Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Klausimas kiek ne į temą gal...

Kaip jums su žiedu nešiojimu?
Man labai greit susibraižė. doh.gif Žinau kur ir kada galėjau subraužyti, liko vienas toks gilesnis įbrėžimas. Jo beveik nesimato, tik kai perbraukiu pirštu jaučiasi. Galvoju gal nešti į juvelyrinę, kad pašlifuotų. Kita vertus kiek dar tokių bus įbrėžimų...

Mes gaminomės, turėjom seno rusiško gero aukso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 27 rugpjūčio 2012 - 18:40
Sveikos,

Mes irgi ruosiames vestuvei, uzsisakem gan paprastus balto aukso ziedelius, MB visai lygus ir paprastas, o mano turi 7 mazutelius deimanciukus. Kazkaip bijojau pries pasiimant, kad butu geras dydis, kad tikrai graziai deretu su suzadetuviu ziedu, nes kai rinkomes jie tik maza sito ziedelio pavyzdi turejo, o jis ir siauresnis buvo. Bet viskas liuks thumbup.gif savo ziedeli isimylejau iskarto wub.gif o va MB lyg jam truputi mazokas, bet sakau gal siltesne diena buvo, pirstai pabrinke truputi g.gif o gal tik jam taip atrodo, nes jis gyvenime ziedu nenesiojes, tai neprates g.gif dabar dilema, ar ji didint, ar ne... sakau gal geriausia pabandyt nesiot ir ziuret kaip jausis tada mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 08 27, 18:24)
Kai mes atvaziavom pasiimti ziedukus orai buvo vesesni ir man ziedukas buvo jau didokas verysad.gif  buvo likusios 5 d iki vestuviu ir juvelyras pasake, kad naujo nespes padaryti, o mazinti dabar nerekomenduoja, nes musu ziedai ne klasikiniai, todel mazinimas tik sugadins zieduka, jis nebebus toks grazus ax.gif

o tai kaip viskas baigėsi?
QUOTE(-Astreja- @ 2012 08 27, 19:53)
dabar dilema, ar ji didint, ar ne... sakau gal geriausia pabandyt nesiot ir ziuret kaip jausis tada  mastau.gif

žiūrėkite ar lengvai užsidėti/nusiimti galima žiedą, jei lengvai, tai tada neverta didinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 27, 21:49)
žiūrėkite ar lengvai užsidėti/nusiimti galima žiedą, jei lengvai, tai tada neverta didinti 4u.gif

uzsideda lengvai, o su nusiemimu sunkoka g.gif net keista, kad taip skiriasi tarp uzdejimo/nuemimo doh.gif ziuresim ka teks daryt, nors jis ir siaip nelabai nori ji nesiot, tiesiog nemegsta ziedu schmoll.gif gal prikalbesiu pabandyt kokia savaite ar dvi (per medaus menesi laugh.gif ) ir ziuresiu kaip jausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 27, 23:49)
o tai kaip viskas baigėsi?

Juvelyras pasiule pasiimti ziedukus ir su tokiais susituokti, o po vestuviu is karto atnesti ir jis perdarys nemokamai nauja mazesnio dydzio toki pati zieduka skubos tvarka, o dabartini mano pasiliks sau. Nesu prietaringa, bet man taip nepatinka, nenoriu palikti jam savo pasventinto zieduko doh.gif doh.gif nesioju dabar toki, nera jis labai didelis, tik siek tiek laisvas, nekrenta nuo pirsto ir tikrai nepamesiu. Tikiuosi sustambes kada pirstai ir visai bus gerai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 08 28, 00:37)
uzsideda lengvai, o su nusiemimu sunkoka  g.gif  net keista, kad taip skiriasi tarp uzdejimo/nuemimo  doh.gif  ziuresim ka teks daryt, nors jis ir siaip nelabai nori ji nesiot, tiesiog nemegsta ziedu  schmoll.gif  gal prikalbesiu pabandyt kokia savaite ar dvi (per medaus menesi  laugh.gif  ) ir ziuresiu kaip jausis  smile.gif

nu tai jei lengvai užsideda, vadinasi nėra per siauras, o kad nusiima sunkiau, tai tik pliusas - nepames biggrin.gif

