Klausimas kiek ne į temą gal...
Kaip jums su žiedu nešiojimu?
Man labai greit susibraižė. Žinau kur ir kada galėjau subraužyti, liko vienas toks gilesnis įbrėžimas. Jo beveik nesimato, tik kai perbraukiu pirštu jaučiasi. Galvoju gal nešti į juvelyrinę, kad pašlifuotų. Kita vertus kiek dar tokių bus įbrėžimų...
Mes gaminomės, turėjom seno rusiško gero aukso.
Sveikos,
Mes irgi ruosiames vestuvei, uzsisakem gan paprastus balto aukso ziedelius, MB visai lygus ir paprastas, o mano turi 7 mazutelius deimanciukus. Kazkaip bijojau pries pasiimant, kad butu geras dydis, kad tikrai graziai deretu su suzadetuviu ziedu, nes kai rinkomes jie tik maza sito ziedelio pavyzdi turejo, o jis ir siauresnis buvo. Bet viskas liuks savo ziedeli isimylejau iskarto o va MB lyg jam truputi mazokas, bet sakau gal siltesne diena buvo, pirstai pabrinke truputi o gal tik jam taip atrodo, nes jis gyvenime ziedu nenesiojes, tai neprates dabar dilema, ar ji didint, ar ne... sakau gal geriausia pabandyt nesiot ir ziuret kaip jausis tada
Mes irgi ruosiames vestuvei, uzsisakem gan paprastus balto aukso ziedelius, MB visai lygus ir paprastas, o mano turi 7 mazutelius deimanciukus. Kazkaip bijojau pries pasiimant, kad butu geras dydis, kad tikrai graziai deretu su suzadetuviu ziedu, nes kai rinkomes jie tik maza sito ziedelio pavyzdi turejo, o jis ir siauresnis buvo. Bet viskas liuks savo ziedeli isimylejau iskarto o va MB lyg jam truputi mazokas, bet sakau gal siltesne diena buvo, pirstai pabrinke truputi o gal tik jam taip atrodo, nes jis gyvenime ziedu nenesiojes, tai neprates dabar dilema, ar ji didint, ar ne... sakau gal geriausia pabandyt nesiot ir ziuret kaip jausis tada
QUOTE(Balerina:) @ 2012 08 27, 18:24)
Kai mes atvaziavom pasiimti ziedukus orai buvo vesesni ir man ziedukas buvo jau didokas buvo likusios 5 d iki vestuviu ir juvelyras pasake, kad naujo nespes padaryti, o mazinti dabar nerekomenduoja, nes musu ziedai ne klasikiniai, todel mazinimas tik sugadins zieduka, jis nebebus toks grazus
o tai kaip viskas baigėsi?
QUOTE(-Astreja- @ 2012 08 27, 19:53)
dabar dilema, ar ji didint, ar ne... sakau gal geriausia pabandyt nesiot ir ziuret kaip jausis tada
žiūrėkite ar lengvai užsidėti/nusiimti galima žiedą, jei lengvai, tai tada neverta didinti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 27, 21:49)
žiūrėkite ar lengvai užsidėti/nusiimti galima žiedą, jei lengvai, tai tada neverta didinti
uzsideda lengvai, o su nusiemimu sunkoka net keista, kad taip skiriasi tarp uzdejimo/nuemimo ziuresim ka teks daryt, nors jis ir siaip nelabai nori ji nesiot, tiesiog nemegsta ziedu gal prikalbesiu pabandyt kokia savaite ar dvi (per medaus menesi ) ir ziuresiu kaip jausis
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 27, 23:49)
o tai kaip viskas baigėsi?
