrin.gif , o vyrams ju nereiia...

bet kalbu isvis apie skirtingus modelius, formas, profilius...
man sake juvelyras kad taip darosi bet neteko pas nieka matyt.. g.gif
Atsakyti
Aš irgi nesu mačiusi, tačiau man visai patiktų skirtingi.
Žiedai, kuriuos mes užsisakėm iš dviejų dalių sudaryti-baltos lygios ir geltonos raižytos. Tai aš norėjau, kad man tik toks geltonas būtų, be baltos lygios juostelės, o būsimam vyrui - su ja. Tačiau jis nepritarė, sakė, kad atrodytų lyg iš skirtingų porų tie žiedai biggrin.gif Tad matyt, dar labai mažai daliai žmonių skirtingi žiedai patinka. Neįprasta dar smile.gif Tačiau manau, kad šaunu - svarbiausia, kad jums abiems taip patinka wink.gif
Atsakyti
Žiedas yra žiedas, svarbu abiem tinka ir abiem gerai smile.gif Jeigu mano ir būsimo vyro nuomonės būtų išsiskyrusios, mes irgi būtume prisitaikę žiedus asmeniškai wink.gif
Atsakyti
Na va pagaliau ir mes turime savo ziedukus smile.gif Rinkomes 750 praba,ir 4 deimantukus (teko uzsisakyti juos is Sveicarijos). Rinkomes mano zieduka su prasme,israizytas langas pas mane yra,kuris simbolizuoja namus,ju siluma,deimantukai tvirtuma. Beje pasirinkom idomia forma,ziedas yra su kalniuku y vidu,todel labai patogus nesioti ir nesijaucia,niekur nekliuna.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beddable: 12 liepos 2012 - 20:24
mes irgi tika gavome savo ziedeliu foto, kadangi jie daromi Norvegijoj...pirmadieni turetu atkeliauti... foto atrodo laaabia gerai ax.gif
taip pat komfoto klases, su kalniuku i vidu...
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 12, 21:24)
mes irgi tika gavome savo ziedeliu foto, kadangi jie daromi Norvegijoj...pirmadieni turetu atkeliauti... foto atrodo laaabia gerai  ax.gif
taip pat komfoto klases, su kalniuku i vidu...

Pasirodykit su ziedukais smile.gif
Atsakyti