QUOTE(Balerina:) @ 2012 08 31, 11:15)
doh.gif nesioju dabar toki, nera jis labai didelis, tik siek tiek laisvas, nekrenta nuo pirsto ir tikrai nepamesiu. Tikiuosi sustambes kada pirstai ir visai bus gerai biggrin.gif  biggrin.gif

aha bigsmile.gif , kai nestuke.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galetumet man patarti? Skaiciau temas ir maciau, kad dauguma Vilniuje mini gera juvelyra senamiestyje. Zinau tik tiek, kad jis isikures kazkur toliau nuo pagrindiniu gatviu, klaidus kelias iki jo smile.gif mergaites kalbejo, kad jis labai gerai atlieka savo darba ir kaina nebloga pas ji, gal kuri daretes senamiestyje? Kalba eina ne apie "Vilniaus juvelyrikos" juvelyrus. Neberandu nei temos nei dalyviu, kurie ji gyre. Viena mergaite buvo pasivadinusi panasiai i "beutifull eyes", bet per paieska jos nerandu ax.gif Buciau dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2012 09 01, 13:02)
Skaiciau temas ir maciau, kad dauguma Vilniuje mini gera juvelyra senamiestyje. Zinau tik tiek, kad jis isikures kazkur toliau nuo pagrindiniu gatviu, klaidus kelias iki jo smile.gif 

Gal Rotundo Auksakaliai (Gedimino pr.)? Mano vyras siaurino pas juos savo žiedą
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 08 27, 19:53)
Sveikos,

Mes irgi ruosiames vestuvei, uzsisakem gan paprastus balto aukso ziedelius, MB visai lygus ir paprastas, o mano turi 7 mazutelius deimanciukus. Kazkaip bijojau pries pasiimant, kad butu geras dydis, kad tikrai graziai deretu su suzadetuviu ziedu, nes kai rinkomes jie tik maza sito ziedelio pavyzdi turejo, o jis ir siauresnis buvo. Bet viskas liuks  thumbup.gif  savo ziedeli isimylejau iskarto  wub.gif  o va MB lyg jam truputi mazokas, bet sakau gal siltesne diena buvo, pirstai pabrinke truputi  g.gif  o gal tik jam taip atrodo, nes jis gyvenime ziedu nenesiojes, tai neprates  g.gif  dabar dilema, ar ji didint, ar ne... sakau gal geriausia pabandyt nesiot ir ziuret kaip jausis tada  mastau.gif

O kiek kainavo žiedukai? įdomu kiek kainuotų balto aukso, man labai jau gražūs jie... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teip @ 2012 09 05, 14:20)
O kiek kainavo žiedukai? įdomu kiek kainuotų balto aukso, man labai jau gražūs jie...  ax.gif

Bent jau kai mes daremes, tai balto aukso kaina nesiskyre nuo geltono kainos mirksiukas.gif as buvau issirinkusi ziedeli balto aukso, su 9 deimanciukais, tai abieju ziedai butu kainave apie 1000lt. Cia darbas ir deimanciukai smile.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,
mes su sužadėtiniu irgi jau pradėjom žiedų dairytis biggrin.gif Esame baisia išrankūs tai iš jau pagamintų žiedų išvis nelabai ką tinkamo matėme, o dar plius ir žymiai brangiau gaunasi negu gamintis pas juvelyrą su savu auksu smile.gif Taigi spėju teks ieškotis gero juvelyro todėl norėjau pasiteirauti gal kas Kaune galit parekomenduoti kokį juvelyrą? 4u.gif
Kas dėl žiedų stiliaus tai mum žaviausi klasikinio stiliaus žiedukai be jokių atspaudų, graviūrų ir pan 4u.gif
Atsakyti
NoMinds, o tai kodel isrankus, jeigu stilius klasikinis? Norite kazkokio mandro metalo?
Atsakyti