Juvelyras pasiule pasiimti ziedukus ir su tokiais susituokti, o po vestuviu is karto atnesti ir jis perdarys nemokamai nauja mazesnio dydzio toki pati zieduka skubos tvarka, o dabartini mano pasiliks sau. Nesu prietaringa, bet man taip nepatinka, nenoriu palikti jam savo pasventinto zieduko nesioju dabar toki, nera jis labai didelis, tik siek tiek laisvas, nekrenta nuo pirsto ir tikrai nepamesiu. Tikiuosi sustambes kada pirstai ir visai bus gerai
QUOTE(-Astreja- @ 2012 08 28, 00:37)
uzsideda lengvai, o su nusiemimu sunkoka net keista, kad taip skiriasi tarp uzdejimo/nuemimo ziuresim ka teks daryt, nors jis ir siaip nelabai nori ji nesiot, tiesiog nemegsta ziedu gal prikalbesiu pabandyt kokia savaite ar dvi (per medaus menesi ) ir ziuresiu kaip jausis
nu tai jei lengvai užsideda, vadinasi nėra per siauras, o kad nusiima sunkiau, tai tik pliusas - nepames
QUOTE(Balerina:) @ 2012 08 31, 11:15)
nesioju dabar toki, nera jis labai didelis, tik siek tiek laisvas, nekrenta nuo pirsto ir tikrai nepamesiu. Tikiuosi sustambes kada pirstai ir visai bus gerai
aha , kai
Sveikos, gal kuri galetumet man patarti? Skaiciau temas ir maciau, kad dauguma Vilniuje mini gera juvelyra senamiestyje. Zinau tik tiek, kad jis isikures kazkur toliau nuo pagrindiniu gatviu, klaidus kelias iki jo mergaites kalbejo, kad jis labai gerai atlieka savo darba ir kaina nebloga pas ji, gal kuri daretes senamiestyje? Kalba eina ne apie "Vilniaus juvelyrikos" juvelyrus. Neberandu nei temos nei dalyviu, kurie ji gyre. Viena mergaite buvo pasivadinusi panasiai i "beutifull eyes", bet per paieska jos nerandu Buciau dekinga uz pagalba
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2012 09 01, 13:02)
Skaiciau temas ir maciau, kad dauguma Vilniuje mini gera juvelyra senamiestyje. Zinau tik tiek, kad jis isikures kazkur toliau nuo pagrindiniu gatviu, klaidus kelias iki jo
Gal Rotundo Auksakaliai (Gedimino pr.)? Mano vyras siaurino pas juos savo žiedą
QUOTE(-Astreja- @ 2012 08 27, 19:53)
Sveikos,
O kiek kainavo žiedukai? įdomu kiek kainuotų balto aukso, man labai jau gražūs jie...
QUOTE(teip @ 2012 09 05, 14:20)
O kiek kainavo žiedukai? įdomu kiek kainuotų balto aukso, man labai jau gražūs jie...
Bent jau kai mes daremes, tai balto aukso kaina nesiskyre nuo geltono kainos as buvau issirinkusi ziedeli balto aukso, su 9 deimanciukais, tai abieju ziedai butu kainave apie 1000lt. Cia darbas ir deimanciukai
Sveikos paneles,
mes su sužadėtiniu irgi jau pradėjom žiedų dairytis Esame baisia išrankūs tai iš jau pagamintų žiedų išvis nelabai ką tinkamo matėme, o dar plius ir žymiai brangiau gaunasi negu gamintis pas juvelyrą su savu auksu Taigi spėju teks ieškotis gero juvelyro todėl norėjau pasiteirauti gal kas Kaune galit parekomenduoti kokį juvelyrą?
Kas dėl žiedų stiliaus tai mum žaviausi klasikinio stiliaus žiedukai be jokių atspaudų, graviūrų ir pan
mes su sužadėtiniu irgi jau pradėjom žiedų dairytis Esame baisia išrankūs tai iš jau pagamintų žiedų išvis nelabai ką tinkamo matėme, o dar plius ir žymiai brangiau gaunasi negu gamintis pas juvelyrą su savu auksu Taigi spėju teks ieškotis gero juvelyro todėl norėjau pasiteirauti gal kas Kaune galit parekomenduoti kokį juvelyrą?
Kas dėl žiedų stiliaus tai mum žaviausi klasikinio stiliaus žiedukai be jokių atspaudų, graviūrų ir pan
NoMinds, o tai kodel isrankus, jeigu stilius klasikinis? Norite kazkokio mandro metalo?